anımmm çok sağol ,öbürün ben 5haftalık hamile oldumu öğrendim ,şok tayım halen ..:)Rabbim sanada versin en hayırlı zamanda inşCanm yaaaaa hayata küsme insanlar 8 9 sene olmuyo tüp bebekler tutmuyo neler neler bi bakmışın hamile kalıyo. Tamam çok üzülüyoruz benimde sebepsiz olmuyo birbuçuk yıldır ama napalım kısmet ya olur bigün
Neeeeeeeeeeeeeeeee hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnC
anımmm çok sağol ,öbürün ben 5haftalık hamile oldumu öğrendim ,şok tayım halen ..:)Rabbim sanada versin en hayırlı zamanda inş
m bnm nekadar şaşırdığımı tahmin bile edemesin :)ya 2hafta sonra gel kalp atışları için dedi doktor ..inş duyarımNeeeeeeeeeeeeeeeee hamilemisinnnnnnnnnnnnnnn
İnş canımmm inş ,Mrb bende aranızda yeniyim:) tanımıyorum sizi ama coooook sevindim:)Allah kucaginizada almayi nasip etsin saglikli ve hayirlisi ile:)inşaallah Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yasatir..
İnş inş Rabbim sizede nasip etsin ,ben bu ay tedaviye başlıcaktık ..sürpriz olduYa rabbim nasıl bi mucize bu böyle.her tedaviyi yapıyorsun olmuyor.tam umudunu kesiyosun normal yolla kalıyosun.çok var böyle tanıdığım.
Rabbim dilediğindeol du cnm ..inan çok dua etmek lazım ,ama hayırlısı için dua edinRabbim "ol"demiş oluvermis:)darısı başımıza inşaallah.
Canım benim ben yazmayı unutmuşum buraya :) Bende hamileyim 13 hafta bitmek üzere :)) Bak gördün mü Allah bizimle inşallah. Gönlümüzü mahzun bırakmadı Elhamdülillah :)) Inşallah kucağımıza aldığımızda da yazarız buraya, sağlıklı sıhhatli alalım inşallah evlatlarımızı kucağımızaZeynep hamileymişim cnm 5haftalık burda konuşmuştuk seninle ,okadar umutsuzdumki ,5haftalık hamileymişim şimdi
İlk keseyi görmeye gidiyorsun, sonra kalp atışlarını duymaya... Nasıl bir heyecan, ne büyük bir mucize inanamıyor insan. Hergün doktora gitmek geliyor insanın içinden, gidip yine göreyim kıpırdanışlanırını diye heyecanlanıyorsun :). Rabbim isteyen herkese nasip etsin, yuvaları evlatsız bırakmasın inşallahCn
m bnm nekadar şaşırdığımı tahmin bile edemesin :)ya 2hafta sonra gel kalp atışları için dedi doktor ..inş duyarım
B'nde bu sabah gittim doktorda öğrendim :)
Ya zeynep bende senin için çok çok çok sevindim :)inan daha dün yine aklıma geldin aklıma geldikçe dua ettim :)ya cnm birde ben bugün baya depresif mutsuzum anlam veremiyorum bi sebepte yok ,sendde ilk ayda olmuşmuyduCanım benim ben yazmayı unutmuşum buraya :) Bende hamileyim 13 hafta bitmek üzere :)) Bak gördün mü Allah bizimle inşallah. Gönlümüzü mahzun bırakmadı Elhamdülillah :)) Inşallah kucağımıza aldığımızda da yazarız buraya, sağlıklı sıhhatli alalım inşallah evlatlarımızı kucağımızaBelki de birbirimize ettiğimiz dualar kabul oldu, çok çok sevindim senin adına da
Çok çok normal tabi ki oldu bende de :) Sürekli endişe ediyordum her konuda, bundan dolayı da aşırı agresif oluyordum. Şimdi de dokunsalar ağlıyorumYa zeynep bende senin için çok çok çok sevindim :)inan daha dün yine aklıma geldin aklıma geldikçe dua ettim :)ya cnm birde ben bugün baya depresif mutsuzum anlam veremiyorum bi sebepte yok ,sendde ilk ayda olmuşmuydu
Rabbim Gönlünde ne varsa, hayırlısıyla nasip etsin seninde canım. Senin de hayırlı haberlerini alır, seviniriz inşallah. Dualarımız da seninleKızlar Allah bagislasin çok güzel haberler veriyorsunuz lütfen duanizda banada yer ayırın..
