• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift karakterli eşim..artik dayanamiyorum nolur yol gösterin

lokumummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
246
271
123
Ankara
Arkadaslar bir bucuk yillik evliyim uc aylik bir bebegim var. Esimi malesef fazla tanimadan evlenmisim bunu simdi anliyorum. Normalde disardan bakildigi zamsn o kadar ii bi insan ailesine duskun ki ama evde oyle degil daha dogrusu ya cok ii ya çok kötü. Bi bakmisim benim de bebegimin de üzerine titriyo bi bakmisim tam bi odun.bagirip cagiriyo. Ya sinirden tam anlatamıyorum mesela bazen eve geliyo biseye sinirlenmis sanki onu ben sinirlendirmisim gibi konusmuyo küsüyo ters davraniyo. Oyle kinci bir insan ki cok nadir gormusumdur gelip ozur diledigini yada barismak istedigini hep ben gitmisimdir konusmusumdur. Ben kin tutamiyorum kimseye karsi icim icimi yiyo barismak icin o gelmeyince dayanamayip ben gidiyorum ama artik bıktım ben boyle yaptikca sanki hep ben hataliymisim gibi davraniyor. En son dün kavga ettik bos seylerle oyle kiriyor ki beni bilgisayarin basindaydi kablosunu karsiya prize takmis hava yeni karariyordu gormedim ayagim takildi bi türlü toparlayamadim düşüyodum o ara bilgisayar telefon filan yere düştü. Bagirdi önüne baksana isigi yakmadan niye geziyosun filan diye bende ona bagirdim insanlik hali bu gordun toparlayamadim düşüyodum boyle bagirmanmi gerekiyo filan diye bebegimi alip baska odaya gectim sonra yine tartistik ve yanindaki su sisesini üzerime fırlattı ne yazikki kucagimdada oglum vardi. Allahtan ona gelmedi sadece islandik ama ben kahroluyorum o ani dusundukce ya ona gelseydi esim hic dusunmuyo insan bu kadar mi sinirli olur karsilik verdigim zmn gozu dönüyo. Dunden beri aglamadan duramiyorum onu o kadar cok seviyodum ki ama artik bu hareketleri cok sogutuyo beni. Küçücük bi bebegimiz var en mutlu gunlerimiz olmasi gerekirken neden böyle. Bazen ayrilmayi düşünüyorum canima tak ediyo ama sonra barisiyoruz bambaska bi insan oluyo cok mutlu ediyo beni ya galiba tuhaf biriyle evliyim. Annemin kanser oldugunu ogrendik bir ay once ameliyat oldu radyoterapi goruyo su an onlarada hicbir sey anlatamiyorum uzulmesinler diye cok bunaliyorum artik nolur bana yardim edin bilmiyorum ilerde duzelir mi esi yada tanidigi boyle olan var mi

gerçekten erkekleri anlamak çok zor dışarıda yaşadıkları stresi kendi içlerinde çözemedikleri meseleleri yüzünden onlara en çok değer veren insanı eziyorlar
kimisi sevgiye sevgiyle karşılık verir kimi de böyle şımarır kendini vazgeçilmez saçma sapan davranır seni sindirmeye çalışır en basiti böyle dumur eder bırakır bir de çocuk olduktan sonra daha da kabalaşırlar ( kadın artık cepte diye düşündüklerinden mi bilemiyorum)
malesef bize ikinci cinsi çatmış ne diyeyim ben de bugün arayıştayım aynı senin gibi etrafımdakilere herşeyi anlatamıyorum burada ilgili konulara baktım biraz içimi döktüm bazı okuduklarımdan dehşete kapıldım beterin beteri varmış onu anladım
Allah ıslah etsin bunları sana şu anda herhangibir fikir veremediğim için üzgünüm aklıma gelen sadece öfke kontrolü için psikolojik terapi alması eşinin kabul etmeyecek büyük ihtimalle belki ama mesela seni üzdükten sonra senden özür diliyorsa özür dilerken sen de bunu teklif edebilirsin
inşallah düzelir

