Ben de defalarca bırakmaya çalıştım .Ağırdan hafife geçebildim .Fakat yinede zarar hafif sigara içiyorumda bir aldatmaca .İlaçtır ,banttır her şeyi denedim .Her şey beyinde bitiyor .Yeşil ay ücretsiz danışma hattını aramayı düşünüyorum.İnşallah işe yarar .Sizde arayın yardım alın .kızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatlerhangi markaya geçiş yapsam ...
umarım konuyu doğru yere açmışımdır çünkü dert oldu bana yani ...
Bende malesef içiyordum.ama bi sabah uyandim ve ben bu sigarayı bi daha icmiycem dedim. son aldığım paketin üzerine tarih yazdım.bidaha icmiycem almiycam diye de yazdım o parayı birikturcem dedim.ve o gün bugündür bıraktım.Kararli olursanız gerçekten bırakırsınız.once azaltarak ve giderek de kendiniz istemiyceksinizkızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatlerhangi markaya geçiş yapsam ...
teşekkür ederimBen de defalarca bırakmaya çalıştım .Ağırdan hafife geçebildim .Fakat yinede zarar hafif sigara içiyorumda bir aldatmaca .İlaçtır ,banttır her şeyi denedim .Her şey beyinde bitiyor .Yeşil ay ücretsiz danışma hattını aramayı düşünüyorum.İnşallah işe yarar .Sizde arayın yardım alın .
Bence sigaradan keserken kestiğin sigara miktarı para koy köşeye. Ne kadar azaltirsan o kadar paran birikicek. Belki şevk gelir. Para biriktirmek zevkli iştir. Başlayınca insan gaza geliyo.kızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatlerhangi markaya geçiş yapsam ...
Anne-babaya derin öfkekızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatlerhangi markaya geçiş yapsam ...
Anne-babaya derin öfke
Derin yalnızlık
Ters cinsiyet beklentisi (aileniz erkek beklerken kız doğmanız)
Hangisi ya d hangileri var sizde?
Bu saydıklarım hatta daha fazlasıda var sigara içme isteği doğurabiliyor insanda. Bırakabilmek içinde önce bu duyguları doyurabilmek, temizleyebilmek gerekiyor.Ben de derin yanlızlık var. Konu sahibinden önce yazayım dedim neden üstüme alındıysam.Sigara içerken slow şarkı dinliyorum mesela bunu fark ettim. Ya da çok keyifliyimdir keyfime yakarım bir tane. Ya da stresliyimdir sigara içme bahanesiyle ortamdan kaçmak isterim bu yüzden sigara içmiş olurum. Kendimi rahatlamış hissediyorum o dumanı çekip verince. Garip bir psikoloji.
Bu saydıklarım hatta daha fazlasıda var sigara içme isteği doğurabiliyor insanda. Bırakabilmek içinde önce bu duyguları doyurabilmek, temizleyebilmek gerekiyor.Yoksa sürekli başa sararsınız.
Hiçbiri yokAnne-babaya derin öfke
Derin yalnızlık
Ters cinsiyet beklentisi (aileniz erkek beklerken kız doğmanız)
Hangisi ya d hangileri var sizde?
Oral dönemle ilgili değil miydi sigara alışkanlığı??Bu saydıklarım hatta daha fazlasıda var sigara içme isteği doğurabiliyor insanda. Bırakabilmek içinde önce bu duyguları doyurabilmek, temizleyebilmek gerekiyor.Yoksa sürekli başa sararsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?