Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
<div class="bbWrapper">cnm tatlında muhtesem gozukuyoo ama uzulmeyın yaa hıc yorum yapmayınnn testle ılgılı kendınızı uzmeyınn sakınn</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="bumuyani" data-source="post: 8901242" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8901242" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8901242">bumuyani .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Nese ben buayda aldım havamı kıZlAr ya Çok boZulduk eŞİmle ama sÖz verdık kÖtu bİŞey sÖlemİcez dıye </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote> canım anlayabiliyorum seni hepimiz anlıyoruz<br /> ama yapcak bişey yok :1hug:zamanı gelmemiş demkki dur bakalım biz ne yapcaz 5 günüm kaldı benimde Rabbim en kısa sürede yüzümüze gülsün :1hug:</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="papatyanil" data-source="post: 8901227" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8901227" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8901227">papatyanil .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> üff kadrişim ellerine sağlık cokacimcoook </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> .......</div>

Son düzenleyen: Moderatör:
<div class="bbWrapper">anamm herkes gıtmıs kımsecıkler kalmamiş burda bılge ıkımızden baska :)</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="svlkbr" data-source="post: 8901249" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8901249" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8901249">svlkbr .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> tamam canımm bunu yapmayıı denıcem ama patlıcanlarda pekte gusel degıl kı yaww cok cekırdeklılerr ınce uzun yok hıc:) </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> nieykı bızım burda guzel patlıcanalr canım bıraz buyuklu al patlıcanı cunku közlenınce hıç bişey kalmıyor içinde gercı buyuk oluncada çekirdeklı olma olasılıgıda afzla oluyorda</div>

<div class="bbWrapper"><b>ben varım daha ama bende kalkcam Şımdı sabh sınavıÇın erken kalkmamız gerkıyor bıde sahuru var gercı uyuyabılcegımı sanmıyorum ama dınlenrım en azından </b></div>

<div class="bbWrapper">ay ya valla bnde acıdım kadına ama haketmıste dıyorum bı yandann</div>

<div class="bbWrapper">4<br /> 654<br /> 4,010,</div>

Son düzenleme:
<div class="bbWrapper">evet cnm buyugunce patlıcanların içndekı cekırdekte fazlalaşiyoo neyse bakalım denerım belkııı cnmm sen yat bıtanem en azından vucudun dınlenırrr</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="svlkbr" data-source="post: 8901412" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8901412" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8901412">svlkbr .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ay ya valla bnde acıdım kadına ama haketmıste dıyorum bı yandann </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> ........</div>

Son düzenleyen: Moderatör:
<div class="bbWrapper">Ya kızalr ben musade ıstım olurmu gercı eŞımd egeldı Şıdmı yaktı bı sıagara konusyoz bı tarftan</div>

<div class="bbWrapper">kızlar saat 1 olmuş saat 7,30 da kalkcam sınava gitcem sohbetinize de doyum olmuyor <br /> hepinizi öpüyorum kuşlarım yarın görüşürüz kadrişim sınavda başarılar bacımmm <br /> sende bana dua et valla bu senede veremezsem dersleri koçiş yiycek beni<br /> <br /> sevalim sende giriyonmu yoksa sınava</div>

<div class="bbWrapper">yok yıvrım gırmıyom ben sıze bsarılar dılerımmm :)</div>

<div class="bbWrapper"><b>sĞlun kızlar :=)<br /> ıyıkıı varsınz ben sıız Çok sevıyorum rabbım cennettede bızı bırbırmıze komsu eylesın amınnnn</b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="svlkbr" data-source="post: 8901508" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8901508" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8901508">svlkbr .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> yok yıvrım gırmıyom ben sıze bsarılar dılerımmm :) </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote> saol canım benim görüşürüz mucksssssssssopuyorumnanaktanŞeniz</div>

<div class="bbWrapper">canım kadrişim boş ver be güzelim artık sende ben de tüp bebeğe gideriz :içelim:<br /> ama kociş yanlışlıkla beni tüpçüye götürmesin :roflol:<br /> hiç istemiyorda :mymeka:<br /> bende kaynanama söyledim yılbaşında tüp bebeğe gidiyoruz diye :çok üzgünüm:</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="bumuyani" data-source="post: 8901528" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8901528" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8901528">bumuyani .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>sĞlun kızlar :=)</b><br /> <b>İyİkİİ varsınz ben sİİz Çok sevıyorum rabbım cennettede bızİ bırbırmıze komsu eylesİn amİnnnn</b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote> <br /> Aminnnn böyle dedin ya vallaha gözlerim doldu kadrişim <br /> duygulandımmm kısss içimiz temiz hepimizin art niyetimizde yok inşallah dualarımız kabul olurr</div>

<div class="bbWrapper">amin kadrişim<br /> sanada bol zihin açıklığı <br /> başarılar a.s.</div>

<div class="bbWrapper">hadi kaçtım ben <br /> hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmm</div>

Back