Çift çizgiyi gördüm

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
merhaba 2009 ve 2010 anneleri. 2011 anneleri topiğini açmıştım. hepinizin duasını almıştım. rabbim dualarımızı kabul etti. sabah idrar testinde çift çizgi gördüm. :teytey: güzel yüreğinize çok teşekkür ederim a.s. . inşallah bebişim bu defa beni bırakmaz ve benimde sizinkiler gibi güzel bir bebişim olur.

2011 şubat annesi olarak sabah senin açtığın topiği okuyordum 2011 nisan annelerini merakta ediyordum ne oldu diye Allah dualarını kabul etmiş ve sana meleğini bağışlamış inş.hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına

hayırlısı olsun çok sevindim
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

allah kucağına almayıda nbasip etsin canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğler inşallah

a.s.:hulya:aklinialirimsmile:tomato:cokacimcoookhihoyyyt
rabbim sağlıkla kucagına almayınasipetsn
a.s.:içelim::hulya:

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bebişin sana sımsıkı tutunacaktır buna inan. Darısı tüm isteyenlerin başına.

hepinizee çook teşekkür ederim canlarım. hepinizin duası var bebişimin üstünde. rabbim bebişlerinize sağlık ve sıhhat ailenize de mutluluk versin... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…