- Konu Sahibi incirkusum
Çatladın meraktan çatladınBence karistiriyo biseyler, telin sifresini biliyosan sen de teli karistirsana biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatladın meraktan çatladınBence karistiriyo biseyler, telin sifresini biliyosan sen de teli karistirsana biraz![]()
Herkesin bildiği hattın evet biliyorum ama diğer hatta geçiş nasıl oluyor onu bilmiyorum. Çift hat kullanan varsa anlatırsa sevinirim.Diger hattin sifresini biliyo musunuz?
Bence alın karşınıza konuşun,sizden gizli bir hat kullanmasının açıklanabilir bir sebebi yok.Kaydettim WhatsApp'ta hiç görünmüyor. Yarın bilinmeyen numaralardan arayacağım. Birde üçüncü hat çıkarsa bayılırım herhalde. Yalnız şöyle düşünüyorum hattı bir arkadaşının üstüne falan da almış olabilir kendisini riske atmamak için. Belli başlı birkaç şehir var gittiği.
2 hat varsa telefon da ayrı ayrı şifreleri mi oluyor?Diger hattin sifresini biliyo musunuz?
Kiz beni biliyosun, elimde degil huyum kurusunÇatladın meraktan çatladınama ne yalan diyim bende çatladim
![]()
hatları gizli numaralara kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Numara gizlemeden deneseniz mi acaba.Kızlar ben eşimin arabasında hat buldum. Kartın üstünde telefon numarası da yazıyordu. Gizli numaradan aradım ama çalmıyor kapanıyor direkt. Engelli gibi de değil anlamadım.
Evet bırakır. Normalde pek almam ama aldığımda da panik yapmazdı asla karıştırmam çünkü bunu bilir. Sadece bugün ufak bir panik farkettim.Yani teli ortada birakir mi, siz arada elinize alsaniz panik yapar mi? Is gezilerine gittiginde her aradiginizda ulasir misiniz?
Farkındayım bu gece konu sahibine bi şekilde artıracaksın o teliKiz beni biliyosun, elimde degil huyum kurusun2 hafta ben merak ederim simdi
![]()
Kendi telinden aramasin, birine aratsin bencehatları gizli numaralara kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Numara gizlemeden deneseniz mi acaba.
Bir de hattı kullanacağı vakit tele hattı takıyor olabilir. Yani genelde sim kartı saklıyordur. İşte ne çeviriyorsa o zaman iletişim için takıyor olabilir.
Yarina kadar beklerimFarkındayım bu gece konu sahibine bi şekilde artıracaksın o teli![]()
Oyle olmasi lazim, simkartlarimin sifreleri farkli cunku benim mesela, ama ikisini ayni anda tele takmiyorum2 hat varsa telefon da ayrı ayrı şifreleri mi oluyor?
3. Hat olarak düşünmemin sebebi arabada düşürmüş olması. Olmayadabilir belki aynı hattır. Ortada aldatma söz konusuysa, haklısınız hattı kendi üzerine almaz zaten. Ama yine de araştırın. Belki bir isime ulaşırsınız.Kaydettim WhatsApp'ta hiç görünmüyor. Yarın bilinmeyen numaralardan arayacağım. Birde üçüncü hat çıkarsa bayılırım herhalde. Yalnız şöyle düşünüyorum hattı bir arkadaşının üstüne falan da almış olabilir kendisini riske atmamak için. Belli başlı birkaç şehir var gittiği.
Gizleyip önce arkadaşımı aradım onunki de gizli numaraya kapalı aradığınız numara gizli aramaları kabul etmiyor gibi bir şey dedi. Fakat bu hatta dııt sesinden başka bir şey yok.hatları gizli numaralara kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Numara gizlemeden deneseniz mi acaba.
Bir de hattı kullanacağı vakit tele hattı takıyor olabilir. Yani genelde sim kartı saklıyordur. İşte ne çeviriyorsa o zaman iletişim için takıyor olabilir.
Sorunda o her şeyi benim elimde ve hiçbir işaret yok. Sadece bu çift sim kart var gözle görülen.3. Hat olarak düşünmemin sebebi arabada düşürmüş olması. Olmayadabilir belki aynı hattır. Ortada aldatma söz konusuysa, haklısınız hattı kendi üzerine almaz zaten. Ama yine de araştırın. Belki bir isime ulaşırsınız.
Çok olumlu düşünülecek bir olay değil maalesef. Muhtemelen aldatıyor
Telefonunu elinize alıp karıştırabiliyorsanız karıştırın bu gece hemen. Şahsen ben bekleyemezdim dönüşünü. Cüzdan, ceket, çanta birde oralara göz atın
umarım başka bir sebebi vardır.zaten ekran resmi almışsınız direkt sorabilirsiniz de inkar edemez çift hattı.gözünüzün önün de o hattı açmasını bakacağınızı söyleyin hayır derse celallenirse paniklerse maalesef aldatıyordurSorunda o her şeyi benim elimde ve hiçbir işaret yok. Sadece bu çift sim kart var gözle görülen.