Çift maaş nasılsa deyip ezilenler :((

sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .

İşte alakaya maydonoz.
Neyse şuan beni gülme krizlerine soktun ya
Mankenlik yaptığını öğrenmişim de ondan gerilmişim.
:37:
Neyse neyse .

1.5 ay sonra düğünüm var..Çok şükür eşim de ben de memuruz maaşımız var..
Kendi ailemin durumu çok iyi değil babam emekli maaşıyla geçiniyor..
Ama eşimin ailesinin durumu daha iyi. Annesi de babası da memur emeklileri..
Arsa alıp satıyor kayınpederim üstüne üstlük..
Biz herşeyimizi kendimiz yapıyoruz..Altınları, mobilyaları, beyaz eşyaları, gelinlik, düğün salonları...
5-10 kuruş da bize faydaları olsa da bu kadar borca girmesek olmaz mıydı acaba?
Çift maaşlıyız nasılsa diye yaptıklarını düşünüyorum..
Bakıyorum çalışmayan bayanların herşeylerini kayınvalide kayınpeder yapıyor ama biz çalışıyoruz diye eziliyoruz resmen:43:
Eşime de yansıtmak istemiyorum ama azıcık ucundan tutsalar destek olsalar fena mı olurdu yani :2:

evet dedıgınız gıbı durumları ıyıyse yardım etmelerı gerekir de ama etmıyolarsa inanki buna eşin de üzülüyodur. Ya da belkı eşin dedi Anne Baba biz yaparız herşeyi diye. Bak benim iş arkadaşımın babası ne yaptı. Damat tarafı yardım etmeyecekti hiçbişeye. Sonra düğün zamanı gelip çattığında arkadaşımın babası demişki damatın babasına, eşyaların yarısını biz alalım yarısını siz alın çocuklar borca girmesin. Böyle diyince damat babası yapmak zorunda kalmış. Sıfır borçlar evlendiler

Biz evlenirsek annemin aldığı yatak odası, ütü masası süpürge ve kına yerine yaptıgı düğün dışında kimseden bir kuruş yarım görmedik. Sizin gibi bana takılacak altınları da kendimiz aldık. Ben o zaman calısıyordum eşim İstanbula atanınca ben de İstanbula geldim ve 1 sene iş bulamadım. Bu 1 senede altınlar bir bir eridi, dünya borca girdik. Ama sonra iş buldum borçları ödedik

Evet çok zorlandık, bunalıma girdik ama herşeyimiz kendimiz yaptık diyebiliyoruz. Belki salon eşyamız güzel değil, istediğim gibi değil ama sonuçta ben almışım onu. Eşimin ailesinin durumu iyi olsaydı yardım etseydi isterdim ama olmayınca olmuyor

Siz de durumlar iyi ama yardım etmiyorlar sa yapacak birşey yok. Bence bunu kafaya takmayın, bu günler geri gelmeyecek. Siz de göğsünüzü gere gere herşeyi biz yaptık dersiniz ilerde ne olcak

sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .

İşte alakaya maydonoz.
Neyse neyse .

evet, ben çirkinim diye benim burda yazmaya hakkım yok! :14:

yorumsuzum,gerçekten..şimdi birşeyler desem yine o arkadaşla karşı karşıya geleceğim.istemiyorum! lütfen sizlerde cevap vermeyin artık çünkü her konuda aynısını yapıyor.vallahi ceza alacağız.

konu dışı (lütfen bella benim özelime yazma, zaten 10 dakkada bir özel mesaj atabiliyorum, o hakkımıda senle harcamak istemiyorum.
tamam anladık, mankenlik yaptın, ama bu beni ilgilendirmez, ben erkek değilim ve umurumda değil senin mankenlik yapıp yapmaman
lütfen rica ediyorum, ben sadece arkadaşlarıma özel mesaj atarım.)

