Çift embriyoda beta sonucu

Kalp atışına gittik tek gebelik 🙂 birazcık azıcık üzüldüm ama yeter ki sağlıklı olsun. İkiz ve ya tek Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin 🤲🏻❤️
Yok yok hic üzülmeyin, maşallah, dediginiz gibi saglikli akilli olsun ,Rabbim saglikla kucağınıza almayı da nasip etsin ,güle güle büyütün insallah bebisinizi🥰🙏🏻

9.gun 246 11.gun 400lerdeydi 13te 1717 tek gebelik

9. gün 279 ile öğrendim ikiz gebelik yaşıyorum beta değeri pek belirleyici olmuyor

Benim iki adet 5. Gün embriyosu yapıldı 11. Gün test verdim ama 12.1 çıktı beta hcg düşük değer dendi 2 gün sonra tekrar test vereceksiniz düşük çıkarsa olumsuz yükselirse bakacaz dediler böyle düşük çıkıp daha sonra yükselen var mı
Nasıl ilerledi

Merhaba bisey sorabilirmiyim ben 5. Gün embiriyosu çift embiriyo transferi oldum geçen hafta Çarşamba bu Çarşamba yani transferden 7 gün sonra beta hcg baktım 127,3 cikti dün yine verdim 369,4 cikti iyimi sizde Perşembe günü kontrol E cagirdi doktorum

Merhaba bisey sorabilirmiyim ben 5. Gün embiriyosu çift embiriyo transferi oldum geçen hafta Çarşamba bu Çarşamba yani transferden 7 gün sonra beta hcg baktım 127,3 cikti dün yine verdim 369,4 cikti iyimi sizde Perşembe günü kontrol E cagirdi doktorum
Evet iyi ilerlemiş 2 kat artsa yeterli görüyorlar. Hayırlı olsun :)

Maşallah güzel ilerlemiş benim 8.günü 336 10.gün 609 du değerim çok şükür 10 haftayı geçtik

Çarşamba günü transferin 7 günüydü verdim 127 cikti cuma doktor yine istedi 369 cikti dun cok kotuydum yine istedi 653 cikti
Değeriniz gayet güzel gelmiş artmış benimde sizin gibiydi çok şükür ikiside tuttu inşallah sizinde tutunmuştur ikiside nerde yaptırmıştınız

Merhaba
Sizin ikiz olması biraz zor gibi 12. Günde 383 ikiz için düşük bir değer bence
benimde ikiz ve 11. Gün beta 1567 13. Gün 3242 idi

Merhaba
Sizin ikiz olması biraz zor gibi 12. Günde 383 ikiz için düşük bir değer bence
benimde ikiz ve 11. Gün beta 1567 13. Gün 3242 idi
İlk ikiz gebeliğimde 12.gün 300 dü değerim onları kaybettim,ikinci ikiz gebeliğimde 12.gün 560 tı değerim şuan 14 aylık oldular:) beta tam belirleyici sayılmaz aslında üstelik 2-2.5 kat artarak devam etmişti.

Back
X