acısız yesıllıgı bol ama tamamen bırakmalıyım heryerde cıgköftecı var ugur dundar olsa da kapatsayersin de sonra pişman olabilirsin tuvaletteacısız ye bari.
hastane den önce tuvalet var dogruHergün yiyen hastanelik olmuyor bilginize :)
Birşey olmaz bende düşün artık her sabah 1 yıl öncesinden 1 büyük tabak dolusu patates kızartması yiyordum ama bıraktım zamanla alıştım şimdi kokusu da tadı da midemi bulandırıyor çok yağlıhergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
hayır canım ama öyle bir yazmışsın ki üç öğün yiyorsun gibi anlaşılıyor..sen ona takmıssın kafayı bız burda çiğköfte sevenler dernegıne dönduk okadar baslıga kafayı takan olmadı
patates kızartmasını sevmıyorum iyiki yaga bulanmıs seylerden nefret edıyrum çiğ köfteyı de bi buyuk kase yagın içine atsamda sogusamBirşey olmaz bende düşün artık her sabah 1 yıl öncesinden 1 büyük tabak dolusu patates kızartması yiyordum ama bıraktım zamanla alıştım şimdi kokusu da tadı da midemi bulandırıyor çok yağlı
konu baslıgını duzelttım zaten suraya tek ciğ köfte yazsam da yetermıs benden çok seven cıktı kı ben aşıgıyım yazcak kadar sevmıyorum zararlarını ögrenıp yememeye calısmaktan yanayımhayır canım ama öyle bir yazmışsın ki üç öğün yiyorsun gibi anlaşılıyor..Zaten o yüzden herkes miğden ağrımıyor mu falan yazmış.
evde ciğköfte bulundurmaca değişik :)Kendi yaptığım çiğköfte hariç çiğköfte den soğuttun
ha bu arada şuan gerçekten yiyorum sözde diyetteydim konu sahibi sayesinde canım çekti evdede vardı allaha şükür
bence ayda bir yiyebilirsin,biz diyet yapanlara bile haftada bir ödül günü veriyoruz,ama öğrenip evde yaparsan iyi olur çünkü battalbeyde falan yediklerin çiğ köfte değil daha çok bulgur köfte,ya da soya köfte..konu baslıgını duzelttım zaten suraya tek ciğ köfte yazsam da yetermıs benden çok seven cıktı kı ben aşıgıyım yazcak kadar sevmıyorum zararlarını ögrenıp yememeye calısmaktan yanayım
Senin için yağ dökmelerini isteyeceğim hahaapatates kızartmasını sevmıyorum iyiki yaga bulanmıs seylerden nefret edıyrum çiğ köfteyı de bi buyuk kase yagın içine atsamda sogusam
adamlar kılosunu 7 liraya alıyolar bıze 25liraya satıyolar bunu bıle arastırdım ve dedım kı parada gıdıyor mubarekbence ayda bir yiyebilirsin,biz diyet yapanlara bile haftada bir ödül günü veriyoruz,ama öğrenip evde yaparsan iyi olur çünkü battalbeyde falan yediklerin çiğ köfte değil daha çok bulgur köfte,ya da soya köfte..
Bugün yapmıştım daha taze Doğal yani ahahaevde ciğköfte bulundurmaca değişik :)
aldığın yerde içine bağımlılık için bir madde katmadığına emin misinhergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
yag koymayı bırak bir adam var ciğköfteyı nasılkoyuyorsa salatasını mı durum yaptırmısım dıye ıcıne bakıyorum evet cıg köfte durumle bır olmus transparan bır görunumuyakalamıs adam nerdeyseSenin için yağ dökmelerini isteyeceğim hahaa
bende yaparım tesekur ederım dusundugun ıcın kısır yapıyordum eskıden bu cıgkofte olayı kısırı bıle unutturdu bana ben kısır yaparaktan çiğköfte olayını kapatıyım sonra kısıra bulguru az kata kata salataya dönduruyım olayı :) kendını kandırmaca bu daBugün yapmıştım daha taze Doğal yani ahahaistersen yollim
alınan yer battalbey izmirin heryerınde var ve baska battalbeyı daha denemedım ama sonucta bu çiğköfteler vakumlu posetler halınde bayılıge getırılıyor bastan konuyorduraldığın yerde içine bağımlılık için bir madde katmadığına emin misin
benmde aldığım bir yer vardı duvarlara tırmanıyordum çiğ köfte olmayınca
aman pahalı olsun da neyden yapıldığı belli olsun canımı yesinleer..adamlar kılosunu 7 liraya alıyolar bıze 25liraya satıyolar bunu bıle arastırdım ve dedım kı parada gıdıyor mubarekkıloyla almıyorum tabı tabelasında okudum gecen
Ayy iyiki buldum bu konuyu nedense sinirlerim dağıldı stresliydim bu aralarbende yaparım tesekur ederım dusundugun ıcın kısır yapıyordum eskıden bu cıgkofte olayı kısırı bıle unutturdu bana ben kısır yaparaktan çiğköfte olayını kapatıyım sonra kısıra bulguru az kata kata salataya dönduruyım olayı :) kendını kandırmaca bu da
işte koyuyorsa en başta konuluyordur canmalınan yer battalbey izmirin heryerınde var ve baska battalbeyı daha denemedım ama sonucta bu çiğköfteler vakumlu posetler halınde bayılıge getırılıyor bastan konuyordur
neyden yapıldıgını gectım ben sunan kişi de önemli gecen gun fırına gittik eşimle kız ekmeği poşete koyuyor ama benım ıcım gıttı saclar darmadagın ellerde siyah oje uff dedım ne alıyorum ben böyle yererde markette bıle tırnaklara bakan cinstenım çigköfteyıde esım bı zahmet aldıgı ıcın görmedım nasıl bıyer nasıl kişiler varaman pahalı olsun da neyden yapıldığı belli olsun canımı yesinleer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?