Çok üzüldüm ya neden böyle oldu ,arkadaşımın karnında tek yumurta ikizlerinin birine redüksiyon yapıldı 28. Haftada ölü bebek normal yolla gelirken canlı bebeği sezaryenle aldılar şimdi oğlu süper zeki sağlıklı Sen aha şanslısın ilerleyen haftada yaşamışsın sağlıkla Doğumunu gerçekleştireceğini umuyorum.Çift yumurta ikizlerimden biri 28.haftada karnımda öldü böyle durumla karşılaşan duyan var mı diğer bebeğim yaşar mı
Redaksiyon ne oluyor ölü bebeğimi aldılarÇok üzüldüm ya neden böyle oldu ,arkadaşımın karnında tek yumurta ikizlerinin birine redüksiyon yapıldı 28. Haftada ölü bebek normal yolla gelirken canlı bebeği sezaryenle aldılar şimdi oğlu süper zeki sağlıklı Sen aha şanslısın ilerleyen haftada yaşamışsın sağlıkla Doğumunu gerçekleştireceğini umuyorum.
İkisini de mi 28. Haftada aldılar benim almıyorlar böyle devam edecek dediler arkadaşının doktoru nerde idi bilgi verebilir misinBebeğin hayatına dr müdahalesiyle son verdiler gelişim sorunları sebebiyle
Hayır tek birtanesini karnında sonlandırdılar .ama doğurtmadılar o şekilde devam etti .iki bebeği aynı anda doğurdu Hayri ermiş Prof ,İstanbul daİkisini de mi 28. Haftada aldılar benim almıyorlar böyle devam edecek dediler arkadaşının doktoru nerde idi bilgi verebilir misin
Benimde cift yumurta ikizi ve digeri 28. Haftamda sali gunu karnimda öldüÇift yumurta ikizlerimden biri 28.haftada karnımda öldü böyle durumla karşılaşan duyan var mı diğer bebeğim yaşar mı
Durumunuz nedir ne dediler dr size ve neredesinizBenimde cift yumurta ikizi ve digeri 28. Haftamda sali gunu karnimda öldü
Istanbul da capaya gidiyorum. Perinatolog takip ediyor. Simdi normal kadin dogum da da takibim basladi. Kendi ozel doktorum da var. Hicbirsey yapamiyorlar olen bebegime. Sadece haftalik nst takibi ve usg. Hergun bebek hareketleri takibi ve tansiyon takibi yapmaya basladim. Preeklemsi riski var. Nereye kadar gider birsey demediler. Ancak ikiz teki oldugu icin surec erken olabilir heran.Durumunuz nedir ne dediler dr size ve neredesiniz
Size de geçmiş olsun inş sağlıkla cocuğumuzu kucağımıza almak nasip olur cinsiyetleri neydi ve sizin benim kız erkekti ve erkek öldü 29.haftadayız şimdiIstanbul da capaya gidiyorum. Perinatolog takip ediyor. Simdi normal kadin dogum da da takibim basladi. Kendi ozel doktorum da var. Hicbirsey yapamiyorlar olen bebegime. Sadece haftalik nst takibi ve usg. Hergun bebek hareketleri takibi ve tansiyon takibi yapmaya basladim. Preeklemsi riski var. Nereye kadar gider birsey demediler. Ancak ikiz teki oldugu icin surec erken olabilir heran.
Insallah . Allah bir tanesini aldi digerine saglikli ömür versin. Ikisi de erkek. Sizin takipleriniz nasil. Nasil bir yol izliyorlarSize de geçmiş olsun inş sağlıkla cocuğumuzu kucağımıza almak nasip olur cinsiyetleri neydi ve sizin benim kız erkekti ve erkek öldü 29.haftadayız şimdi
Önceki hafta öğrendim hastanede yattım 3 gün haftalık kontrol verdi riskli gebelik bölümünde durum böyleInsallah . Allah bir tanesini aldi digerine saglikli ömür versin. Ikisi de erkek. Sizin takipleriniz nasil. Nasil bir yol izliyorlar
Ben rapor aldım 10 gün bakalım sonra ne olacakDun ogrendim . O zamana kadar birsey yoktu. Bugun de icimde biri canlı biri ölü bebekle ise gittim. Calisiyorum
Dr bana 32.haftaya düştü izin dediCalisinca zor oldu hep. 30. Haftamda rapor alacaktim. Ne olacak o bile belli degil. Digeri oldu karnimda deyince bana ikiz bebek ama dediler bana. 32. Hafta da o zaman dedim. Belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?