çiğköfte krizleri :S

Birşey olmaz bende düşün artık her sabah 1 yıl öncesinden 1 büyük tabak dolusu patates kızartması yiyordum ama bıraktım zamanla alıştım şimdi kokusu da tadı da midemi bulandırıyor çok yağlı

sen ona takmıssın kafayı bız burda çiğköfte sevenler dernegıne dönduk okadar baslıga kafayı takan olmadı
hayır canım ama öyle bir yazmışsın ki üç öğün yiyorsun gibi anlaşılıyor..Zaten o yüzden herkes miğden ağrımıyor mu falan yazmış.

patates kızartmasını sevmıyorum iyiki yaga bulanmıs seylerden nefret edıyrum çiğ köfteyı de bi buyuk kase yagın içine atsamda sogusam

hayır canım ama öyle bir yazmışsın ki üç öğün yiyorsun gibi anlaşılıyor..Zaten o yüzden herkes miğden ağrımıyor mu falan yazmış.
konu baslıgını duzelttım zaten suraya tek ciğ köfte yazsam da yetermıs benden çok seven cıktı kı ben aşıgıyım yazcak kadar sevmıyorum zararlarını ögrenıp yememeye calısmaktan yanayım

Amannn ben de bir sey olmadii bi yüzümde lekeler cikmisti o da baska bi yerden aldigim icin alerji olmustu galiba farkli bi baharat vardi icinde :))) ama suan yemeye devamm :)))

Kendi yaptığım çiğköfte hariç çiğköfte den soğuttun
ha bu arada şuan gerçekten yiyorum sözde diyetteydim konu sahibi sayesinde canım çekti evdede vardı allaha şükür
evde ciğköfte bulundurmaca değişik :)

konu baslıgını duzelttım zaten suraya tek ciğ köfte yazsam da yetermıs benden çok seven cıktı kı ben aşıgıyım yazcak kadar sevmıyorum zararlarını ögrenıp yememeye calısmaktan yanayım
bence ayda bir yiyebilirsin,biz diyet yapanlara bile haftada bir ödül günü veriyoruz,ama öğrenip evde yaparsan iyi olur çünkü battalbeyde falan yediklerin çiğ köfte değil daha çok bulgur köfte,ya da soya köfte..

adamlar kılosunu 7 liraya alıyolar bıze 25liraya satıyolar bunu bıle arastırdım ve dedım kı parada gıdıyor mubarek kıloyla almıyorum tabı tabelasında okudum gecen

aldığın yerde içine bağımlılık için bir madde katmadığına emin misin
benmde aldığım bir yer vardı duvarlara tırmanıyordum çiğ köfte olmayınca

Senin için yağ dökmelerini isteyeceğim hahaa
yag koymayı bırak bir adam var ciğköfteyı nasılkoyuyorsa salatasını mı durum yaptırmısım dıye ıcıne bakıyorum evet cıg köfte durumle bır olmus transparan bır görunumuyakalamıs adam nerdeyse o yapsa zaten yemem de bol koyan oldumu da tadından gecılmıyor değil

Bugün yapmıştım daha taze Doğal yani ahaha istersen yollim
bende yaparım tesekur ederım dusundugun ıcın kısır yapıyordum eskıden bu cıgkofte olayı kısırı bıle unutturdu bana ben kısır yaparaktan çiğköfte olayını kapatıyım sonra kısıra bulguru az kata kata salataya dönduruyım olayı :) kendını kandırmaca bu da

aldığın yerde içine bağımlılık için bir madde katmadığına emin misin
benmde aldığım bir yer vardı duvarlara tırmanıyordum çiğ köfte olmayınca
alınan yer battalbey izmirin heryerınde var ve baska battalbeyı daha denemedım ama sonucta bu çiğköfteler vakumlu posetler halınde bayılıge getırılıyor bastan konuyordur

adamlar kılosunu 7 liraya alıyolar bıze 25liraya satıyolar bunu bıle arastırdım ve dedım kı parada gıdıyor mubarek kıloyla almıyorum tabı tabelasında okudum gecen
aman pahalı olsun da neyden yapıldığı belli olsun canımı yesinleer..

Ayy iyiki buldum bu konuyu nedense sinirlerim dağıldı stresliydim bu aralar
b.

aman pahalı olsun da neyden yapıldığı belli olsun canımı yesinleer..
neyden yapıldıgını gectım ben sunan kişi de önemli gecen gun fırına gittik eşimle kız ekmeği poşete koyuyor ama benım ıcım gıttı saclar darmadagın ellerde siyah oje uff dedım ne alıyorum ben böyle yererde markette bıle tırnaklara bakan cinstenım çigköfteyıde esım bı zahmet aldıgı ıcın görmedım nasıl bıyer nasıl kişiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…