• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiftler Birbirinden Neler Bekliyor?

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
15.554
36.070
1.123

Erkeklerin ve kadınların birbirlerinden beklentileri neler?
Siz sevgilinize karşı nasıl davranmalısınız?

Kadınların beklentileri
Fazla detaylı yıldönümü kutlamaları..
Hızlı bir yemek, ardından film..
Romantik geceler..
Dans dersleri..
Aşk mektupları..
Barışma seksi..
Parfümünü koklaması..
Gürültülü piknikler..
Ay ışığında yürüyüş..
Bir butik otelde yer ayırtması..
Çiftlerle buluşmalar..
Sevgililer gününde çiçek göndermesi..
Gelecekteki evleri hakkında konulmak..

Erkekler ne yapmak istiyor?
Sebepsiz hediye almak..
İyi bir filmin ardından yemek yemek..
Romantik günler..
Futbol maçları..
Seksi testler..
Hiç kavga etmemek..
Saçınızı koklamak..
Koltuğa gömülüp yenen yemekler..
Kapalı bir havada koşu..
Aile ziyaretleri yerine evde oturmak..
Partilere çift olarak gitmek..
Sıradan günlerde çiçek göndermek..
Gelecekteki tatiliniz hakkında konuşmak..
-alıntı-

Dünya dönmeye devam ettikçe, tartışması bitmeyecek bir konu..
Sizi bilemem ama ben, özellikle "dans dersleri" seçeneğine çok güldüm.
Defalarca şahit olmuşumdur ki; bütün erkekler (yalnızlar hariç) bir kadından "Birlikte dans derslerine yazılalım mı?" sorusunu duyduklarında yüzlerinde aynı ifadeyle bakıyor ve bir an sessiz kalıyorlar.. Okuyunca gözümde o ifade canlandı.. :roflol:

emegıne saglık canım...
bunların hepsını ısterız ama herseydenden oncede saygı olmalı...

bence sadaakat,hepsinin yerini tutar,çoğu beklentileri olur bir kadının ama arkasından erkeğinin ihaneti,tüm beklentilerini yerle bir eder.ama sadıksa kişi.kadının beklentilerini zamanla yapar zaten

Dünya dönmeye devam ettikçe, tartışması bitmeyecek bir konu..
Sizi bilemem ama ben, özellikle "dans dersleri" seçeneğine çok güldüm.
Defalarca şahit olmuşumdur ki; bütün erkekler (yalnızlar hariç) bir kadından "Birlikte dans derslerine yazılalım mı?" sorusunu duyduklarında yüzlerinde aynı ifadeyle bakıyor ve bir an sessiz kalıyorlar.. Okuyunca gözümde o ifade canlandı.. :roflol:

sevgilim bana tango derslerine başlayalım mı dediinde işte o bahsettiin ifade bende bi canlandı ki sorma :)) çok şaşırmıştım cidden.. biraz şanslıyım sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sadaakat,hepsinin yerini tutar,çoğu beklentileri olur bir kadının ama arkasından erkeğinin ihaneti,tüm beklentilerini yerle bir eder.ama sadıksa kişi.kadının beklentilerini zamanla yapar zaten

Saygı ve sadakate, dürüstlüğü de ekleyerek bir seviye daha yükseltiyorum. yerimseniben

Düşünsenize.. yazıda beyan edilenlerden biri yapılıyor diyelim ki..
Bir butik otelde yer ayırtılmış, başbaşa, romantik bir hafta sonu tatili geçirilecek.
Ama adam banyoda sevgilisine SMS gönderiyor..

Sadakatle, beklentileri zamanla karşılama özelliklerini aynı çizgiye koyamadım. Adam dibine kadar sadıktır, dürüsttür ama algısı farklı işlediğinden beklentileri yerine getiremeyebilir, düşünemeyebilir.

Son düzenleme:
sevgilim bana tango derslerine başlayalım mı dediinde işte o bahsettiin ifade bende bi canlandı ki sorma :)) çok şaşırmıştım cidden.. biraz şanslıyım sanırım..

Gerçekten de azınlıkta olan guruptasın..:nazar:
Benim etrafımda yok bu modellerden. Sanırım bizler de yakında kadın-kadına dans dersleri alacağız. :roflol:

artik beklentiler en aza indiriliyor ne yazikki...
sadakat, dürüstlük ve saygi bana yeterde artar bile...
karakterinde defo olmasinda arti atraksiyona gerek yok...

çok güzel bir yazı teşekkür ederim arkadaşım.a.s.
bu aslında tartışmaya açık bir konu gerçekten biz onlara acaba isteklerini verebiliyor muyuz?
peki ...onlar bize verebiliyor mu?
evlilikte özellikle bayan ve erkeğin birbirlerini tanıdıkça istekleri şekil değiştiriyor..
fakat birbirine uyum sağlayan çiftlerde hiç te az değil

çok güzel bir yazı teşekkür ederim arkadaşım.a.s.
bu aslında tartışmaya açık bir konu gerçekten biz onlara acaba isteklerini verebiliyor muyuz?
peki ...onlar bize verebiliyor mu?
evlilikte özellikle bayan ve erkeğin birbirlerini tanıdıkça istekleri şekil değiştiriyor..
fakat birbirine uyum sağlayan çiftlerde hiç te az değil

"Uyum" anahtar kelime olmalı ilişkilerde..
Tabii; ilişki derken zemini saygı, dürüstlük ve sadakatle örülmüş ilişkileri kastediyorum..

Ve soruda bir tehlike var.

"Biz onlara ve/ya onlar bize istediklerini(mizi) verebiliyor muyuz?"

Soruyu böyle sorarsak, iç dalgalanmaları başlatırız diye düşünüyorum. Bunun en önemli nedeni, sürekli tüketmeye yöneltilmiş ruhlarımla "insan" olmamız ve isteklerimizin kontrolsüzce çoğalması..

Hani her şeyi vardır ama olmayanın, eksik olanın peşindedir. Ne çok bu tür insanlar öyle değil mi?

Böyle bir ruhsal yapıdayken veya en azından buna meyilliyken soruyu yukarıdaki gibi sormak işi sadece yokuşa sürer.

Soru, cevap aramaktan öte sanki olumsuzlamaya yöneltir. Hayalgücü hemen "Ben neler istiyorum?" der ve eyva-a-ah.. Sonsuz bir liste uzanıverir.

Dolayısı ile soruyu böyle sormak yerine biraz deforme etmek gerekiyor:
1- İsteklerim X in sınırlarıyla uyumlu mu?
2- Benim sınırlarım nerede başlayıp nerede bitiyor? Yani mutlu bir ilişki için her şeyi yapabilir miyim?
3- Karşılıklı istek ve beklentileri yerine getirmedeki uyumumuz nedir?

ciftler birbirlerinden neler beklemiyoki
sevgi saygi sadakat basta olmak üzere neler neler bekliyo insanoglunun birbirlerinden beklentileri ömrü billah bitmez.en azindan kadin esi tarafindan enufak bir degisiklikte farkedilmeyi bekler.erkek ise biraz eve gec gelse neden gec kaldin diye soru sorulmamasini bekler.kadin evde esi ile sohbet etmeyi bekler esi ise isten gelince yatip rahat tv ye bakmak ister böylece beklentiler uzayip gider

Back
X