çiğköfte krizleri :S

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin

hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden yardım edin
Otur çatlayana kadar ye, miden bulanana kadar dahada istemezsin. Yada adamların onu yoğururken terlerinin içine aktığını düşün, yada ellerini tükürerek yoğurduklarını falan. Ayy ne iğrenç ben bir daha yemeği düşünmüyorum şahsen :) :)

Ben de her gun yemek istiyorum ya, hic saglikli degil aslinda

Cigkofte yerine baska bir sey koyun, onu yemeye baslayin, daha saglikli bir yiyecek olsun, mesela ne olabilir?

Ben de kendime uygulayayim

offfffffffff valla canım cektı gene bence ıcıne bağımlılık yapan bıseyler koyuyolar vallaha bu kadar olmaz ya

kız şu hazırlardansa onun içine kesin bişe koyuyolar bağımlılık yapıcı! Bırak azalt

Reactions: HYT
Tam bir çiğköfte asigiyimmm sevgilim de okuyor ben de dükkan acmaya heves etti çiğköfteci acmisti hergün yemekten artik eski tasi alamiyordum :) ama para verip alinca hergün yedigim icin bikmiyordum :)) sonuc bikana kadar yeeee :))) ama dikkat et her yerden yeme alerji yapiyor bi süre sonra sürekli cigköftexini degistirme :))) dükkan acilmadan önce 2kere farkli yerden aldim 1ay yüzümde lekelerle gezdim

ibrahim tatlıses bile hergün yemiyodur
Ben de her gun yemek istiyorum ya, hic saglikli degil aslinda

Cigkofte yerine baska bir sey koyun, onu yemeye baslayin, daha saglikli bir yiyecek olsun, mesela ne olabilir?

Ben de kendime uygulayayim
Basur olursun...

Çatlayana kadar yemıyorum yememde manyak değilim ayda 2 kere yıyorum yada 3 ama onu bıle yemek ıstemıyorum heryere cıgköftecı actılar en sınır oldugum seyde bu gıdıp çiğköftecıde calıssamda gözum doyar mıdem almaz artık

Derde bak bende tantuniye takmistim her gun,her guunnnn yerdim. Bir gun dandik bir yerden mi yedim nedir ay bir tiksindimmm,bir igrendim. O gun bugündür tantuninin adini duyunca bile midem kalkiyor

kız şu hazırlardansa onun içine kesin bişe koyuyolar bağımlılık yapıcı! Bırak azalt
içinde mısır bile var onu çozdum gecen mısır tadı gelıyor bulgurdan cok ayy cok sınır bırsey bu ciğ köfte herkes sevıyor

zararlarını araştır soğursun :)
Bir de yerine daha sağlıklı bir şey koy :)
Hiç olmadı kendin yap dışarıdan almamaya söz ver kendine o zahmeti görünce birdaha kolay kolay yapıvermezsin :)

Offff yaaaa canim cekti bende bayiliyorum cigkofteye saatte gec oldu.erken olsa soylerdim soyle bol acili yaninada yesillik ohhh miss

Derde bak bende tantuniye takmistim her gun,her guunnnn yerdim. Bir gun dandik bir yerden mi yedim nedir ay bir tiksindimmm,bir igrendim. O gun bugündür tantuninin adini duyunca bile midem kalkiyor
ben de guzel yapmayan yerden 2 kere yedım ama birşey olmadı yazık bana

zararlarını araştır soğursun :)
Bir de yerine daha sağlıklı bir şey koy :)
Hiç olmadı kendin yap dışarıdan almamaya söz ver kendine o zahmeti görünce birdaha kolay kolay yapıvermezsin :)
zaten yeterınce saglıklı yıyorum dısarıdan hıc bısey yemıyorum bır cıgkofte yıyorum onu da yakında bırakcam ama ne zaman bir durumden fazla yemıyorum zaten mıllete bakıyorum cıgkofte mıdye ust uste nasıl yıyolar hayret ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…