🚬bırakamama...

yyyysss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
142
46
13
kızlar bir türlü bırakamıyorum , 2000 içiyorum yavaş yavaş hafiflete hafiflete bırakacağım ... birden kesince tir tir titriyorum belli saatler hangi markaya geçiş yapsam ...
umarım konuyu doğru yere açmışımdır çünkü dert oldu bana yani ...

Ben de defalarca bırakmaya çalıştım .Ağırdan hafife geçebildim .Fakat yinede zarar hafif sigara içiyorumda bir aldatmaca .İlaçtır ,banttır her şeyi denedim .Her şey beyinde bitiyor .Yeşil ay ücretsiz danışma hattını aramayı düşünüyorum.İnşallah işe yarar .Sizde arayın yardım alın .

Bende malesef içiyordum.ama bi sabah uyandim ve ben bu sigarayı bi daha icmiycem dedim. son aldığım paketin üzerine tarih yazdım.bidaha icmiycem almiycam diye de yazdım o parayı birikturcem dedim.ve o gün bugündür bıraktım.Kararli olursanız gerçekten bırakırsınız.once azaltarak ve giderek de kendiniz istemiyceksiniz

teşekkür ederim bende nikotin sakızı denedim ama ıı yani

haklısınız...
her yöntem herkese etkili olmuyor aynı şekilde.
ben de bıraktım. daha 1 sene olmamıştır. çok uzun yıllardır içiyordum.

ben size champix önereyim o zaman.
biliyorsunuz, salt sigara bıraktırmak için üretilmiş bir hap.
evet biraz pahalı, ama sigaraya harcayacağınız paraya göre daima daha ucuz kalacak.

içtenlikle başarılar dilerim.

Benim de 3 yıldan fazla oldu, bekar evinde yaşarken günde bir paket içiyordum hatta bitince kendim sarıyordum. Şimdi aile evindeyim günde 3ü zor içiyorum. Herşey beyinde bitiyor yani kesin kararlıysan hiçbir şey imkansız değil, iraden zayıfsa yapamazsın, cebelleşirsin ama sonucunda yine içersin.

Allen carr videosu var youtube da dün izledim ve şükür hala kriz yok

Yorumları okumaya geldim bende azalttım ama bırakamıyorum.

Marka değiştirme ya da azaltma önerilmez. Tamamen ve bir anda bırakmalısınız. Bir gün belirleyip, örneğin 14 şubatta kendime hediye diye düşünüp, o sabah uyanıp bir tane bile içmemelisiniz. O güne kadar da normal içmeye devam edip, manevi olarak kendinizi hazırlayın. Yoksa bırakamazsınız

Bence sigaradan keserken kestiğin sigara miktarı para koy köşeye. Ne kadar azaltirsan o kadar paran birikicek. Belki şevk gelir. Para biriktirmek zevkli iştir. Başlayınca insan gaza geliyo.

Anne-babaya derin öfke
Derin yalnızlık
Ters cinsiyet beklentisi (aileniz erkek beklerken kız doğmanız)
Hangisi ya d hangileri var sizde?

Anne-babaya derin öfke
Derin yalnızlık
Ters cinsiyet beklentisi (aileniz erkek beklerken kız doğmanız)
Hangisi ya d hangileri var sizde?

Ben de derin yanlızlık var. Konu sahibinden önce yazayım dedim neden üstüme alındıysam. Sigara içerken slow şarkı dinliyorum mesela bunu fark ettim. Ya da çok keyifliyimdir keyfime yakarım bir tane. Ya da stresliyimdir sigara içme bahanesiyle ortamdan kaçmak isterim bu yüzden sigara içmiş olurum. Kendimi rahatlamış hissediyorum o dumanı çekip verince. Garip bir psikoloji.

Bu saydıklarım hatta daha fazlasıda var sigara içme isteği doğurabiliyor insanda. Bırakabilmek içinde önce bu duyguları doyurabilmek, temizleyebilmek gerekiyor. Yoksa sürekli başa sararsınız.

Bu saydıklarım hatta daha fazlasıda var sigara içme isteği doğurabiliyor insanda. Bırakabilmek içinde önce bu duyguları doyurabilmek, temizleyebilmek gerekiyor. Yoksa sürekli başa sararsınız.

Kesinlikle katılıyorum. Birşeyin kökünü kurutmazsan devamı illaki geliyor.

1,5 ay önce ben de bir çılgınlık yapıp bırakıyorum dedim, nikotin bandına sığındım ve çok da faydasını gördüm. İlk günler kafamın karıştığını farkedince çocuklarıma sigarayı bıraktığımı söyledim. Çünkü onlara bıraktım dediysem bi daha istesem de beni sigarayla görmelerini göze alamam :) 20 yıllık bir içici olarak çok zorlandığımı belirtmek isterim. Ama olacak, benim güçlü yanlarımla savaşamaz hshsljkhash

Oral dönemle ilgili değil miydi sigara alışkanlığı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…