Aminnn İnşallah canım çok güzel bi duygu eminim eşim hayalet çizgiyi görünce havalara uçtuk kan testi yaptırdık ama negatifti çok geçikmeli regl oldumAllah isteyen herkese nasip etsin. Çift çizgiyi gördüğünde inanamıyor, hastaneye koşturuyorsun hcg için :) Hatta burdan bol bol akıl alıyorsun, panik halde ne yapacağını şaşırıyorsun çünkü :)
Canım belirtilerin nelerdi pekiAllah isteyen herkese nasip etsin. Çift çizgiyi gördüğünde inanamıyor, hastaneye koşturuyorsun hcg için :) Hatta burdan bol bol akıl alıyorsun, panik halde ne yapacağını şaşırıyorsun çünkü :)
Mübarek günde Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizim de ikinci denememizde oldu, ilkini ovulasyon bilmediğim için zaten tutturma şansım yokmuş.İlk 1 sene deneyip olmazsa doktora gidecektim, kafamdaki plan buydu, eşim hemen gidecekti olmuyor deyip.Aminnn İnşallah canım çok güzel bi duygu eminim eşim hayalet çizgiyi görünce havalara uçtuk kan testi yaptırdık ama negatifti çok geçikmeli regl oldum
bu ay çalışıyoruz devam bakalımikinci ayımız daha İnşallah bizde buralara atarız çift çizgilerimizi
vücut kendini hazırlıyor ben buna inanıyorum.Hamilelikten önceki ayımda, kaşıntılarım tutup uykulardan mı uyanmadım, tuhaf kokular alıp tüm gardrobu boşaltıp mı yıkamadım, neler neler.Bütün belirtileri yaşadım (psikolojikmiş) üstüne adet oldum. Hamile kaldığım ayda hiç bir belirtiye kulak asmadım, psikolojik bunlar deyip öteledim.Dolayısıyla beyaz akıntım ve adetime 3 gün kala kahverengi lekelenmem dışında hiç belirtim yoktu diyebilirim.Canım belirtilerin neleredi peki
Ben ovu yapmak istemiyorum canım çok sttes yapannbiriyim.kasık agrımdan anlıyorum yumurtlama zamanımı.agrıyı hisseder hissetmez başladık bu ay reglimin 10.gününde başladı agrım 10 haziranda yaniMübarek günde Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizim de ikinci denememizde oldu, ilkini ovulasyon bilmediğim için zaten tutturma şansım yokmuş.İlk 1 sene deneyip olmazsa doktora gidecektim, kafamdaki plan buydu, eşim hemen gidecekti olmuyor deyip.
ben öyle anlamıyordum maalesef.takvme göre 14. günü sanıyordum.ama ovulasyon testiyle 12. günü olduğunu öğrendim, adetin 12 ve 13. gününü değerlendirdim, Rabbim nasip etti.Ben ovu yapmak istemiyorum canım çok sttes yapannbiriyim.kasık agrımdan anlıyorum yumurtlama zamanımı.agrıyı hisseder hissetmez başladık bu ay reglimin 10.gününde başladı agrım 10 haziranda yani
O psikolojikmiş canım bende çok belirti yaşadım ama çok istekli olunca psikolojik görünüyormuş belirtiler ama çok gecikmem oldu çok ümitlenmiştim ama tutunamadı galibavücut kendini hazırlıyor ben buna inanıyorum.Hamilelikten önceki ayımda, kaşıntılarım tutup uykulardan mı uyanmadım, tuhaf kokular alıp tüm gardrobu boşaltıp mı yıkamadım, neler neler.Bütün belirtileri yaşadım (psikolojikmiş) üstüne adet oldum. Hamile kaldığım ayda hiç bir belirtiye kulak asmadım, psikolojik bunlar deyip öteledim.Dolayısıyla beyaz akıntım ve adetime 3 gün kala kahverengi lekelenmem dışında hiç belirtim yoktu diyebilirim.
Aa benimde tam 11 12 13.gününü degerlendirdim canım aynı zamanlar ikimizinde. Yumurtlama döneminden sonrada ilişkiye devam ettınmi canım yoksa bıraktınmıben öyle anlamıyordum maalesef.takvme göre 14. günü sanıyordum.ama ovulasyon testiyle 12. günü olduğunu öğrendim, adetin 12 ve 13. gününü değerlendirdim, Rabbim nasip etti.
