Çift yumurta ikizlerimden biri 28.haftada karnımda öldü

Bebek suan icinde ama. Tek degil. Ben onu capadan ogrenicem. Rapor yazan kisi yoktu ogrenemedim. Doktor emin olamadi. Perinatolog 30. Haftanda alman gerekli dedi bana . Cunku ölü de olsa 2 bebek var dedi. Bastan beri bu sekilde dedi. Ama ben emin olamadim.

Senin neden oldu ölüm dedi mi dr sorun varmıydı öncesinde

D Dmtrn senin ki neden öldü Diger bebegin nasil.sen nasilsin. Mudahele etmeyi dogum yaptirmayi dusunuyorlar mi.
Benimde son 1 aydır gelişmesi yavaşlamıştı kilo farkı oluşmaya başlamıştı diğer bebeğin durumu iyi. Müdahale etmeyecekler böyle devam edecekler dediler takip yapılacak

D Dmtrn senin ki neden öldü Diger bebegin nasil.sen nasilsin. Mudahele etmeyi dogum yaptirmayi dusunuyorlar mi.
Benimde son 1 aydır gelişmesi yavaşlamıştı kilo farkı oluşmaya başlamıştı diğer bebeğin durumu iyi. Müdahale etmeyecekler böyle devam edecekler dediler takip yapılacak

Rahimde ölü bebegimiz var. Hem bebek hem biz risk altindayiz. Takiplerimiz ayni gibi. Hic birsey yapmadan beklemek

Allah ikinizinde yardımcısı olsun çok üzüldüm rabbim sağ kalan evlatlarınıza sağlıklı uzun ömerler versin. Sebep olarak plesentadan beslenememesi demişsiniz ayrıntılı da çıkmış mıydı acaba? Benim tek gebelik ve plesantamda çentiklenme çıktı p.tesi doktora gideceğim şimdilik problem yok ama ileri ki haftalarda gelişim geriliği olabilirmiş ilk gebeliğimde de olmuştu ama 25.haftadan sonra düzelmişti bunda nasıl olacak hiç bilmiyorum çok tedirginim

18. Haftada farkedildi plesantasindaki sıkinti. Sonraki haftalarda da devam etti. Plesantasi kalin ve kanama olmus durmus. Bu yuzden bebek beslenmesi yeterli olamadi. Kilo Alimi ilerleyen haftalarda azaldi. Plesantasi besleyemedigi icin.

Bebeğin hayatına dr müdahalesiyle son verdiler gelişim sorunları sebebiyle
bende ikizlere hamileyim biri 2 hafta geriden geliyo bu durumla karşılaşıp bebeği aldıran varmı diğerinin kurtulma ihtimali varmı diğeri gayet sağlıklı bide dıktor perinatolojiye gönderdide ondan nolcak korkuyorum

Kötü biley çıkmaz dilerim Maviyibekliyorum var bizim ikizler topiğinde ama onun böyle bi sorunu vardı ama iki haftadan fazlaydı aralarındaki fark çeşit çeşit neden var plasentadan kan akışından vs yada normal gidişatı bu inşallah sorunun sıkıntın kalmaz zor ikiz hamileleik hep bilinmez hep acaba lı

T tgcekas merhaba canim. Benim bebeklerin arasindaki fark 1 haftayla basladi sonra giderek 5 haftayi buldu. 28. Haftam da kalbi durdu perinatolojiye git korkma.

ben daha 9 martta gidiceö ne olck merak ediyorum korkuyorum birinin kafasında su toplama olmuş beyni su toplamış ama diğeri gayet sağlıklı ama doktorlar çift yumurta ikizimi tek mi anlayamıyolar bu şekilde olduğunda birinin hayatını iğneyle sonlandırıyolarmış başına gelen var mı tek yumurta ikizi olunca ne oluyo nasıl oluyo

Merhaba D Dmtrn canim. 26 subatta 30 haftalikken cogul gebelik olarak rapor aldim. Tek gebelik olarak rapor vermiyorlardi. 27 subatta perinatoloji muayenesinde capaya acil yatis yaptilar. 2 mart cuma günü acil dogumla sezeryana alindim. Bende hic bir sikayet yoktu. Bebegim fetal distress e girdi. Suan ben evdeyim.Bebegim küvözde küçük.

Canım geçmiş olsun sağlık sıhhat versin yavruna dediğin sorun solunum mı ilgili ilternette öyle bişeyler yazıyor ölü olan patoloji gönderildimİ bende 2 haftadır yatıyorum perinatoloji servisinde darısı başıma inşallah rapor tekil çocuk olarak verilir dediler banada buğün 32 hafta oldum hayırlısı ile yavrum kucağıma alırım inşallah normal 37 38 haftayı bekliyorlar doğum için sıkıntı çıkmazsa

birde kaç kilo doğdu bebeğiniz

birde kaç kilo doğdu bebeğiniz
Canim bebegim 1010 gram dogdu. 28 haftslik. Iki kere celestone olmustum zaten. Solunumunu kendi yapiyor. Süt götüruyorum. Diger ölu bebegime genetik inceleme yapip bize verdiler. Esim onun isleriyle de ugrasti. Oyle çöpe atma gibi birsey yok. Dünyaya ses vermedi ama yapilalan islemler hep ayni. Tek cenaze namazi olmadi. Allahim tek de olsa diger yavruma saglik versin. Sen de insallah saglikla kucagina alirsin.

Sagol cznim . Hersey cok hizli oldu. Patoloji ve genetik test yaptırmadik. Hastanede yapiliyordu. Istemedik. Ilerde baska cocuk dusunmuyorum. Cok hayal kirikliklari acilar yasadim. Inşallah bundan sonrasi iyi olur. Bebegim küçük ve küvözde. Sen saglicakla vaktinde kucagina al canim. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…