- 12 Aralık 2017
- 143
- 101
- 18
Senin neden oldu ölüm dedi mi dr sorun varmıydı öncesindeBebek suan icinde ama. Tek degil. Ben onu capadan ogrenicem. Rapor yazan kisi yoktu ogrenemedim. Doktor emin olamadi. Perinatolog 30. Haftanda alman gerekli dedi bana . Cunku ölü de olsa 2 bebek var dedi. Bastan beri bu sekilde dedi. Ama ben emin olamadim.
Aynen allah yardımcımız olsunRahimde ölü bebegimiz var. Hem bebek hem biz risk altindayiz. Takiplerimiz ayni gibi. Hic birsey yapmadan beklemek
bende ikizlere hamileyim biri 2 hafta geriden geliyo bu durumla karşılaşıp bebeği aldıran varmı diğerinin kurtulma ihtimali varmı diğeri gayet sağlıklı bide dıktor perinatolojiye gönderdide ondan nolcak korkuyorumBebeğin hayatına dr müdahalesiyle son verdiler gelişim sorunları sebebiyle
T tgcekas merhaba canim. Benim bebeklerin arasindaki fark 1 haftayla basladi sonra giderek 5 haftayi buldu. 28. Haftam da kalbi durdubende ikizlere hamileyim biri 2 hafta geriden geliyo bu durumla karşılaşıp bebeği aldıran varmı diğerinin kurtulma ihtimali varmı diğeri gayet sağlıklı bide dıktor perinatolojiye gönderdide ondan nolcak korkuyorum
Mrb Mavibekliyorum son durumun nedir gidiyormusun doktora raporu aldın mı doğum öncesiRahimde ölü bebegimiz var. Hem bebek hem biz risk altindayiz. Takiplerimiz ayni gibi. Hic birsey yapmadan beklemek
Canım geçmiş olsun sağlık sıhhat versin yavruna dediğin sorun solunum mı ilgili ilternette öyle bişeyler yazıyor ölü olan patoloji gönderildimİ bende 2 haftadır yatıyorum perinatoloji servisinde darısı başıma inşallah rapor tekil çocuk olarak verilir dediler banada buğün 32 hafta oldum hayırlısı ile yavrum kucağıma alırım inşallah normal 37 38 haftayı bekliyorlar doğum için sıkıntı çıkmazsaMerhaba D Dmtrn canim. 26 subatta 30 haftalikken cogul gebelik olarak rapor aldim. Tek gebelik olarak rapor vermiyorlardi. 27 subatta perinatoloji muayenesinde capaya acil yatis yaptilar. 2 mart cuma günü acil dogumla sezeryana alindim. Bende hic bir sikayet yoktu. Bebegim fetal distress e girdi. Suan ben evdeyim.Bebegim küvözde küçük.
birde kaç kilo doğdu bebeğinizMerhaba D Dmtrn canim. 26 subatta 30 haftalikken cogul gebelik olarak rapor aldim. Tek gebelik olarak rapor vermiyorlardi. 27 subatta perinatoloji muayenesinde capaya acil yatis yaptilar. 2 mart cuma günü acil dogumla sezeryana alindim. Bende hic bir sikayet yoktu. Bebegim fetal distress e girdi. Suan ben evdeyim.Bebegim küvözde küçük.
Canim bebegim 1010 gram dogdu. 28 haftslik. Iki kere celestone olmustum zaten. Solunumunu kendi yapiyor. Süt götüruyorum. Diger ölu bebegime genetik inceleme yapip bize verdiler. Esim onun isleriyle de ugrasti. Oyle çöpe atma gibi birsey yok. Dünyaya ses vermedi ama yapilalan islemler hep ayni. Tek cenaze namazi olmadi. Allahim tek de olsa diger yavruma saglik versin. Sen de insallah saglikla kucagina alirsin.birde kaç kilo doğdu bebeğiniz
Sagol cznim . Hersey cok hizli oldu. Patoloji ve genetik test yaptırmadik. Hastanede yapiliyordu. Istemedik. Ilerde baska cocuk dusunmuyorum. Cok hayal kirikliklari acilar yasadim. Inşallah bundan sonrasi iyi olur. Bebegim küçük ve küvözde. Sen saglicakla vaktinde kucagina al canim. Allah yardimcin olsunCanım geçmiş olsun sağlık sıhhat versin yavruna dediğin sorun solunum mı ilgili ilternette öyle bişeyler yazıyor ölü olan patoloji gönderildimİ bende 2 haftadır yatıyorum perinatoloji servisinde darısı başıma inşallah rapor tekil çocuk olarak verilir dediler banada buğün 32 hafta oldum hayırlısı ile yavrum kucağıma alırım inşallah normal 37 38 haftayı bekliyorlar doğum için sıkıntı çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?