gerçekten erkekleri anlamak çok zor dışarıda yaşadıkları stresi kendi içlerinde çözemedikleri meseleleri yüzünden onlara en çok değer veren insanı eziyorlar
kimisi sevgiye sevgiyle karşılık verir kimi de böyle şımarır kendini vazgeçilmez saçma sapan davranır seni sindirmeye çalışır en basiti böyle dumur eder bırakır bir de çocuk olduktan sonra daha da kabalaşırlar ( kadın artık cepte diye düşündüklerinden mi bilemiyorum)
malesef bize ikinci cinsi çatmış ne diyeyim ben de bugün arayıştayım aynı senin gibi etrafımdakilere herşeyi anlatamıyorum burada ilgili konulara baktım biraz içimi döktüm bazı okuduklarımdan dehşete kapıldım beterin beteri varmış onu anladım
Allah ıslah etsin bunları sana şu anda herhangibir fikir veremediğim için üzgünüm aklıma gelen sadece öfke kontrolü için psikolojik terapi alması eşinin kabul etmeyecek büyük ihtimalle belki ama mesela seni üzdükten sonra senden özür diliyorsa özür dilerken sen de bunu teklif edebilirsin
inşallah düzelir
Cnm cok tesekkur ederim cvp yazdigin icin gerçekten soylediklerinde cok haklisin dışarıda oyle beyfendi oyle mantikli biri ki ailesiyle esiyle sıkıntı yasayan arkadaslari esimle konusur o da onlara yol gosterir hep yapici konuşur cok duzelmesine vesile oldugu arkadaslari olmustur. Nisanliyken bunlari görünce cok farkli düşünmüştüm evde tam tersi olabilecegi hic aklima gelmezdi. Bu durumun ailesinden de kaynaklandigini düşünüyorum maddi sıkıntılarla ugrasmislar hep. Babasi cok vurdum duymaz bir insan annesine de cok cektirmis cok dovermis zamaninda. Esim dokuz yaşından beri calismis annemeende babsmdan da doğru düzgün ilgi görmedim der.iki ablasi var biri esinden boşandı digeri de zorla yürüyen bir evlilik yasiyo. Ailede babasi hayırsız ilgisiz oldugu icin herkes bi derdi oldugunda esime geliyo ailenin baba rolünü esim üstlenmiş durumda. Tabi bunlar da esimin devamli stresli olmasinda bir rol.esim sadece bana karsi boyle degil annesine kardeslerine de boyle agresif bazen. Ama iste dedigim gibi herzaman degil kimi zaman cok iyi dört dörtlük ama kimi zamanda tam tersi esine hamileyken bile siddet uygulayabilecek derecede sinirli ve agresif

Yazmayi unuttum eşim ilk başlarda hatali oldugunda gelip ozur dilerdi yada barismak icin ugrastirdi ama simdi gelip ozur dilemeyi birak sanki ben hataliymisim ben ona şişeyi firlatmisim gibi davraniyor. Aksam da sabah da sofraya oturmadi gidip odada yatti yani benden cok o bana tavir yapiyor. O yuzden psikolojik yardim teklifini kabul etmez bir kez daha demistim cunku kendinde bir hata gormuyo.Cildirmak üzereyim nasil bir eziyettir bu. Ilk defa böyle bir karakterle karsilasiyorum. Lanet olsun onu o kadar cok seviyorumki dua etmekten rabbime duzelmesi icin yalvarmaktan baska bisey yapamıyorum. Kendime inanamıyorum baska birinden duysam bunlari gurursuz musun seni döven uzen insani hala sevebiliyosun aşk gözünü kör mü etti derdim ama ilk defa birini böylesine sevdim.iyi oldugumuz zamanlar kendi kendime Allahim ayrilmayi nasil düşünürüm boyle birinden diyorum çünkü hersey dört dörtlük oluyo ama en ufak biseyde bilgisayari düşürmem bile deliye döndürüyo adami. Annem demisti tahaf biri ben cozemedim pek iyi düşün biraz daha tani diye ama ben kör olmuscasina gormedim onlari hep onu savundum. Evlenmemiz icin cok acele etti uc ayin icerisinde evlendik aslinda esim hersey icin cok aceleci biyere gideriz mesela ben hazirlanmadan iki dk sonra kapıya cikar apar topar ne alabilirsem cikarim gittigi yerde de yarim saat bi saat oturur hemen kalkalim der milletin tuhafina gider bende isimiz var suraya gitcez filan diye bahaneler uretirim insanlar kirilmasin diye. Demek istedigim herseyden cok cabuk sikilan bi insan. bes ay once araba aldi uc dort yil kullanirim diyordu simdi satmak istiyo sıkıldım diye. Bu bir bucuk yil icerisinde dördüncü arabamiz düşünün. Lafi fazla uzattim k. Bakmayin esimi oldugu gibi kabullendim bicok seyine aldirmiyorum ama fevri hareketletine dayanmıyorum artik icimi bir tek buraya dokebiliyorum :(

