fundaaaaaa sen beni de geçtin valla kısskararsızlıkta sınır tanımayan ben yanıma buldum nihayet birini
sırf merakımdan sordum adamlara hangi desen gelecek diye seninki gibi yani yapraklar ince diğer yerler koyu olanı tutuluyomuş öbürünü tutmamışlar sözde de onda artık satılmıyormuş anam bu esnaf numaraları sökmez artık bana nerdeyse esnaf lakırdıları diye bi kitap yazacak seviyede muhattap olmuşluğum ve bozmuşluğum var adamları yemiyoruz artık kardeşim geliştirin kendinizi yahu daha tutarlı bahaneler bulun elinde olmayanı kötüleme suçu hemen gariban çinlilere atma falan bunlar artık out ...eşim diyoki her müşteri senin gibi olsa memlekette esnaf kalmazmış ....pehhh ama yok tek çare avrupa birliğine girmek o zaman adam olcak bu tipler..storcuyuzu es geçiyorum tabi bu konuda...
arkadaşlar kusura bakmayın perdeler geleli çok oldu ama temizlik telaşı, gün yapma telaşı fln derken fotoğraf çekmek için bit türlü uygun vakit bulamadım. yarın kısmet olursa hemen çekip sizlerle paylaşacağım..zaten Özbek Perde yetkilileri de perdelerimi gönderirken montesinin yaptıktan sonra fotoğrafını çekerek göndermemi istediler. web sayfalarında fotoğrafımı yayınlayacaklarmışdünyaya açılıyoruz yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?