Ciğerime sanki bıçak saplandı

Aynısı bir tanıdığımın başına geldi. Çok acı çekti. 1 yıl geçmeden başka biriyle tanışıp evlendi. Evlendiği kişi çok iyi biri ve çok mutlular. Ötekiyle de iyi ki ayrılmış. Ötekinin evlendiği kıza da yazık, bu kişilikte biriyle evlendi ve bilmiyor. Bu durumda şanslı olan taraf tanıdığım kişi olmuş oldu. Kötü birinden kurtulup, onun kıymetini bilen, el üstünde tutan biriyle evlendi.
Boyle okuyorum falan birine güvenme ihtimalim hic yokmuş hep bu şekilde üzülecekmişim gibi hissediyorum,çok ağladım çok yıprandım
Güzel kardeşim bunun yaş ile ne alakası var. Ben 27 yaşımda iken öğrendim 3,5 senelik sevgilimin başkası ile nişanlı olduğunu. Karaktersiz gizlemiş kendisini. Allah böyle soysuzları yolundan çeksin. Ama merak etme sonunda öyle mükemmel bir insan çıkıyor ki karşına iyi olmamış diyorsun.
Boyle yapıca ellerine ne geçiyor ki koca koca adamlar neticede,tamam adam değiller ama neyse. Allahlarindan bulsunlar rabbim hakkimi bırakmasın.

Daha yasin cok kucuk.
Hepimiz o devirlerden gectik.Agladik sizladik..
Gececektir merak etme.

Hayat seçimlerden ibaret. Siz yanlış bir kişiyi seçmişsiniz sadece. şu evre evet zor neden böyle yaptı nasıl böyle davranabilir hiç mi vicdanı yok gibi sorularla kendinizi üzeceğiniz bir zaman. Ama inanın hiçbir nedeni yok. O öyle bir karaktermiş, bu konularda vicdan yapmayan, bunu size yapabilecek düzeyde biriymiş. Boşu boşuna kendinizi yıpratmayın. Önünüzde uzun güzel yıllar var daha ne insanlarla tanışacaksınız ve şu an üzüldüğünüz bu duruma gün geldiğinde iyiki böyle olmuş diyeceksiniz. Eminim buna. Sadece zamana bırakın zaten zamanla o acınız dinecek, kendinizi yok yere üzďüğünüzü anlayacaksınız,yerine daha mutlu huzurlu günler gelecek. En çok kendinize değer verin bu dünyada aileniz dışındaki kişiler çok da önemli olmasın naçizane tavsiyem çünkü siz kendinizi değersizleştirirseniz hayat da sizin hakettiğiniz değeri size vermiyor

Yemezsin korkma ben yemedim mesela..
Cok acitiyo degmedini bilsende bi yanin iyi ki kurtulmusum desede acitiyo.ama surekli onu dusunup ofkeni buyutme resimlere bakma.cunku ofkeni icinde yasamak daha cok acitiyo.gidipte onlara bise diyemeyince deli oluyo insan biliyorum.uzak dur sadece senin mutlulugun bir tek onun elinde degilki.su hayatta 37 yasindayim ogrendigim sey önce ben.biraz bencil olmak gerekiyo.
Ama soylede dusunme onu dusunmiycem unutucam onu deme dusun uzul agla ve bitir.unutma suan hissettigin sey öfke.
Zaman sana seni mutlu edecek aglatmiyacak iyi ki dedigin insani cikarsin insallah karsina. Ve birgun duyacaksin pisman oldugunu....

Hayat seçimlerden ibaret. Siz yanlış bir kişiyi seçmişsiniz sadece. şu evre evet zor neden böyle yaptı nasıl böyle davranabilir hiç mi vicdanı yok gibi sorularla kendinizi üzeceğiniz bir zaman. Ama inanın hiçbir nedeni yok. O öyle bir karaktermiş, bu konularda vicdan yapmayan, bunu size yapabilecek düzeyde biriymiş. Boşu boşuna kendinizi yıpratmayın. Önünüzde uzun güzel yıllar var daha ne insanlarla tanışacaksınız ve şu an üzüldüğünüz bu duruma gün geldiğinde iyiki böyle olmuş diyeceksiniz. Eminim buna. Sadece zamana bırakın zaten zamanla o acınız dinecek, kendinizi yok yere üzďüğünüzü anlayacaksınız,yerine daha mutlu huzurlu günler gelecek. En çok kendinize değer verin bu dünyada aileniz dışındaki kişiler çok da önemli olmasın naçizane tavsiyem çünkü siz kendinizi değersizleştirirseniz hayat da sizin hakettiğiniz değeri size vermiyor
Şey mesela bir sosyal ağ üzerinden en yakin arkadasiyla kesiştik ve adamla sanki onu tanımıyormuş gibi konuşup gerçeği nasil aldatildigimi öğrenme şansım var,sizce yapiyim mi boyle birseyi icimde kalacağına ogrensin pezevenkte korksun bi yuvamimi yıkacak falan diye bi tirssin istiyorum