Aceleci olması dışında benim esimde aynı canım düşünüyorum nerde hata yapıyorum çokmu değer veriyoruz acaba çok mu önemsiyoruz bilmiyorum ama bi kavga ediyoruz haklıysam bile ben konuşuyorum kusuyo önceden böyle değildi çok sıkıcı ve bunaltici ama ezdirme kendini sakin şiddete izin verme

Arkadaslar lütfen bakip gecmeyin önerilerinizi bekliyorum. En önemli şeyi soylemeyi unuttum eşimin burcu ikizler tam bir ikizler erkeği. Bi tarafi cok eglenceli, gezmeyi seven, konuskan, tam bir aile babasi. Diğer tarafi ise asabi, sinirli, inat, kinci...butun kavgalarimizda zeytinyağı gibi uste cikmayi basardi öyle bir konusuyor ki bazen düşünüyorum gercekten suç bende miydi diye. Cok olmustur hakliyken haksiz duruma düşüp ozur diledigim. Esiyle boyle olan bu durumlari yasayan var mi nolur bi yol gosterin bana kafayi yicem artik sabredemiyorum

Kizlar allah yardimciniz olsun insallah. Biraz kaybetme korkusu olsa belki boyle olmaz. Tam bilmiyorum durumunuzu sadece bir tahmin. Bir de bence birine en cok aciyi kendinizden mahrum ederek verebilirsiniz. Uzerine gitme, biraz kendi haline birak zaten sasiracaktir. Sana geldigi zaman da ne kadar uzgun oldugunu goster ona ama sitem ederek degil sakin.

Aceleci olması dışında benim esimde aynı canım düşünüyorum nerde hata yapıyorum çokmu değer veriyoruz acaba çok mu önemsiyoruz bilmiyorum ama bi kavga ediyoruz haklıysam bile ben konuşuyorum kusuyo önceden böyle değildi çok sıkıcı ve bunaltici ama ezdirme kendini sakin şiddete izin verme
Bu hallere düşecegimi rüyamda görsem inanmazdim cnm cok kiriliyorum o boyle yaptikca kendimi değersiz hissediyorum. Kendime guvenimi bile yitirdim artik. Atama bekleyen bir öğretmenim bu yil kpssye hazirlanmayi düşünüyorum ama bir türlü sıkıntılardan kafami toplayamiyorum. Evden uzaklasmak okulda ogrencilerimle olmak iyi gelecek biliyorum çünkü evde devamli düşünüyorum kendimi yipratiyorum. Hayatimin odaginda esimin olmasi onu iyice havalara soktu.Dua edin bu yil atanayim :(

