Arkadaslar bir bucuk yillik evliyim uc aylik bir bebegim var. Esimi malesef fazla tanimadan evlenmisim bunu simdi anliyorum. Normalde disardan bakildigi zamsn o kadar ii bi insan ailesine duskun ki ama evde oyle degil daha dogrusu ya cok ii ya çok kötü. Bi bakmisim benim de bebegimin de üzerine titriyo bi bakmisim tam bi odun.bagirip cagiriyo. Ya sinirden tam anlatamıyorum mesela bazen eve geliyo biseye sinirlenmis sanki onu ben sinirlendirmisim gibi konusmuyo küsüyo ters davraniyo. Oyle kinci bir insan ki cok nadir gormusumdur gelip ozur diledigini yada barismak istedigini hep ben gitmisimdir konusmusumdur. Ben kin tutamiyorum kimseye karsi icim icimi yiyo barismak icin o gelmeyince dayanamayip ben gidiyorum ama artik bıktım ben boyle yaptikca sanki hep ben hataliymisim gibi davraniyor. En son dün kavga ettik bos seylerle oyle kiriyor ki beni bilgisayarin basindaydi kablosunu karsiya prize takmis hava yeni karariyordu gormedim ayagim takildi bi türlü toparlayamadim düşüyodum o ara bilgisayar telefon filan yere düştü. Bagirdi önüne baksana isigi yakmadan niye geziyosun filan diye bende ona bagirdim insanlik hali bu gordun toparlayamadim düşüyodum boyle bagirmanmi gerekiyo filan diye bebegimi alip baska odaya gectim sonra yine tartistik ve yanindaki su sisesini üzerime fırlattı ne yazikki kucagimdada oglum vardi. Allahtan ona gelmedi sadece islandik ama ben kahroluyorum o ani dusundukce ya ona gelseydi esim hic dusunmuyo insan bu kadar mi sinirli olur karsilik verdigim zmn gozu dönüyo. Dunden beri aglamadan duramiyorum onu o kadar cok seviyodum ki ama artik bu hareketleri cok sogutuyo beni. Küçücük bi bebegimiz var en mutlu gunlerimiz olmasi gerekirken neden böyle. Bazen ayrilmayi düşünüyorum canima tak ediyo ama sonra barisiyoruz bambaska bi insan oluyo cok mutlu ediyo beni ya galiba tuhaf biriyle evliyim. Annemin kanser oldugunu ogrendik bir ay once ameliyat oldu radyoterapi goruyo su an onlarada hicbir sey anlatamiyorum uzulmesinler diye cok bunaliyorum artik nolur bana yardim edin bilmiyorum ilerde duzelir mi esi yada tanidigi boyle olan var mi