• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar uzun bi aradan sonra anca gelebildim hepinizi çok özledim geçmişi fazla okuyamadım sayfalar epey ilerlemiş
nurten çok geçmiş olsun allah beterinden korusun cana gelen mala gelsin çok üzüldüm okuyunca trafik öyle bişeyki sen ne kadar dikkatli olsanda kendini bilmezler çok fazla
gülercim seninde evin hayırlı olsun can sağlığıyla güle güle otur inşallah
dilekcim maşallah sanada oğlanları büyütüp derslere başlamışsın azmini takdir ettim
seval canım ne güzel işe başlamışsın hayırlı uğurlu olsun allah yolunu açık etsin
sedacım sendende hayırlı haberler bekliyoruz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
çiğdemcim canım benim maşallah oğluna yerim ben o yakışıklı oğlunu senide tekrar aramızda görmek çok mutlu etti beni
öznur canan olcay sizinde maşallah bebekler büyümüş
kadriye ve nilüferden ses seda yok topiğe gelmiyolar artık
kendimi anlatayım birazda nisan ayından beri arı gibi çalışıyoruz hatta yeri geldi hafta sonlarıda çalıştık yeni çıkan yasayla 15.000 hükümlü serbest bırakıldı ee dolayısıyla denetimli serbestlik olarak bize aktılar görseniz her türlüsü var hırsızından cinayet işleyeninden uyuşturucunun her türlüsü tecavüzcüsü hepsi geldi çok stresliydik nasıl davranacağız ne edeceğiz hepsi ruh hastası gibi neyse biz yine tayin istedik bu gün yarın açıklanır heyecanla onu bekliyorum aydın burhaniye manisa hakkımızda hayırlısı dedik inş çıkar dua edin bana eve çok yorgun geliyorum haziranda aöf sınavlarına girdim hayırlısıyla son senem ama tek dersle büte kalıyorum galiba anlayacağınız iş ev çocuk okul koşuşturup durdum

çok sesizleşti buralar.. önceden nekadar güzel hep beraber burdaydık.. çok özlüyorum o günleri..

canım arkadaşlarım

ne kadar özledim sizi

topigi kaybettim bir ara

ama artık sınav stresi bitti

sınav cumartesi günü yapıldı

benim sınav fena degil giibi

artık 1 ay bekleyeceğim sonucu

çok çalıştım
gece demedim gündüz demedim

hayatımın 7 ayını kpss ye adadım

kitap soru bankası
videolar
cep telefonuma bile dersleri mp3 formatında attım ve dışarı çıktığımda da kulaklığımla dinledim

bilemiyorum artık

elimden gelini yaptım

gerisi allahın takdirine kalmış

siz de iyisiniz inşallah
artık bakarım size sık sık

:24:

merhaba kızçeler
nasılısınız
yine kimseler gelmemiş

huhuuu

benim oğlanlar hasta oldular

burun fış fış akıyor ikisininde

sınav bitti

ders çalışma bitince

büyük bir boşluğa düştüm

her gün bom boşş

Canlarımm nasılsınız. Hepinizi çok özledimmm... İlk göz ağrım burası. Baya baya gelmeler başlamış bebeler büyüyünce. Ne güzel sohbetlerimiz oldu burada ya ilk denemelerime başladığım zaman bulmuştum sizi hepinizin teker teker hamileliğine ve doğumuna şahit oldum. Şimdi bebeklerinizin büyme aşamalarını face dan takip ediyorum. Maşallah bebelere. Ben hala anne olamadım ertelemeler salık sorunları vs. Ama bu süre içinde okul bitti işe başladım 1 senedir çalışıyorum ama arkama baktığımda 2.5 senelik bir bekleyiş.. İnşallah güzel haberi alırsam elbette ilk sizinle paylaşıcam can arkadaşlarım benim.. Artık sürekli gelicem siz de fırsat buldukça gelin emi.

dilekcim inşallah sınavdan istediğin sonucu alırsın canım.ben de girdim temmuzdakine ama çalışamadım ben son anda karar vermiştim hatırlarsanız.o yüzden aldığım puan yetmez.
sedacım inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buna inanıyorum.topiği bırakmıyoruz arada da olsa geliyoruz ne güzel.

Canlarımm nasılsınız. Hepinizi çok özledimmm... İlk göz ağrım burası. Baya baya gelmeler başlamış bebeler büyüyünce. Ne güzel sohbetlerimiz oldu burada ya ilk denemelerime başladığım zaman bulmuştum sizi hepinizin teker teker hamileliğine ve doğumuna şahit oldum. Şimdi bebeklerinizin büyme aşamalarını face dan takip ediyorum. Maşallah bebelere. Ben hala anne olamadım ertelemeler salık sorunları vs. Ama bu süre içinde okul bitti işe başladım 1 senedir çalışıyorum ama arkama baktığımda 2.5 senelik bir bekleyiş.. İnşallah güzel haberi alırsam elbette ilk sizinle paylaşıcam can arkadaşlarım benim.. Artık sürekli gelicem siz de fırsat buldukça gelin emi.
canım nerde çalışıyordun
üniversitede sin diye hatırlıyorum ben

olsun çalışmak gibisi yok ki
ev alırsınız
bekli ev aldınız bile
inşallah bebişin de olur canım
yumurtlamalarını kaçırmıyorusundur eminim
ertelemeyin artık bak şimdi okudum ertelemeler vs . diye
dilekcim inşallah sınavdan istediğin sonucu alırsın canım.ben de girdim temmuzdakine ama çalışamadım ben son anda karar vermiştim hatırlarsanız.o yüzden aldığım puan yetmez.
sedacım inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buna inanıyorum.topiği bırakmıyoruz arada da olsa geliyoruz ne güzel.

