• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm tatlında muhtesem gozukuyoo ama uzulmeyın yaa hıc yorum yapmayınnn testle ılgılı kendınızı uzmeyınn sakınn

Nese ben buayda aldım havamı kıZlAr ya Çok boZulduk eŞİmle ama sÖz verdık kÖtu bİŞey sÖlemİcez dıye
canım anlayabiliyorum seni hepimiz anlıyoruz
ama yapcak bişey yok :1hug:zamanı gelmemiş demkki dur bakalım biz ne yapcaz 5 günüm kaldı benimde Rabbim en kısa sürede yüzümüze gülsün :1hug:

anamm herkes gıtmıs kımsecıkler kalmamiş burda bılge ıkımızden baska :)

tamam canımm bunu yapmayıı denıcem ama patlıcanlarda pekte gusel degıl kı yaww cok cekırdeklılerr ınce uzun yok hıc:)

nieykı bızım burda guzel patlıcanalr canım bıraz buyuklu al patlıcanı cunku közlenınce hıç bişey kalmıyor içinde gercı buyuk oluncada çekirdeklı olma olasılıgıda afzla oluyorda

ben varım daha ama bende kalkcam Şımdı sabh sınavıÇın erken kalkmamız gerkıyor bıde sahuru var gercı uyuyabılcegımı sanmıyorum ama dınlenrım en azından

ay ya valla bnde acıdım kadına ama haketmıste dıyorum bı yandann

4
654
4,010,

Son düzenleme:
evet cnm buyugunce patlıcanların içndekı cekırdekte fazlalaşiyoo neyse bakalım denerım belkııı cnmm sen yat bıtanem en azından vucudun dınlenırrr

Ya kızalr ben musade ıstım olurmu gercı eŞımd egeldı Şıdmı yaktı bı sıagara konusyoz bı tarftan

kızlar saat 1 olmuş saat 7,30 da kalkcam sınava gitcem sohbetinize de doyum olmuyor
hepinizi öpüyorum kuşlarım yarın görüşürüz kadrişim sınavda başarılar bacımmm
sende bana dua et valla bu senede veremezsem dersleri koçiş yiycek beni

sevalim sende giriyonmu yoksa sınava

sĞlun kızlar :=)
ıyıkıı varsınz ben sıız Çok sevıyorum rabbım cennettede bızı bırbırmıze komsu eylesın amınnnn

canım kadrişim boş ver be güzelim artık sende ben de tüp bebeğe gideriz :içelim:
ama kociş yanlışlıkla beni tüpçüye götürmesin :roflol:
hiç istemiyorda :mymeka:
bende kaynanama söyledim yılbaşında tüp bebeğe gidiyoruz diye :çok üzgünüm:

sĞlun kızlar :=)
İyİkİİ varsınz ben sİİz Çok sevıyorum rabbım cennettede bızİ bırbırmıze komsu eylesİn amİnnnn

Aminnnn böyle dedin ya vallaha gözlerim doldu kadrişim
duygulandımmm kısss içimiz temiz hepimizin art niyetimizde yok inşallah dualarımız kabul olurr

hadi kaçtım ben
hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmm

Back
X