Doktorlar çok farkedebiliyor canım Rabbim ne isterse o oluyor bak kendiliğinden olmuş ümidin kesildiği anda veriyor Rabbim mücizesini Elhamdülillah.Ozaman ben hikayemi anlatayım 1,5 senedir evliyim bizde çok Bebek istiyorduk eşimle 2 defa kimyasal gebelik yaşadım dedik artık olmuyor bari tüp bebek yapalım Tekirdağ reyap hastanesine başvurduk tüm testlerimi yaptık hem eşim hem ben lakin doktor Kemal yıldız bana rahim filminden sonra aynen şunları söyledi ameliyat olmam lazım ameliyat riskin şunlar kısmi felç kalın bağırsakta yırtık midede yırtık olabilir Dedi biz tamamen dünya başımıza yıkılmış bir durumda ordan çıktık hemen başka doktor araştırdık Mustafa bahçeci ti bulduk İstanbul a gittik tüm testlerimiz ile birlikte o doktorum ise kızım sende de eşinde de en ufak bir sorum yok hsg yeni çekilmiş eğer aşılama istersen ben sana yapmam bu hsg filminden sonra gebe kalma şansın daha yüksek yok tüp bebek istiyorsan hemen gelecek ay seni bekliyorum Dedi ve biz ordan ayrıldığımızda çok ama çok Mutlu idik Nasıl olsa biz yapamıyoruz doktor embiryoyu hazırlayıp bize teslim edecek diye düşünerek hareket ettik 17 mayıs ta regl olmam gerekirdi ama olmadım sabahında çok erken uyandım hala bişey yoktu evde tabi testlerden var her evli kadın gibi Bir iki damla dan sonra çizgi çıktı ben tabi tamamen gö yanılması dedim ve annemi sarsarak uyandırdım annemde 2 çizgiyi görünce basıldım bilemezsıniz bugün ise kalp atışını duyduk ve gördük yüce Rabbimin bir mucizesidir bize bebeğimiz çünki doğal oldu çok ama mutluyum rabbim şu mübarek günler yüzü hürmetine isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah
bıraktım. pek ümidim yoktu.Aa benimde tam 11 12 13.gününü degerlendirdim canım aynı zamanlar ikimizinde. Yumurtlama döneminden sonrada ilişkiye devam ettınmi canım yoksa bıraktınmı
Tqm bi mucize bu canım millet tüm ay devam ediyor olmayınca olmuyor Allah ım gönlüne göre nasip etmiş ne güzel ssglıkla kucagına alırsın İnşallahbıraktım. pek ümidim yoktu.
Rabbim nasip ettiğinde adım adım göreceksin her bir adımı, her bir anı tam bir mucize. Klasik olacak ama akıldan çıkartıp, rahat olun.Ümidiniz mi yitirirsiniz, olursa olur olmazsa olmaz moduna mı girersiniz bilmiyorum ama rahat olmalısınız kafa olarak.Tqm bi mucize bu canım millet tüm ay devam ediyor olmayınca olmuyor Allah ım gönlüne göre nasip etmiş ne güzel ssglıkla kucagına alırsın İnşallah
Aynen öyle buraya takılıyorum bende çalılmıyorum evdeyim ister istemez takıyorum ama bu ay ümit yok fazla anca gecikirsem yapıcam testi yoksa yapmıcam canım o derece takmıyorum çok yıllardır bebekleri olamayanlar var Rabbim önce onlara nasip etsin 1 sene denicez olmazsa bi çaresine bakarız Allah büyük Rabbim ne zaman isterse o zaman olurRabbim nasip ettiğinde adım adım göreceksin her bir adımı, her bir anı tam bir mucize. Klasik olacak ama akıldan çıkartıp, rahat olun.Ümidiniz mi yitirirsiniz, olursa olur olmazsa olmaz moduna mı girersiniz bilmiyorum ama rahat olmalısınız kafa olarak.
Ozaman ben hikayemi anlatayım 1,5 senedir evliyim bizde çok Bebek istiyorduk eşimle 2 defa kimyasal gebelik yaşadım dedik artık olmuyor bari tüp bebek yapalım Tekirdağ reyap hastanesine başvurduk tüm testlerimi yaptık hem eşim hem ben lakin doktor Kemal yıldız bana rahim filminden sonra aynen şunları söyledi ameliyat olmam lazım ameliyat riskin şunlar kısmi felç kalın bağırsakta yırtık midede yırtık olabilir Dedi biz tamamen dünya başımıza yıkılmış bir durumda ordan çıktık hemen başka doktor araştırdık Mustafa bahçeci ti bulduk İstanbul a gittik tüm testlerimiz ile birlikte o doktorum ise kızım sende de eşinde de en ufak bir sorum yok hsg yeni çekilmiş eğer aşılama istersen ben sana yapmam bu hsg filminden sonra gebe kalma şansın daha yüksek yok tüp bebek istiyorsan hemen gelecek ay seni bekliyorum Dedi ve biz ordan ayrıldığımızda çok ama çok Mutlu idik Nasıl olsa biz yapamıyoruz doktor embiryoyu hazırlayıp bize teslim edecek diye düşünerek hareket ettik 17 mayıs ta regl olmam gerekirdi ama olmadım sabahında çok erken uyandım hala bişey yoktu evde tabi testlerden var her evli kadın gibi Bir iki damla dan sonra çizgi çıktı ben tabi tamamen gö yanılması dedim ve annemi sarsarak uyandırdım annemde 2 çizgiyi görünce basıldım bilemezsıniz bugün ise kalp atışını duyduk ve gördük yüce Rabbimin bir mucizesidir bize bebeğimiz çünki doğal oldu çok ama mutluyum rabbim şu mübarek günler yüzü hürmetine isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah[/QUOTE
Ne guzel ya doktor cok onemli iste.ben de gittigim doktor konussun diye resmen takla aticak hale geliyorum hormon testi bi sey yapmadi tup bebekten bahsediyor bana doktorlarin soyledigi cok onemli anlayamiyorum insanlari.cokca dua edin lutfen bizlere
Allah ım bizede nasip etsin İnşallah bende saklıcam hepben onu saklıyorum bi kutuda o testi asla atmayın kızlar güzel bir anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?