canım sen de girdin mi sınava

ben de girsem mi diye düşünüyordun

ama önümüzdeki yıl hazırlan ve öyle gir canım
evde oturana para yok malesef
öyle para konusu evde geçmiyor bizim
ama ben çok sıkıldım evde otur otur biliyorsunuzdur

sınavım idare eder aslında
ama matematik çok zordu canım
normalde ben 30 soruda 20 net yapabiliyordum
ama bu sınavda matematek çok çok az yaptım
herkes zorlanmış
diğer taraflardan biraz kurtarıyor benim
20 gün sonra açıklanır sonuclar
bende atanmak ve çalışmak istiyorum

İnşallah canım sizin bebeler koca adam oldu artık ya demiştim ben size siz ikinciye gebe olursunuz ben ancak o zaman hamile olurum diye gerçek olacak galiba. Ben regl oldum bugün işte yarına randevu aldım gidicem klomen isticem sonra ki ayda rahim filmi çektirirm ve sonra da aşılama düşünüyorum kısmet bakalım.

canım nerde çalışıyordun
üniversitede sin diye hatırlıyorum ben

olsun çalışmak gibisi yok ki
ev alırsınız
bekli ev aldınız bile
inşallah bebişin de olur canım
yumurtlamalarını kaçırmıyorusundur eminim
ertelemeyin artık bak şimdi okudum ertelemeler vs . diye

canım sen de girdin mi sınava

ben de girsem mi diye düşünüyordun

ama önümüzdeki yıl hazırlan ve öyle gir canım
evde oturana para yok malesef
öyle para konusu evde geçmiyor bizim
ama ben çok sıkıldım evde otur otur biliyorsunuzdur

sınavım idare eder aslında
ama matematik çok zordu canım
normalde ben 30 soruda 20 net yapabiliyordum
ama bu sınavda matematek çok çok az yaptım
herkes zorlanmış
diğer taraflardan biraz kurtarıyor benim
20 gün sonra açıklanır sonuclar
bende atanmak ve çalışmak istiyorum

Evet üniversitede çalışıyorum balım 1 seney geçti aslında ocakta başladk biz ama aylarca ara kanamalar geçirdim yumurtlama olmadı falan yeni yeni düzene gidi artık hızlandırıcam tabi sreüci aşılama falan. Ev almadık canım kayınpederimin evinddee oturyoruz boştu ya zaten aynı ev yani. Araba aldık ancak ee para biriktirdik biraz daha ev alsak kredi de almamız lazımdı şimdi ne olacağı belli değil tüpe falan da kalırsak diye borca girmek istemiyoruz var başmızda evimiz çıkaran yok atan yok kira yok. Öyle işte belemedeyim tedviler sonuç verir inşallah aşılamada tutar tüp zor olacak yoksa Ankara'ya git rapor al işyeri için bilmem ne. Bir de ben işten çıkamam anneme yardım ediyorum annem işten ayrıldı sağlık sebebiyle ama benim prim günüm tüpe yetmiyor eşimin üzerine geçmem içinde işten çıkmam lazım malesef tüpte rapor hakkımdan yararlanamıcam indirim olamıcak.

Merhaba calarım, nasılsınız :54:
çok özledim sizleri. Kaçamak giriyorum o yüzden yazılanlara pek bakamadım açıkcası.
Dilekcim geçmiş olsunküçük adamlara. Sınavdanda inşalah emeğininkarşılığını alırsın.
Sedacım canım benim Rabbim en hayırlı zamanda versin yavrunu inşallah.
Gülerim faceden de tebrik etiim ama evinde huzurlu mutlu otur inşallah. Hayırlı olsun canım
Kelebeğim sen nasılsın efeninde azcık fotoğraflarını koyda görelim faceden

kzlar benim yanıma 2 yeni eleman geldi sürekli tepemdeler biri patronun kızı onun yanında nete giremiyorum fazla. diğeri lise öğrencisi stajerim var sürekli öğrenme çabasında habire iş ver bana diyo onla bi yandan uğraşıyorum. Anlıyacağınız eski rahatım yok :(

azda efemden bahsediyim teyzeleri
21 aylıkken memeden kestim çok şükür öyle fazla huysuzluğuolmadı çok düşkündü ama siyah elektrik bantıyla işi çözdük. şimdi görünce kafasını çeviriyo utanıyo :)

23 aylıkkende çiş eğitimine başladık ilk 2 gün tuvalete taşındık çünkü beze güvendiğinden tutmayı bilmiyodu çişi. 10 dk bir salıyodu :)
2 günden sonra yaklaşık 2 saate bir yapmaya başlayınca tuvalettini tutabildiğini anlayıp hazır oduğunu hissettim bende senelik izne ayrılmıştım sıvadım kolları iyice düştüm üstüne 2 ay oldu yaklaşık çok şükür tamamiyle çözdük çişi kakayı. Maşallah yavrum hiç üzmedi beni. Sizin çiş kaka ne durumda kızlar.