Şey mesela bir sosyal ağ üzerinden en yakin arkadasiyla kesiştik ve adamla sanki onu tanımıyormuş gibi konuşup gerçeği nasil aldatildigimi öğrenme şansım var,sizce yapiyim mi boyle birseyi icimde kalacağına ogrensin pezevenkte korksun bi yuvamimi yıkacak falan diye bi tirssin istiyorum
Bence hiç uğraşmayın. Bir şeyler öğrendikçe onunla uğraştıkça yalnız kendinize zarar verirsiniz. O nasılsa bir şekilde sıyrılacak her türlü durumdan elde var sıfır olacak iyice siniriniz bozulacak. Allah'a havale edin o zaman daha huzurlu olursunuz inanın.

Unutursuuuuun ilerde bu ypilani hatirlayinca sadece uzuldugun icin kizacaksin kendine..aynisini benim basima gelmisti siz yine ayrilmissiniz oyle yapmis insafliymis:)

Arkadaşım görür görmez aşık oldu. 1. Aylarında evlendiler. Zor bir ihtimal onun da böle olması ama illa aldatıldım gibi düşünme. Bazen insanlar ayrılana kadar acısını yaşıyorveayrıldığında yeniden doğmuş gibi oluyor. Belki onun da öyledir. Bu arada bu halinin geçeceğine ve daha çok aşık olacağına emin olabilirsin. Sadece zaman...

GUNCELLEME: ikimizi bir arada götürmemiş,benden ayrildiktan hemen sonra gorusmeye başlamışlar ve 2 hafta içinde evlilik sureci başlamış,normal arkadaslarmis ve mantik evliligiymis,bu canimin yanmamasina yeter mi yetmez ama en azından gerçeği öğrendim.

Saat sabahın 5i ve yaptığım tek şey hıçkıra hıçkıra ağlayıp aglamalarimin arasında kahkahalar patlatip ağlamaya devam etmek.
Önceki konularımda eski sevgilim ayrildiktan 1 ay sonra nişanlandı,eski sevgilim aradı diye 2 konu acmistim.
Evet beni aradıktan yanlışlıkla yada bilinçli 6 gün sonra evlenmiş. Bugün öğrendim.
Resimleri görünce bir an nefes alamadım ayrılalı 3ay bile bitmeden evlenmiş arkadaşlar.
Ben nisanlanmasini bile hazmedememistim ama evlenmiş,yani mantıklı tepki bile veremiyorum sadece ağlayabiliyorum. Canım çok acıyor,muhtemelen ben varken de bu kız vardı yani ben nasıl bir insanlaymışım bilmiyorum. Ya ben ne yapacağım bilmiyorum
uzulme canim boyle m.l erkekler var ne yazik ki. sevin bence . seni hakk edememis o.k.z

GUNCELLEME: ikimizi bir arada götürmemiş,benden ayrildiktan hemen sonra gorusmeye başlamışlar ve 2 hafta içinde evlilik sureci başlamış,normal arkadaslarmis ve mantik evliligiymis,bu canimin yanmamasina yeter mi yetmez ama en azından gerçeği öğrendim.

Saat sabahın 5i ve yaptığım tek şey hıçkıra hıçkıra ağlayıp aglamalarimin arasında kahkahalar patlatip ağlamaya devam etmek.
Önceki konularımda eski sevgilim ayrildiktan 1 ay sonra nişanlandı,eski sevgilim aradı diye 2 konu acmistim.
Evet beni aradıktan yanlışlıkla yada bilinçli 6 gün sonra evlenmiş. Bugün öğrendim.
Resimleri görünce bir an nefes alamadım ayrılalı 3ay bile bitmeden evlenmiş arkadaşlar.
Ben nisanlanmasini bile hazmedememistim ama evlenmiş,yani mantıklı tepki bile veremiyorum sadece ağlayabiliyorum. Canım çok acıyor,muhtemelen ben varken de bu kız vardı yani ben nasıl bir insanlaymışım bilmiyorum. Ya ben ne yapacağım bilmiyorum
bencee sukur namazı kıl allah yuzunu gostermıs

Back
X