Çifte Standart..!!

cileklidanone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
36
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. ben sizinle bir derdimi paylaşmak ve bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.. annem ve bi büyük ablamla problemlerim var.. ben anneme karşı çok sıcakkanlıyımdır herşeyine koşarım.. fakat ablam çok soğuk hatta açık açık annemi sevmediğini bilen söyleyen birisidir.. buna rağmen annem sürekli çifte standart uygulayıp beni dışlıyor gibi davranır hep.. ben haklı olduğumda ne hikmetse bi anda 2 yabancı gibi olan annemle ablam birlik olup beni ezmeye ve haksızmıiım konumuna düşürmeye çalışıyor.. ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.. sürekli aynı şeyi görüyorum.. normalde anne kız gibi değiller ama konu ben olduğumda bi anda dost oluveriyorlar, beni alt ettiklerini sandıklarında da eskisi gibi yabancılaşıyorlar.. ne yapıcağımı bilemiyorum.. artık tavır almak istiyorum fakat uzun süreli kin tutacak yapım yok.. yardım eder misiniz ? bir de karşılarına alıp konuşulan insanlar değiller. konuşmaya yeltenince yeter konuşmak istemiyorum falan derler hep.. fikirlerinizi bekliyorum:43:

canım benim sen çok iy niyetli birisiinn yazma uslubunden bile beliii ablan ve annen keşke birerr psikologa görünselerr dengelerde bir sorun olmadına baktırmalrı lazımm çünkü normal insanlrın böyle fevri çıkışlar yapcanı sonra normal hayata dönmelerii buna işaret olabilirr bence sen hiç bişe yapmaa mesafeli davran her ikisindee belki anlarlar

ne yapabilirsinki canim huylarina gitmeye calisicaksin
sinirli olduklarinda üzerine gitmemeye calis
aile iste atsan atilmiyo satsan satilmiyo

İnsanın öz kızını ezmek istemesi hiç de normal bir şey değil.
Ciddi bir psikoloğa görünmeleri gerek.
Sen sıkma canını. Ailenden bir parça onlar sonuçta.
Bırak bulaşma, ne hlleri varsa gösünler.
Kızının, kardeşinin kötülüğünü isteynlere de anne kardeş deniyor demekki. :31:

canım benim sen çok iy niyetli birisiinn yazma uslubunden bile beliii ablan ve annen keşke birerr psikologa görünselerr dengelerde bir sorun olmadına baktırmalrı lazımm çünkü normal insanlrın böyle fevri çıkışlar yapcanı sonra normal hayata dönmelerii buna işaret olabilirr bence sen hiç bişe yapmaa mesafeli davran her ikisindee belki anlarlar

aslında psikolojileri normal değil.. daha çok da annemin hatta.. ama gitmiyo bi türlü.. ben onlar yüzünden gidiyorum hiçbişeyim yokken.. ve gittiğim için de hasta muamelesi görüyorum ne garip.. halbuki doktor onlardan kaynaklandığını da sölüyo sürekli.. anlicağın benım bişeyim yok ama tek başıma tedavi gören de benim.. :50: dediğin gibi mesafeli davranayım o zaman bi süre.. umarım anlarlar bişeyleri

İnsanın öz kızını ezmek istemesi hiç de normal bir şey değil.
Ciddi bir psikoloğa görünmeleri gerek.
Sen sıkma canını. Ailenden bir parça onlar sonuçta.
Bırak bulaşma, ne hlleri varsa gösünler.
Kızının, kardeşinin kötülüğünü isteynlere de anne kardeş deniyor demekki. :31:

maalesef öyle.. :43: bundan sonra muhattap olmamaya çalışıcam elimden geldiği kadar.. yoksa benım sağlığıma olan oluyoo :53:

aynı durum bende de var. bende uzun sureli ev içinde küs duramıyorum. evdekilere kin besleyemiyorum. dışarda bambaska biriyim, küserim öcümü alırım, kin beslerim.. ama aileme olmuyor. eğer bunu beceremiyorsan ki beceremiyoruz iksiyle de mesafeni koru. ne samimi ne düşman ol. sen mesafe koydukça değere binersin. ne sevmiyorum de ne seviyorum ne sevincini çok paylaş ne üzüntünü. eminim sen çok şeffaf birisindir. bu özelliğinden dolayı seni merak etmiyorlar. her zaman gizemli olan kazanır. :)

