Otur çatlayana kadar ye, miden bulanana kadar dahada istemezsin. Yada adamların onu yoğururken terlerinin içine aktığını düşün, yada ellerini tükürerek yoğurduklarını falan. Ayy ne iğrenç ben bir daha yemeği düşünmüyorum şahsen :) :)hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden yardım edin
kız şu hazırlardansa onun içine kesin bişe koyuyolar bağımlılık yapıcı! Bırak azalthergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
ibrahim tatlıses bile hergün yemiyodur
Ben de her gun yemek istiyorum ya, hic saglikli degil aslinda
Cigkofte yerine baska bir sey koyun, onu yemeye baslayin, daha saglikli bir yiyecek olsun, mesela ne olabilir?
Ben de kendime uygulayayim
Otur çatlayana kadar ye, miden bulanana kadar dahada istemezsin. Yada adamların onu yoğururken terlerinin içine aktığını düşün, yada ellerini tükürerek yoğurduklarını falan. Ayy ne iğrenç ben bir daha yemeği düşünmüyorum şahsen :) :)
Basur olursun...
içinde mısır bile var onu çozdum gecen mısır tadı gelıyor bulgurdan cok ayy cok sınır bırsey bu ciğ köfte herkes sevıyorKı
kız şu hazırlardansa onun içine kesin bişe koyuyolar bağımlılık yapıcı! Bırak azalt
ben de guzel yapmayan yerden 2 kere yedım ama birşey olmadı yazık banaDerde bakbende tantuniye takmistim her gun,her guunnnn yerdim. Bir gun dandik bir yerden mi yedim nedir ay bir tiksindimmm,bir igrendim. O gun bugündür tantuninin adini duyunca bile midem kalkiyor
zaten yeterınce saglıklı yıyorum dısarıdan hıc bısey yemıyorum bır cıgkofte yıyorum onu da yakında bırakcam ama ne zaman bir durumden fazla yemıyorum zaten mıllete bakıyorum cıgkofte mıdye ust uste nasıl yıyolar hayret yazararlarını araştır soğursun :)
Bir de yerine daha sağlıklı bir şey koy :)
Hiç olmadı kendin yap dışarıdan almamaya söz ver kendine o zahmeti görünce birdaha kolay kolay yapıvermezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?