• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo sonuç bekleyenler

quenofthesea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
86
34
3
32
Çift embriyo transferi olan var mı kızlar aranızda süreciniz nasıl geçiyor belirtiniz var mı test gününüz ne zaman biraz konuşalım zaman geçmiyor🙈

Hayırlısı olsun geçen sene 3 Kasım da çift embiryo transferi oldum taze transferdi.

Bir tanesi tuttu darısı ve hayırlısı başına

Bende fazla yumurtlamadan dolayı çok ağrı olmuştu o nedenle su belirtilerim oldu diyemem
Ağrı dışında adet belirtileriyle aynı şeylerdi

Merhaba hayirli olsun bende 2 embriyo transferi oldum biri daha iyi gelişmişti. Şuan 6+3 haftalık hamileyim geçen hafta ultrasona girdim tek kese gözüküyordu. Bugün kanama şikayetiyle tekrar gittim 3 kese göründü kalp atışını dinledik. Embriyonun biri bölünüp ikiz olmuş

Merhaba hayirli olsun bende 2 embriyo transferi oldum biri daha iyi gelişmişti. Şuan 6+3 haftalık hamileyim geçen hafta ultrasona girdim tek kese gözüküyordu. Bugün kanama şikayetiyle tekrar gittim 3 kese göründü kalp atışını dinledik. Embriyonun biri bölünüp ikiz olmuş
ne kadar güzel Allahım tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza Allah bizede nasip etsin çok heycanlı süreçler

Merhaba hanımlar, siz çift embriyo için doktorunuzla konuşarak mı karar verdiniz? Benim yaşım 32, bugün tedaviye başlamış oldum sabah görüştüm doktorla yani tek embriyo yapılacağını çift olmayacağını söyledi, çok istiyorum ikizim olmasını bilrmedim başka hastaneyi düşünmüyorum, doktoru da nasıl ikna ederim onu da bilmiyorum açıkçası, tüp bebek karar verdiğimde ikizim olabilir belki diye çok mutlu olmuştum

Kaç embriyo oluşacak olmama sebebi neymiş mesela amh mi sperm mi? Embriyo belkide tek ve sağlıklı olacak sürecin eğer başındaydanız bunlarla strese girmeyin tek olsun yeterki rahimde tutunsun sağlıkla. 🙏

Merhaba hanımlar, siz çift embriyo için doktorunuzla konuşarak mı karar verdiniz? Benim yaşım 32, bugün tedaviye başlamış oldum sabah görüştüm doktorla yani tek embriyo yapılacağını çift olmayacağını söyledi, çok istiyorum ikizim olmasını bilrmedim başka hastaneyi düşünmüyorum, doktoru da nasıl ikna ederim onu da bilmiyorum açıkçası, tüp bebek karar verdiğimde ikizim olabilir belki diye çok mutlu olmuştum
Kaç embriyo oluşacak olmama sebebi neymiş mesela amh mi sperm mi? Embriyo belkide tek ve sağlıklı olacak sürecin eğer başındaydanız bunlarla strese girmeyin tek olsun yeterki rahimde tutunsun sağlıkla

3.gün embriyosu bizim de. Transferden önceki gün merkezle görüştüğümde tek embriyo normalde 35 yaşında olduğunuz için demişlerdi. Buna hoca ve embriyoloğumuz karar verecek dediler. Ama hoca çift embriyo transfer etti. Sebebini de sormadım açıkçası 2.embriyo için 17 bin küsür istemişlerdi 😁

Çift embriyo transferi olan var mı kızlar aranızda süreciniz nasıl geçiyor belirtiniz var mı test gününüz ne zaman biraz konuşalım zaman geçmiyor🙈
Cuma günü test günüm. Test günüme kadar izin aldım ben. Genelde evde veya annemde geçiriyorum bu günlerimi. Karın ağrım oluyodu transferden sonraki günden itibaren. Bugün biraz ağrım arttı adet olcam sandım 🥲

Kaç embriyo oluşacak olmama sebebi neymiş mesela amh mi sperm mi? Embriyo belkide tek ve sağlıklı olacak sürecin eğer başındaydanız bunlarla strese girmeyin tek olsun yeterki rahimde tutunsun sağlıkla
Evet, adetimin ikinci günündeyim bugün ilaçlara başlayacam, doğru diyorsunuz tutunması önemli tabiki, ama kafamda tüp bebrk deyince hep ikiz düşünürdüm, inşaAllah hayırlısı

Benim ilk sefer kimyasal oldu tutmadı yanı 1 hafta yattığım da 2.de ertesi gün işe gittim hayatıma devam ettim 2 tane embriyo konuldu 2 si de tuttu ama biri gelişmedi tam olarak kese diğerine göre çok küçük doktor kendisi kaybolur rahim içinde dedi suan kalp atışını falan duyduk şükür🙈

Back
X