Çift yumurta ikizlerimden biri 28.haftada karnımda öldü

Kaç çocuğun var akciğer geliştirici vuruldu ise kısa zamanda çıkar inşallah amin bende kucağıma alırım inşallah sağlıkla

D Dmtrn merhaba canim. Insallah iyisindir. Bir tane oglum var 5 yasinda. Birde yenidogan minik oglum. Daha hala küvözde. Ciger gelistirici iğne yaptirdim.

Allah bağışlasın sağlık versin yavruna Rabbim.ben hala hastanede yatıyorum doğumu bekliyoruz

Bende korkmaya başladım yorumları okuyunca 23 haftadayım ikizlere hamileyim neden bir bebek gidiyo diğeri kalıyo anlayamadım hepinize baş sağlığı diliyorum ve evlatlarınıza sağlıklı bir hayat diliyorum sorunu ne olabilir bende daha detaylı ultrason A girmedim... Rabbim bize bağışlasın sağlıkla evlatlarımızı

Çift yumurta ikizlerimden biri 28.haftada karnımda öldü böyle durumla karşılaşan duyan var mı diğer bebeğim yaşar mı
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum inş sağlıcakla diğer bebeğinizi alırsınız kucağınıza sağ sağlim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…