Arkadaslar lütfen bakip gecmeyin önerilerinizi bekliyorum. En önemli şeyi soylemeyi unuttum eşimin burcu ikizler tam bir ikizler erkeği. Bi tarafi cok eglenceli, gezmeyi seven, konuskan, tam bir aile babasi. Diğer tarafi ise asabi, sinirli, inat, kinci...butun kavgalarimizda zeytinyağı gibi uste cikmayi basardi öyle bir konusuyor ki bazen düşünüyorum gercekten suç bende miydi diye. Cok olmustur hakliyken haksiz duruma düşüp ozur diledigim. Esiyle boyle olan bu durumlari yasayan var mi nolur bi yol gosterin bana kafayi yicem artik sabredemiyorum
cnm eşim aynı eşine benziyor sinirli değildir ama tereyağı gibi üste çıkar haklıyken bir bakarsın konuyu almış haksızlığı kabul ettiğin konulara getirmiş küser konuşmaz böyle cezalandırırdı beni.....yani öncedendi....biz aştık bunları darısı başına inşallah ben bir süre sinir tavanda gezdim olur olmaz herşeye kavga çıkardım çünkü çok dolmuştum ve beni çok kırmıştı.....ilaç kullandım kendimi telkinle aştım bu sorunları ve o da benim bu çabalarımın bizimle ilgili olduğunu evliliğimizi kurtarmak istediğini anlamış olacak ki çok değişti....artık küsmüyor kavga çokkk nadir ediyoruz ailesine çok düşkündü ve çok ezdirdi anlayacağın zor bir ilişkiydi ama ne zaman ben susmaya başladım ve artık sorunun ben olmadığını anlamaya başladım durum düzeldi ...biz 3 senelik evliyiz aslında küstüğünü canını sıkkın gördüğümdeki o hallerinin benimle alakası olmadığını anladım ve bazı konularda aşırı tepki verdiğinde suratına bakıp sadece susup suratımı çevirdim kısacası böylelikle ikimizde birbirimizi artık tanıdığımız için sorun çıkmıyor kesinlikle....sen yeni evlisin ve küçük bir çocuğun var yani hala lohusasın çok hassas bir dönemden geçiyorsun o yüzdende aslında sana karşı biraz daha anlayışlı olması gerek ama eğer bunu başaramıyorsa sorun dışardaki hayatlarıdır....evet bunu çok samimi bir şekilde dile getiriyorum sorun biz değiliz aslında onların çevresindeki ilişkiler veya insanlar bunu böyle düşün ve inan zamanla beni anlayacaksın artık eve geldiğinde anlıyorum herşeyi sadece inatçı olmadığını söylemişsin böyle devam et ve bir süre tepkisiz kal bak düzellecektir......

Kizlar allah yardimciniz olsun insallah. Biraz kaybetme korkusu olsa belki boyle olmaz. Tam bilmiyorum durumunuzu sadece bir tahmin. Bir de bence birine en cok aciyi kendinizden mahrum ederek verebilirsiniz. Uzerine gitme, biraz kendi haline birak zaten sasiracaktir. Sana geldigi zaman da ne kadar uzgun oldugunu goster ona ama sitem ederek degil sakin.
canim onu da denedim on gün konusmadim ama öyle vurdum duymaz ki işi inada bindiriyor konusmuyo dahada uzaklasiyoruz birbirimizden.

Benim esimde ikizler ve dengesizlik konusunda haklisin ama merhametli olmasi gerekir annen seni kocandan eziyet gör diye dogurmadi.
Bide karsilik verme sakin gozu donuyo madem. Bizde bi kere cok kotu tartismistik bana da su sisesi firlatmisti cok basit bi meseleydi ben tartismayi uzattim diye boyle oldu ama onu hakli cikarmaz bu durum.
Nabza gore serbet vermek gerek baktin sinirli fazla konusma sakinlesmesini bekle ters laflar etme ne bileyim politik davran farzet yabanci biri var karsinda onun gibi.
Kendinden de odun verme sakin cocugunu düşün kendini düşün allah kolaylik versin.

canim onu da denedim on gün konusmadim ama öyle vurdum duymaz ki işi inada bindiriyor konusmuyo dahada uzaklasiyoruz birbirimizden.
Peki sorun baska bir sey olabilir mi. bazen erkekler tepkilerini boyle gosterebiliyor. Yeni cocugun olmus cinsel hayatanizda uzun sure mola verilmis ise bu da boyle asabiyet olarak mi etki ediyor acaba onda.

