- Konu Sahibi cileklidanone
Merhaba arkadaşlar.. ben sizinle bir derdimi paylaşmak ve bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.. annem ve bi büyük ablamla problemlerim var.. ben anneme karşı çok sıcakkanlıyımdır herşeyine koşarım.. fakat ablam çok soğuk hatta açık açık annemi sevmediğini bilen söyleyen birisidir.. buna rağmen annem sürekli çifte standart uygulayıp beni dışlıyor gibi davranır hep.. ben haklı olduğumda ne hikmetse bi anda 2 yabancı gibi olan annemle ablam birlik olup beni ezmeye ve haksızmıiım konumuna düşürmeye çalışıyor.. ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.. sürekli aynı şeyi görüyorum.. normalde anne kız gibi değiller ama konu ben olduğumda bi anda dost oluveriyorlar, beni alt ettiklerini sandıklarında da eskisi gibi yabancılaşıyorlar.. ne yapıcağımı bilemiyorum.. artık tavır almak istiyorum fakat uzun süreli kin tutacak yapım yok.. yardım eder misiniz ? bir de karşılarına alıp konuşulan insanlar değiller. konuşmaya yeltenince yeter konuşmak istemiyorum falan derler hep.. fikirlerinizi bekliyorum