aynı durum bende de var. bende uzun sureli ev içinde küs duramıyorum. evdekilere kin besleyemiyorum. dışarda bambaska biriyim, küserim öcümü alırım, kin beslerim.. ama aileme olmuyor. eğer bunu beceremiyorsan ki beceremiyoruz iksiyle de mesafeni koru. ne samimi ne düşman ol. sen mesafe koydukça değere binersin. ne sevmiyorum de ne seviyorum ne sevincini çok paylaş ne üzüntünü. eminim sen çok şeffaf birisindir. bu özelliğinden dolayı seni merak etmiyorlar. her zaman gizemli olan kazanır. :)

yazdığını okuyunca İŞTE BU diye çığlık atasım geldi :40: aynen dediğin gibi.. her zaman herşeyimi heycanla gelip anlatıyorum malesef.. tutamıyorum bi türlü istiyorum ki bilsin ve hemen paylaşayım detaylı bi şekilde.. ama haklısın.. bu yuzden benım bı onemım kalmıyor.. nasıl olsa çileklidanone herşeyi anlatıyo küsmüyo da deyip rahatlık veriyolar içlerine..:52:

yazdığını okuyunca İŞTE BU diye çığlık atasım geldi :40: aynen dediğin gibi.. her zaman herşeyimi heycanla gelip anlatıyorum malesef.. tutamıyorum bi türlü istiyorum ki bilsin ve hemen paylaşayım detaylı bi şekilde.. ama haklısın.. bu yuzden benım bı onemım kalmıyor.. nasıl olsa çileklidanone herşeyi anlatıyo küsmüyo da deyip rahatlık veriyolar içlerine..:52:

kesinlikle! mesafeli oldun mu soruldugunda anlattın mı oda az bişey.. tadları damaklarında kalacak. hemencik değere biniyosun senle ilgileniyorlar. ama sen sormadan anlatsan içi dışı bir olsan foss asıl onun önemi olması gerekirken olmuyor. bir de soğuk duran kinci sert kişilerde her dediğini yaptırıyor. e biz öyle olamayacağımız için yaptık mı üstümüze uymaz sırıtır. en iyisi sıkıcaz dişimizi günlerini sakin durup mesafeli davranarak göstericez :D

Hımmm...
Eğer 16-17 falan olsaydınız o yaşlarda insan herkesi kendisine karşı sanıyor belki o sebeptendir diyecektim

Aile içinde böyle gruplaşmaların olması hiç sağlıklı değil. Bir anne bir zerre kadar bile olsa evlatlarının arasındaki dengeyi bozmamalıdır. Benim annem beni severdi ama 3 yaş küçük kardeşimi abimmiş gibi büyüttüler. Hayatımın en mutlu anlarını bile bozmakta üstüne yoktu. Çok şükür evlendim artık evimde ayrımcılık görmüyorum. Kardeşim mi? Başlarına bela oldu kısaca...

Aile içinde böyle gruplaşmaların olması hiç sağlıklı değil. Bir anne bir zerre kadar bile olsa evlatlarının arasındaki dengeyi bozmamalıdır. Benim annem beni severdi ama 3 yaş küçük kardeşimi abimmiş gibi büyüttüler. Hayatımın en mutlu anlarını bile bozmakta üstüne yoktu. Çok şükür evlendim artık evimde ayrımcılık görmüyorum. Kardeşim mi? Başlarına bela oldu kısaca...

haklısın.. bende de bu durumdan ötürü ablama karşı bi kin duygusu oluşmaya başlıyo.. aramız iyi olduğunda annem geenelde dalga geçer bi tavır takınır.. çok garip iyi olmamızı istemiyo gibi.. kim yandaş çıkacaksa öbürüyle birlik olup eziyo diye hissediyorum.. inan bu durumdan kurtulmak için hayatıma giren insanları hep evlensem de gitsem olarak görüyorum ister istemez.. Allah korusun yağmurdan kaçıp doluya tutulmak da var tabi.. nelere sebep olabileceğini bilmiyor.. :50:

aslında psikolojileri normal değil.. daha çok da annemin hatta.. ama gitmiyo bi türlü.. ben onlar yüzünden gidiyorum hiçbişeyim yokken.. ve gittiğim için de hasta muamelesi görüyorum ne garip.. halbuki doktor onlardan kaynaklandığını da sölüyo sürekli.. anlicağın benım bişeyim yok ama tek başıma tedavi gören de benim.. :50: dediğin gibi mesafeli davranayım o zaman bi süre.. umarım anlarlar bişeyleri

diyorum ya ilk etadpta zaten denge sorunları normal olamdıgını anladım senin adına sana üzüldümm umarım bir okul vs kazanırsındaa uzuklaşman çok iy gelcewktir hemde o ilaçlar senii bagımlı yaprrr kilo alırsınn içme senn

Back
X