cnm eşim aynı eşine benziyor sinirli değildir ama tereyağı gibi üste çıkar haklıyken bir bakarsın konuyu almış haksızlığı kabul ettiğin konulara getirmiş küser konuşmaz böyle cezalandırırdı beni.....yani öncedendi....biz aştık bunları darısı başına inşallah ben bir süre sinir tavanda gezdim olur olmaz herşeye kavga çıkardım çünkü çok dolmuştum ve beni çok kırmıştı.....ilaç kullandım kendimi telkinle aştım bu sorunları ve o da benim bu çabalarımın bizimle ilgili olduğunu evliliğimizi kurtarmak istediğini anlamış olacak ki çok değişti....artık küsmüyor kavga çokkk nadir ediyoruz ailesine çok düşkündü ve çok ezdirdi anlayacağın zor bir ilişkiydi ama ne zaman ben susmaya başladım ve artık sorunun ben olmadığını anlamaya başladım durum düzeldi ...biz 3 senelik evliyiz aslında küstüğünü canını sıkkın gördüğümdeki o hallerinin benimle alakası olmadığını anladım ve bazı konularda aşırı tepki verdiğinde suratına bakıp sadece susup suratımı çevirdim kısacası böylelikle ikimizde birbirimizi artık tanıdığımız için sorun çıkmıyor kesinlikle....sen yeni evlisin ve küçük bir çocuğun var yani hala lohusasın çok hassas bir dönemden geçiyorsun o yüzdende aslında sana karşı biraz daha anlayışlı olması gerek ama eğer bunu başaramıyorsa sorun dışardaki hayatlarıdır....evet bunu çok samimi bir şekilde dile getiriyorum sorun biz değiliz aslında onların çevresindeki ilişkiler veya insanlar bunu böyle düşün ve inan zamanla beni anlayacaksın artık eve geldiğinde anlıyorum herşeyi sadece inatçı olmadığını söylemişsin böyle devam et ve bir süre tepkisiz kal bak düzellecektir......
Canim cok tesekkur ediyorum yazdiklarin bana umut verdi dediğin gibi sessiz kaldigim zaman bir sıkıntı olmuyo ama insan her zamanda tepkisiz olamiyor ki. Benim yapım da böyle değildi herseye eyvallah diyen hep alttan alan biri degildim ama resmen beni sindirdi. Icimden gecenleri soyleyemiyorum acaba neye kizacak diye dusunmekten rahat olamiyorum hic böyle de ömür gecmez ki.bu soylediklerim esimin ters olduğu zamanlar. Yani diger karakteri beni cok mutlu ediyo sevdigini cok belli ediyo. Off yazarken bile sıkıldım beni de bi tuhaf yapti onu çözmeye calismaktan bıktım :(

Peki sorun baska bir sey olabilir mi. bazen erkekler tepkilerini boyle gosterebiliyor. Yeni cocugun olmus cinsel hayatanizda uzun sure mola verilmis ise bu da boyle asabiyet olarak mi etki ediyor acaba onda.
Evet malesef cinsel hayatimizda da sorunlarimiz var. Bebegimi emzirdigim icin midir dogumum normaldi cok zor gecti onun etkisinden mi bilmiyorum zoraki oluyo cogu zaman. Bu konuda da cok anlayissiz bir duzelemedin tek sen mi dogum yaptin filan diye üstüme geliyo :(