İşte alakaya maydonoz.
Neyse neyse .

ben güzelim dememiştim mankenlik yaptım demiştim ondan yazdım .saçma sapan yorum yapma bana artık yeter .git başımdan .yapıştın kaldın bana .

yorumsuzum,gerçekten..şimdi birşeyler desem yine o arkadaşla karşı karşıya geleceğim.istemiyorum! lütfen sizlerde cevap vermeyin artık çünkü her konuda aynısını yapıyor.vallahi ceza alacağız.

hangi arkadaşla?

konu dışı (lütfen bella benim özelime yazma, zaten 10 dakkada bir özel mesaj atabiliyorum, o hakkımıda senle harcamak istemiyorum.
tamam anladık, mankenlik yaptın, ama bu beni ilgilendirmez, ben erkek değilim ve umurumda değil senin mankenlik yapıp yapmaman
lütfen rica ediyorum, ben sadece arkadaşlarıma özel mesaj atarım.)

ya arkadaşım özelden yazmamı sebebi tarışmayalım diye .çok büyük sorunların var belli zaten yazışından .neyse kompleskli itplerle uğraşamayacam.

ya arkadaşım özelden yazmamı sebebi tarışmayalım diye .çok büyük sorunların var belli zaten yazışından .neyse kompleskli itplerle uğraşamayacam.

o zaman tartışma, beni görmemezlikten gel

hala ısrarla özelimden ben mankenlik yapıyorum diyorun
iyimisin sen ya?

Son düzenleme:

şimdi balanıcam ama yeter artık .sen kimsin be .terbiyesiz .ben nerde öle birşey dedim .laf sokuşturyorsun sürekli.kim kendine güzel dedi.görmedin mi kadın bana neler dedi alaya aldım kendimi.ben kendimi övüyormuşumda bilmem ne .senin gbiilerle konuştuğum için ben suçluyum zaten

şimdi balanıcam ama yeter artık .sen kimsin be .terbiyesiz .ben nerde öle birşey dedim .laf sokuşturyorsun sürekli.kim kendine güzel dedi.görmedin mi kadın bana neler dedi alaya aldım kendimi.ben kendimi övüyormuşumda bilmem ne .senin gbiilerle konuştuğum için ben suçluyum zaten

bak buraya kopyalatma bana gönderdiğin mesajı
adminler bakabiliyorsa girsinler baksınlar mesajlarıma
yeter ya
düş yakamdan!

o zaman tartışma, beni görmemezlikten gel

hala ısrarla özelimden ben mankenlik yapıyorum diyorun
iyimisin sen ya?
bir kere attım tartışmayalım diye .anla biraz diye ama nerdee okafa işte sende.seni kocan bile çirkin bulmuş banane git ona ispat et kendini.

bir kere attım tartışmayalım diye .anla biraz diye ama nerdee okafa işte sende.seni kocan bile çirkin bulmuş banane git ona ispat et kendini.

peki bana mankenkik yaptığını özelden söylersen tartışmıycakmıydın yani? bumudur?

yada benim senin mankenlik yaptığını bilmem bu tartışmamızı nasıl etkiliyebilirdi?

ben güzelim dememiştim mankenlik yaptım demiştim ondan yazdım .saçma sapan yorum yapma bana artık yeter .git başımdan .yapıştın kaldın bana .

Yazık sana ya :D
Yapıştım kaldım mı :D
Sorunların var ve yorumlarından bu anlaşılıyor.
Sabahtan beri gereksiz ortalığı gerip saçma sapan şeyler yazan benim yorumlarıma saçma diyor.
Mankenmişin ya yapıştım işte.
Neyse cevap verdikçe haddini aşıyorsun.
Takıl sen.

bak buraya kopyalatma bana gönderdiğin mesajı
adminler bakabiliyorsa girsinler baksınlar mesajlarıma
yeter ya
düş yakamdan!

senin gibisine bu yakışır zaten .kopyala tehdit mi ediyorsun beni sen .belle şarkısını .ok sevdiğim için bu nicki aldım yazmıştım .bunda ne var .hay allahım .

senin gibisine bu yakışır zaten .kopyala tehdit mi ediyorsun beni sen .belle şarkısını .ok sevdiğim için bu nicki aldım yazmıştım .bunda ne var .hay allahım .

mankenlik yaptım dedin bana özel mesajdan
ne gerek vardı, zaten 10 defa yazmıştın bunu bu konuda

Back
X