canım herşeyin çok güzel ayyy ben hiç tek kişilik almadım ne nevresim ne pike almak mantıklımıdır ki
Ben bu çeyize bol bol bakarım canim doyamadimhemen ilk sorumu sorayım tek kişilik öykü yazan pikeye bayıldım markası nedir ne kadara aldın canım bende düşünebilirim
Kahvaltı takımın ve yatak örtüne bayıldım tatlım...Çok tatlı cicişlerin...Çok güzel güle gülze kullan... Topiğinde hayırlı olsun
Yatak odasına servet bağlamışssın
hepsi çok güzeller
maşallah süphanallah,
senin yatak odanla iki kişi gelin olur....:)))))))
güle güle kullan, allah ağız tadı, huzur, mutluluk, versin sev sevvil, yüreğin hep bu günki gibi atsın, allah utandırmasın...
selam kızlar. kadınlar kulubü güzellik karliçesi seçmeleri başlıyor. ayrıntılı bilgi kadınlar hamamnıda
bu arada çeyizler harika. güle güle kullan arkadaşım
aldıkların çok güzelmişgüle güle kullan kalp desenli tavanda çok şekermiş
kuzummm herşeyin çookkk güzel çok begendim allahım agız tadıyla huzurla kullanmayı nasip kısmat etsin inşallahhhh
canımm gülegülegüzel günlerinizde kullanın inşallahh hepsi çok güzel
Maşallahhhh Maşallaaahhh Bak Bak Bitiremedim İyi Günlerde Kullan Canım
bu kahve şablonlarını nerden aldınız :26: tchibo da 2'li satılıyordu almadım
Çeyiziniz çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah pasta takımı ve kahvaltılığınıza bittim gerçi hepsi çok güzell :)
Ya çok güzel hepsiii maşallahhhh
ama bişey sormak istiyorumm
Paşabahçenin şu tabakları çizgili çizgili olan setini nerede nasıl bulucam yaa... Siyah takımı çok ama çok güzzeelll ondan benimde olmalı. Bulsam hemen alıcam ya nerden aldınızzz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?