Canim cok tesekkur ediyorum yazdiklarin bana umut verdi dediğin gibi sessiz kaldigim zaman bir sıkıntı olmuyo ama insan her zamanda tepkisiz olamiyor ki. Benim yapım da böyle değildi herseye eyvallah diyen hep alttan alan biri degildim ama resmen beni sindirdi. Icimden gecenleri soyleyemiyorum acaba neye kizacak diye dusunmekten rahat olamiyorum hic böyle de ömür gecmez ki.bu soylediklerim esimin ters olduğu zamanlar. Yani diger karakteri beni cok mutlu ediyo sevdigini cok belli ediyo. Off yazarken bile sıkıldım beni de bi tuhaf yapti onu çözmeye calismaktan bıktım :KK43:
artık çözmeye çalışma cnm inan sorun biz değiliz ya para ya aileleri ya iş yeri sıkıntıları ben buna artık emin oldum sende böyle bak çünkü onlara aş veriyoruz temizliklerini yapıyoruz cinsellik konusunda da sıkıntıları yoksa sorun biz olamayız.....umut olsun tabiki ben bu durumdaysam herkes düzelir EvelALLAH ......
Birde levent kırcanın bir röportajını okumuştum: evinde bir kedi bir de köpek besliyormuş ,muhabir soruyor bu ikisini nasıl oluyorda aynı evde barındırabiliyorsunuz? çünkü anlaşamaz bu hayvanlar diye.....levent kırcanın ünlü bir filozoftan alıntısı şu işte biri diğerinin üstünlüğünü kabul ederse bal gibide anlaşır evlilikte böyledir işte iki farklı karakter biri diğerinin üstünlüğünü tanırsa hiçbir sorun çıkmaz.........emin ol evde eşitiz ikimizde birbirimizi ezmeyiz ya da eşit karar veririz lafları boş laflar......kim kimi tanır size kalmış ama başka türlü huzur olmaz....senin ekstra bir lohusalık durumun daha hassas ve kırılgan yapar şu an hormonlarından dolayı o yüzden biraz zaman ve sabır herşey düzelecek inan........

Benim esimde ikizler ve dengesizlik konusunda haklisin ama merhametli olmasi gerekir annen seni kocandan eziyet gör diye dogurmadi.
Bide karsilik verme sakin gozu donuyo madem. Bizde bi kere cok kotu tartismistik bana da su sisesi firlatmisti cok basit bi meseleydi ben tartismayi uzattim diye boyle oldu ama onu hakli cikarmaz bu durum.
Nabza gore serbet vermek gerek baktin sinirli fazla konusma sakinlesmesini bekle ters laflar etme ne bileyim politik davran farzet yabanci biri var karsinda onun gibi.
Kendinden de odun verme sakin cocugunu düşün kendini düşün allah kolaylik versin.
Sagol cnm Allah hepimize kolaylik versin evlilik gercekten ne zormuş. Susmak anlik çözüm oluyo belki ama böyle boyle nereye kadar susulur bilmiyorum. Ilerde cocugumuza da cevap verdigi icin böyle seyler yaparsa diye cok korkuyorum. Simdilik bebegimize cok düşkün gibi duruyor ama ileriyi kestiremiyorum işte öyle karmasik bir insan

Evet malesef cinsel hayatimizda da sorunlarimiz var. Bebegimi emzirdigim icin midir dogumum normaldi cok zor gecti onun etkisinden mi bilmiyorum zoraki oluyo cogu zaman. Bu konuda da cok anlayissiz bir duzelemedin tek sen mi dogum yaptin filan diye üstüme geliyo :KK43:
Sorunun altinda yatan temel bu olabilir. Zoraki oldugunu belli etme hatta bazen sevismeyi sen baslat. Emin ol durum degisir o zaman bence. Suan cok umutsuz hissediyor olabilirsin ama oyle olma. Cozmek icin bir kac secenegin var. biraz olumlu ol ve savas bir sey kaybetmezsin.
Olmazsa zaten yapicak bir sey yok ama once dene. Biraz anlayisli davran alttan al ve cinsel yonden istekli ol. Bakalim o zmn degisecek mi. bence faydali olabilir

