- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
Kalp atışına gittik tek gebelikSonucunuz ne oldu,merak ettim ikiz mi tek mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışına gittik tek gebelikSonucunuz ne oldu,merak ettim ikiz mi tek mi![]()
Yok yok hic üzülmeyin, maşallah, dediginiz gibi saglikli akilli olsun ,Rabbim saglikla kucağınıza almayı da nasip etsin ,güle güle büyütün insallah bebisiniziKalp atışına gittik tek gebelikbirazcık azıcık üzüldüm ama yeter ki sağlıklı olsun. İkiz ve ya tek Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
![]()
Nasıl ilerlediBenim iki adet 5. Gün embriyosu yapıldı 11. Gün test verdim ama 12.1 çıktı beta hcg düşük değer dendi 2 gün sonra tekrar test vereceksiniz düşük çıkarsa olumsuz yükselirse bakacaz dediler böyle düşük çıkıp daha sonra yükselen var mı
Merhaba bisey sorabilirmiyim ben 5. Gün embiriyosu çift embiriyo transferi oldum geçen hafta Çarşamba bu Çarşamba yani transferden 7 gün sonra beta hcg baktım 127,3 cikti dün yine verdim 369,4 cikti iyimi sizde Perşembe günü kontrol E cagirdi doktorumNasıl ilerledi
Evet iyi ilerlemiş 2 kat artsa yeterli görüyorlar. Hayırlı olsun :)Merhaba bisey sorabilirmiyim ben 5. Gün embiriyosu çift embiriyo transferi oldum geçen hafta Çarşamba bu Çarşamba yani transferden 7 gün sonra beta hcg baktım 127,3 cikti dün yine verdim 369,4 cikti iyimi sizde Perşembe günü kontrol E cagirdi doktorum
Maşallah güzel ilerlemiş benim 8.günü 336 10.gün 609 du değerim çok şükür 10 haftayı geçtikMerhaba bisey sorabilirmiyim ben 5. Gün embiriyosu çift embiriyo transferi oldum geçen hafta Çarşamba bu Çarşamba yani transferden 7 gün sonra beta hcg baktım 127,3 cikti dün yine verdim 369,4 cikti iyimi sizde Perşembe günü kontrol E cagirdi doktorum
İnşallah benimkide güzel gider yaMaşallah güzel ilerlemiş benim 8.günü 336 10.gün 609 du değerim çok şükür 10 haftayı geçtik
Bugun yine verdim 637 ciktiEvet iyi ilerlemiş 2 kat artsa yeterli görüyorlar. Hayırlı olsun :)
1 gün araylamı verdiniz iki gün araylamı kaçıncı günleri verdinizBugun yine verdim 637 cikti
Çarşamba günü transferin 7 günüydü verdim 127 cikti cuma doktor yine istedi 369 cikti dun cok kotuydum yine istedi 653 cikti1 gün araylamı verdiniz iki gün araylamı kaçıncı günleri verdiniz
Değeriniz gayet güzel gelmiş artmış benimde sizin gibiydi çok şükür ikiside tuttu inşallah sizinde tutunmuştur ikiside nerde yaptırmıştınızÇarşamba günü transferin 7 günüydü verdim 127 cikti cuma doktor yine istedi 369 cikti dun cok kotuydum yine istedi 653 cikti
İnşallah Perşembe günü kese icin cagirdi Diyarbakır Dicle üniversitesiDeğeriniz gayet güzel gelmiş artmış benimde sizin gibiydi çok şükür ikiside tuttu inşallah sizinde tutunmuştur ikiside nerde yaptırmıştınız
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaİnşallah Perşembe günü kese icin cagirdi Diyarbakır Dicle üniversitesi
Sizin bu değer de ikiz miydi bende T+12 de 383 iki gün sonra yani yarin bidaha kan vereceğim bakalimMuhtemelen ikiz canım 8. Gün betam 194 2 gün sonrası da 534 ç
Evet ikiz gebelik oluştu çok şükürSizin bu değer de ikiz miydi bende T+12 de 383 iki gün sonra yani yarin bidaha kan vereceğim bakalim
İkiz için düşük değer ama hiç belli olmaz tabiSizin bu değer de ikiz miydi bende T+12 de 383 iki gün sonra yani yarin bidaha kan vereceğim bakalim
İlk ikiz gebeliğimde 12.gün 300 dü değerim onları kaybettim,ikinci ikiz gebeliğimde 12.gün 560 tı değerim şuan 14 aylık oldular:) beta tam belirleyici sayılmaz aslında üstelik 2-2.5 kat artarak devam etmişti.Merhaba
Sizin ikiz olması biraz zor gibi 12. Günde 383 ikiz için düşük bir değer bence
benimde ikiz ve 11. Gün beta 1567 13. Gün 3242 idi