çiğ yumurta hamilelikte

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
Arkadaslar bugun bi akrabam çig yumurtanin sarisini her sabah azcik tuzla ic düşük tehlikesini önlüyormus.duyan bilen var mi?bnde zararli die biliyordum.

Sakın. Eğer bakteri varsa ölümcül bile olabilir. Doktorunuza danışın o düşük engellemek için ilaç vs bir şey önerecektir. Zaten hep derler ki sağlıklı bebek düşmez. Düşen bebek illa ki sağlıksızdır. İnşallah sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşursunuz yavrunuza.

Sakın. Eğer bakteri varsa ölümcül bile olabilir. Doktorunuza danışın o düşük engellemek için ilaç vs bir şey önerecektir. Zaten hep derler ki sağlıklı bebek düşmez. Düşen bebek illa ki sağlıksızdır. İnşallah sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşursunuz yavrunuza.
Bnde oyle biliyrum netten de arastrdim ozellikle sarısı yenmemeli yazio.ama kizinin dusuk tehlıkesı varmis 5. Ayina kadar yumurta ve havuc yedrmis.ilac kullaniyrum cnm.havucu duydun mu

Bnde oyle biliyrum netten de arastrdim ozellikle sarısı yenmemeli yazio.ama kizinin dusuk tehlıkesı varmis 5. Ayina kadar yumurta ve havuc yedrmis.ilac kullaniyrum cnm.havucu duydun mu
Yok arkadaşım havuç hakkında hiç bilgim yok. Hani eskiden tavuklar kendi tavuğuymuş yemleri sağlıklı güvenilirmiş ki yapıyorlarmış. Bu devirde tavuk resmen hormon bombası.

Back
X