• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıznekadr erken sahur yapıyonz ole bız dha oturyoz eŞımle tvızlıyoz Ömer hocayı ızlıyoruz
yarında msıafırm var benım ıÇın zor bıgunolucak yarın
ıŞleırmı hemn bıtırıp akŞam ustu yatmam lazım bı sonrakı gunde sınav var yıne erken kalıcam cunku

Hayırdır canım nıye gıtceksın doktora?

Hayırdır canım nıye gıtceksın doktora?

ya ben ayın 8inde adet oldum 14ünde bitti sonrs 1 gün geçti ve yine kanamam başladı dr gittim ara kanama önemli diil dedi hormonlarıma bakıldı normal sonra o kanamanın 3. günü klomene başladım
şimdi kontrole gitcem hap bitti de
bide bende pko varmış glukofn verdi yaaa
bakalım yarın ne dicek
çatlatma ignesi denicez demişti inşallah hayırlı olur hakkımda inşallah

kıss sen topikini acarsında beni davet etmezmisin oturmaya askolsun bumu benneyaptımki

ya ben ayın 8inde adet oldum 14ünde bitti sonrs 1 gün geçti ve yine kanamam başladı dr gittim ara kanama önemli diil dedi hormonlarıma bakıldı normal sonra o kanamanın 3. günü klomene başladım
şimdi kontrole gitcem hap bitti de
bide bende pko varmış glukofn verdi yaaa
bakalım yarın ne dicek
çatlatma ignesi denicez demişti inşallah hayırlı olur hakkımda inşallah

ayyy rufeydecim bende de var o illetten :gitme:
ALLAH işini bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rast getirsin hakkında hayırlısını versin a.s

kıssss nerdesin sen gerci ben bir baska topikte pek yogunum buraya arada bakıyorum

rufeydecim patatesi yakıyordun da :mymeka: böreğidemi yakmaya kalkışdın :roflol:

kadrişim sahuru geç yapınca suya doymadan yatıyoruz bu seferde susuzluktan canımız çıkıyor o yüzden biraz erken yaparız sahuru cokacimcoook

hihoyyyt haydi papatya haydi papatya haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii hihoyyythihoyyyt

Back
X