yazdıklarınız için çok sağolun ...bazen akıl tutulması yaşıyorum ,elimde olmuyor inanın üzülmemekBende 1 yıl çocuk istemedim, şimdi 2 yıllık evliyim. 6-7 ay doktora gitmedim ama korunmayı bıraktım, hamile kalamadım. 4 ay önce gittim doktora şu an tedavi sürecindeyim. Ne zaman ümidimi kessem olumsuz Şeyler duyuyorum o Yüzden bu yalnızca Allah'ın izniyle olabilecek birşey. Sende hiç üzülme, Rabbim inşallah sana da bana da tattırır o duyguyu.
İnş inş canım inşş. Dua edelim tabikiBen inanıyorum Rabbim o duygudan mahrum etmez bizleri. Hayırlısı ile o zamanı beklemek elimizden gelen tek şey. İnşallah Rabbim o Zaman'ın bir an önce gelmesini nasip eder, dualarda buluşalım canım kardeşim :)
Canım senin içinde dua edicem ,kk da tanıştığım bayan diye :)ismin nedir
Tabiki ederim canımAdım Zeynep :) Nasıl mutlu olurum duanda yer alırsam nasıllllll :) Allah Razı olsun benim dualarımda da senin yerin ayrıldı:)
Zeynep hamileymişim cnm 5haftalık burda konuşmuştuk seninle ,okadar umutsuzdumki ,5haftalık hamileymişim şimdiAdım Zeynep :) Nasıl mutlu olurum duanda yer alırsam nasıllllll :) Allah Razı olsun benim dualarımda da senin yerin ayrıldı:)
Cnm doğal oldu ,bu ay tedaviye başlıcaktık ,Rabbim nasip etti..Feridee nasıl hamile kaldın canım?ne yaptın?doğal yollamı?allah bebeğini kucağına almayıda nasib etsin inşallah.
As canımslm kızlar
Canm yaaaaa hayata küsme insanlar 8 9 sene olmuyo tüp bebekler tutmuyo neler neler bi bakmışın hamile kalıyo. Tamam çok üzülüyoruz benimde sebepsiz olmuyo birbuçuk yıldır ama napalım kısmet ya olur bigünHanımlar çok üzgünüm bugun ...her ay rutın yıkım (adet oldum )bu ay umutlanmıştım ,adet oldum
3yıllık evliyim ,5ay istemedik ,ne bileyim ozamanlar olmayacağını ...sonradan istedik olmadı ..
Hormonlarım normal ,pikoluyum. ,rahim filminde çift rahim olduğu ortaya çıktı
Çevrenizde çift rahimli hamile kalan varmı ???
Tedavi sürecinde 3ay klomen kullandım olmadı ,bu ay inş devlete aşılama için gidicem ..eşimede çok üzülüyorum (sanki hiiiç anne olamayacakmışım gibi geliyor )
Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor ,bazen boşanayım yeni hanımla evlensin dediğim bile oluyor
Ama çok seviyorum işte napiyim ,kıyamıyorımda..
Varmı benim gibi olan ,sonra çocuk sahibi olan
BanA Iyi şeyleri söyleyin lütfen ,okadar ihtıyacım varki buna ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?