Son düzenleme:
21 aylıkken memeden kestim çok şükür öyle fazla huysuzluğuolmadı çok düşkündü ama siyah elektrik bantıyla işi çözdük. şimdi görünce kafasını çeviriyo utanıyo :)

23 aylıkkende çiş eğitimine başladık ilk 2 gün tuvalete taşındık çünkü beze güvendiğinden tutmayı bilmiyodu çişi. 10 dk bir salıyodu :)
2 günden sonra yaklaşık 2 saate bir yapmaya başlayınca tuvalettini tutabildiğini anlayıp hazır oduğunu hissettim bende senelik izne ayrılmıştım sıvadım kolları iyice düştüm üstüne 2 ay oldu yaklaşık çok şükür tamamiyle çözdük çişi kakayı. Maşallah yavrum hiç üzmedi beni. Sizin çiş kaka ne durumda kızlar.

maşallah canım efeye
benim ediz daha yapmıyor tam anlamıyla tuvalete
bazen çiş diyor gidiyoruz
ıkına ıkına çiş yapıyor

zorla yani

nasıl yapılacak bilmiyor sanırım tuvalete

ama daha var galiba bizi m

bir kaç ay dah a var yavaş yava ş başlarım ben de

çok özledim sizleri. Kaçamak giriyorum o yüzden yazılanlara pek bakamadım açıkcası.
Dilekcim geçmiş olsunküçük adamlara. Sınavdanda inşalah emeğininkarşılığını alırsın.
Gülerim faceden de tebrik etiim ama evinde huzurlu mutlu otur inşallah. Hayırlı olsun canım

kzlar benim yanıma 2 yeni eleman geldi sürekli tepemdeler biri patronun kızı onun yanında nete giremiyorum fazla. diğeri lise öğrencisi stajerim var sürekli öğrenme çabasında habire iş ver bana diyo onla bi yandan uğraşıyorum. Anlıyacağınız eski rahatım yok :(

işin zor yani
artık az gireceksin nete

olsun çalışmak gibi yok sen boş ver arada cevap yazarsın

seda canım aşılama yaptırdınız mı

evde kayınpederininmiş ohh iyi

ev anlamaya ne gerek

gülerler ev mi aldı
bir ben almadım ev galiba:42:

ben oruç tutuyorum kızlar
ramazanda tutamadım
ders çalışırken zor olur kafam basmaz diye

kpss cumartesi oldu
ben pazar günü oruca başladım
allah kabul eder inşallah
1 ay tutacağım

İnşalllah artık sıram gelmiştir canım. Valla eleman yetiştirmek iş öğretmek zor olsun az da gelsen görüşürüz ya birbirimizden haberdar olalım yeter. İyi çözüm bulmuşsun bant falan bırakmış tamamen iyi olmuş. Çiş işi de tamammış aşmışsınız siz artık canım bitmiş olay koca adam olmuş Efe en zorlarını atlattın.

işin zor yani
artık az gireceksin nete

olsun çalışmak gibi yok sen boş ver arada cevap yazarsın

seda canım aşılama yaptırdınız mı

evde kayınpederininmiş ohh iyi

ev anlamaya ne gerek

gülerler ev mi aldı
bir ben almadım ev galiba:42:

canım dün regl oldum bugün dr gittim rahim filmi çekilicem haftaya perşembe bir daha ki regl ile de aşılamaya başlıyorum Allah'ın izniyle. Artık hızlandırdık süreci canım.

Canlarımm ben haftaya rahim filmi çekilicem temiz çıkarsa bir daha ki regl ile aşılamaya başlıyoruz. Tedavi startını verdik. Ultrasonda baktı yumrtalarım iyi temiz ekrandan karşımda foliküllerimi de gördüm. Hormonda istedi yine de bakalım dedi kan verdim akşam netten öğrencem ama biliyorsunuz be uzmanım artık hormonlar konusunda. Bir de çok sevindiğim birşey oldu. Ben tüp bebek için mecbur Ankara'ya gidecektim. Burada bir tıpta var ama başarı düşük. Oraya hızlı trenle git gel belki yumurta toplama ve transferde kalmam lazım tanıdığımız yoktu oralarda. Acıbademe bağlı bir de tüp bebek bölümü açılıyormuş hastaneye. Eşim yerel gazetede okumuş sorduk doğruymuş. Kışa açılacakmış ama olsun beklerim aşılama tutmazsa. Gittiğim hastanede çok iyi olacak. İnşallah gerek kalmaz tabi ama işim kolay olacak izin almam falan. Dualarınızı esirgemeyin canım arkadaşlarım.. :16:

Back
X