• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift karakterli eşim..artik dayanamiyorum nolur yol gösterin

sorun yetiştirilme tarzında ve aile de ....kayınbabam çok kv demden korkaryani pusup oturmaz kv nin sözü geçer o yüzdende benimkide bilinçaltı bunu kompleks yapmış aynı eşin gibi davranırdı bende bunu çok takardım ama sonra dedimki varsın gururu okşansın havasını atsın ailesinin yanında inan bana bu hallerinden bile eser kalmadı......demekki sabır şartmış ve görmemezlikten gelecekmişiz bitrakım şeyleri....ama yok ben dominantım kaldıramam dersen de anlarım....benden ufak tiyolar değerlendirme sizden:)
Dogru söylüyorsun canim en iyisi takmamak. Sakin kafayla düşündüğüm zaman aslinda yasadigim şeylerin çoğu evlilikte oldugunu gördüm. Biraz sabredip mücadele edilmesi gerekiyor. Yeni dogum yapmam bebegimin küçük olmasindan dolayi uyku problemi vs. da cok kırılgan olmamda etkili. Onu öyle cok seviyorum ki ayrilmayi düşünemiyorum bile. Artik yormuycam kendimi oluruna birakmak en iyisi kendimi sinavima vermem lazim. Farkli şeylere yogunlasirsam bu kadar yipratmam kendimi diye düşünüyorum. Yapici mesajlariyla destek olan herkese cok teşekkür ederim. Rabbim herkesin yuvasını korusun :)

Beni eşime benziyor eşin biraz farklarla benimkide ikizjer aile durumları da aynı zor canım neler yapaqsin degistirmek icin bilmiyorum zamanla biraz daha düzeliyor sabır diliyorum sana iyiyken öyle mükemmelki dimi prense gibi hisediyorsun sinirlendıgi zaman tam bi kabus bende yaşiyorum aynılarını ama onsuz bi hayat düşünemem

Back
X