• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bızde yedık yemegımızı Çay ıÇıyorum Şımdıde

Ayy Şımdıde ezanı beklemsı varyahuu:)

sagolasın canımm bende cayımı yudumluyorum sen gel bana iki lafın belini kırarız yahu kaydirigubbakcemile3
aman bugün zaten gergindim iyice gerildim ben neden böyle agresif bir kadın oldum ahhh ahhh ben gencken böylemiydim -tatlicadiarzu-

bulaŞıkları yıkadım geldım bende.makınaya atmadım artık atsam yarına akdr dolmaz akŞamada yetmez makına oyzudne yıkadım elımde Şımdı

ben cok tembelim hep makinada yıkıyorum cok pasaklı kadınım cokkkk

sagolasın canımm bende cayımı yudumluyorum sen gel bana iki lafın belini kırarız yahu kaydirigubbakcemile3
aman bugün zaten gergindim iyice gerildim ben neden böyle agresif bir kadın oldum ahhh ahhh ben gencken böylemiydim -tatlicadiarzu-

canım benımya neguzel dıleklerim senın için
buda bebk konuşmak yok oyuzdne soramıyorum ama kımse duymasın napcaksınz şimdi son durumu

yarın cagırdı dr bey ama gitmeyecegim pazartesi günü gideceğim deger 5 in altına düşsünmüş öyle 1 günde olmaz bende pazartesi gideceğim

ben cok tembelim hep makinada yıkıyorum cok pasaklı kadınım cokkkk

bende hep makınaya atarım hatta gece calıştırdım yıkandı bıttı sahuru hazırlarken yerleştiridm makınadakıleri
şimdi atsam yarına kadr dolmaz gercı yemek hazılrarkenkı bulaşıklarla yıne dolardıda bıde onları boşaltması olck dıye elde yıkayıverdım canım

sanki kızılayım hergün kan ver hergün kan ver nereye kadar pazartesi veririm 1 tüp idareli kullansınlar herseyime baksınlar kaydirigubbakcemile3

zaten makineyi doldurmak kolayda bosaltmak zor sıkıcı oluyor iyiki 2 kişiyiz gerci benim esim tek basına doldurur makineyi iddialıyım -tatlicadiarzu-

bende en erken 12 komsular kaldırmazsa uyuyorum valla cokta severim uyumayı

bende cıkıyorum yarın güzel haberler duymak üzere hepiniz mutlu kalınn...........opuyorumnanaktan

CANIM BENIM İNŞŞ EN YAKIN ZMANDA GÖRURUSIUN TATLIM BAK BEN NAPCAM EGER ÇİFTÇZİGİYİ GÖRMEK NASIP OLRUSA GİTCEM BIDA TEST ALCAM YAPCAM 4 ÇİZGİ OLSUN DOUBLE ÇİZGİ OLSUN HEHEEE:roflol:

eheheehehe gerçekten iyi fikirmiş seri şeklinde yaptırcan tablo yapıp astırcan muhahahahhakaydirigubbakcemile5akannehir

a.s.a.s.cümlemize hayırlı cumalar olsun kzlar inşallahhha.s.a.s.

Back
X