artık çözmeye çalışma cnm inan sorun biz değiliz ya para ya aileleri ya iş yeri sıkıntıları ben buna artık emin oldum sende böyle bak çünkü onlara aş veriyoruz temizliklerini yapıyoruz cinsellik konusunda da sıkıntıları yoksa sorun biz olamayız.....umut olsun tabiki ben bu durumdaysam herkes düzelir EvelALLAH ......
Birde levent kırcanın bir röportajını okumuştum: evinde bir kedi bir de köpek besliyormuş ,muhabir soruyor bu ikisini nasıl oluyorda aynı evde barındırabiliyorsunuz? çünkü anlaşamaz bu hayvanlar diye.....levent kırcanın ünlü bir filozoftan alıntısı şu işte biri diğerinin üstünlüğünü kabul ederse bal gibide anlaşır evlilikte böyledir işte iki farklı karakter biri diğerinin üstünlüğünü tanırsa hiçbir sorun çıkmaz.........emin ol evde eşitiz ikimizde birbirimizi ezmeyiz ya da eşit karar veririz lafları boş laflar......kim kimi tanır size kalmış ama başka türlü huzur olmaz....senin ekstra bir lohusalık durumun daha hassas ve kırılgan yapar şu an hormonlarından dolayı o yüzden biraz zaman ve sabır herşey düzelecek inan........
Allah razı olsun canim bunları duymak gercekten insani hafifletiyor. Cok cok haklisin esimin de tam olarak istedigi bu. Herseyde benim sözüm geçsin hep hakli ben olayim istiyo ben de buna gelemiyorum ama artik cabalamamin bi mantigi yok galiba. Huylu huyundan vazgeçmiyor evliligimi sürdürmek icin kendime hakim olmaliyim. Ama en cok şu zoruma gidiyo ailesinin akrabalarinin yaninda ben ne dersem o olur evde benim borum otuyo edalari. Belki sacma gelecek ama ben bunlari cok takiyorum gurur yapiyorum resmen. Ailemin yaninda arkadaslarimin yaninda hep ben yonetmisimdir yani lafim sözüm gecmistir hep onun bu tavirlari cok dokunuyo

Sagol cnm Allah hepimize kolaylik versin evlilik gercekten ne zormuş. Susmak anlik çözüm oluyo belki ama böyle boyle nereye kadar susulur bilmiyorum. Ilerde cocugumuza da cevap verdigi icin böyle seyler yaparsa diye cok korkuyorum. Simdilik bebegimize cok düşkün gibi duruyor ama ileriyi kestiremiyorum işte öyle karmasik bir insan

aslında farkedersen herkes karmaşıktır yeri gelir bizde çift karakterli bir görünüm yaşayabiliriz. bence sen şuan lohusalık halinden dolayı çok hassassın kocandan beklentilerini minimuma çek daha mutlu olursun. sen kendine bak mutlu ol eşinde değişir eminim ki herşey gönlünce olsun :)

Allah razı olsun canim bunları duymak gercekten insani hafifletiyor. Cok cok haklisin esimin de tam olarak istedigi bu. Herseyde benim sözüm geçsin hep hakli ben olayim istiyo ben de buna gelemiyorum ama artik cabalamamin bi mantigi yok galiba. Huylu huyundan vazgeçmiyor evliligimi sürdürmek icin kendime hakim olmaliyim. Ama en cok şu zoruma gidiyo ailesinin akrabalarinin yaninda ben ne dersem o olur evde benim borum otuyo edalari. Belki sacma gelecek ama ben bunlari cok takiyorum gurur yapiyorum resmen. Ailemin yaninda arkadaslarimin yaninda hep ben yonetmisimdir yani lafim sözüm gecmistir hep onun bu tavirlari cok dokunuyo
sorun yetiştirilme tarzında ve aile de ....kayınbabam çok kv demden korkaryani pusup oturmaz kv nin sözü geçer o yüzdende benimkide bilinçaltı bunu kompleks yapmış aynı eşin gibi davranırdı bende bunu çok takardım ama sonra dedimki varsın gururu okşansın havasını atsın ailesinin yanında inan bana bu hallerinden bile eser kalmadı......demekki sabır şartmış ve görmemezlikten gelecekmişiz bitrakım şeyleri....ama yok ben dominantım kaldıramam dersen de anlarım....benden ufak tiyolar değerlendirme sizden:)

Back
X