İnş inş cnm,Rabbim hayırlısını versin :)Kızlar Allah bagislasin çok güzel haberler veriyorsunuz lütfen duanizda banada yer ayırın..
Ya sorma ...cnm inş bu garip hallerim geçer :)hatrımdaydın evet cnm ,burda baya muhabbet etmiştik:)o ara bya cnm sıkkındıya çok i gelmişti konuşmak
Çok çok normal tabi ki oldu bende de :) Sürekli endişe ediyordum her konuda, bundan dolayı da aşırı agresif oluyordum. Şimdi de dokunsalar ağlıyorumKalbini ferah tutmaya çalış canım benim. Bu kadar süre hatrında kalabilmek ne büyük mutluluk benim için, Allah Razı olsun Benim için ne dua ettiysen kat kat fazlası senin içinde kabul olsun inşallah
EŞİMİ BOŞAMAK DA DAHİL HEPSİ AKLIMDAN GEÇMİŞTİ. KIZ KARDEŞİM ÇİFT RAHİMLİ KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDI, BEN PKOLUYUM HORMON DEĞERLERİM FELAKET, 2 AY KLOMEN KULLANDIM, YUMURTA GELİŞMEDİ, ÜÇÜNCÜ AY AŞILAMAYA GEÇECEKTİK Kİİİİİ, İKİNCİ AY YUMURTA GEÇ GELİŞMİŞ VE BEN HAMİLE KALDIM. HEM DE İKİZ, BİRİ ÖLDÜ AMA DİĞERİ SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR, UMUTSUZ OLACAK BİŞİ YOK, SOĞAN KÜRÜ MUTLAKA YAP, BAL+TARÇIN+ÇÖREKOTU ÇEKİLMİŞ MACUN YAP YE VE BOL BOL İNCİR YE.Hanımlar çok üzgünüm bugun ...her ay rutın yıkım (adet oldum )bu ay umutlanmıştım ,adet oldum
3yıllık evliyim ,5ay istemedik ,ne bileyim ozamanlar olmayacağını ...sonradan istedik olmadı ..
Hormonlarım normal ,pikoluyum. ,rahim filminde çift rahim olduğu ortaya çıktı
Çevrenizde çift rahimli hamile kalan varmı ???
Tedavi sürecinde 3ay klomen kullandım olmadı ,bu ay inş devlete aşılama için gidicem ..eşimede çok üzülüyorum (sanki hiiiç anne olamayacakmışım gibi geliyor )
Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor ,bazen boşanayım yeni hanımla evlensin dediğim bile oluyor
Ama çok seviyorum işte napiyim ,kıyamıyorımda..
Varmı benim gibi olan ,sonra çocuk sahibi olan
BanA Iyi şeyleri söyleyin lütfen ,okadar ihtıyacım varki buna ..
Cnmmm çok sağol cevabın için ben 5haftalık hamileymişim :):)şükürler olsunEŞİMİ BOŞAMAK DA DAHİL HEPSİ AKLIMDAN GEÇMİŞTİ. KIZ KARDEŞİM ÇİFT RAHİMLİ KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDI, BEN PKOLUYUM HORMON DEĞERLERİM FELAKET, 2 AY KLOMEN KULLANDIM, YUMURTA GELİŞMEDİ, ÜÇÜNCÜ AY AŞILAMAYA GEÇECEKTİK Kİİİİİ, İKİNCİ AY YUMURTA GEÇ GELİŞMİŞ VE BEN HAMİLE KALDIM. HEM DE İKİZ, BİRİ ÖLDÜ AMA DİĞERİ SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR, UMUTSUZ OLACAK BİŞİ YOK, SOĞAN KÜRÜ MUTLAKA YAP, BAL+TARÇIN+ÇÖREKOTU ÇEKİLMİŞ MACUN YAP YE VE BOL BOL İNCİR YE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?