çiğköfte krizleri :S

Ara ara benm krizimde tutar 4 5 gün arka arka yerdim sonra geçerdi. Şu ara yurdışındayım ve 6 aydır yiyemiyorum. Tatile gelince tepsisini malzemesini alacam yapsın eşim hasretlik zor oluyor :)

Offff yaaaa canim cekti bende bayiliyorum cigkofteye saatte gec oldu.erken olsa soylerdim soyle bol acili yaninada yesillik ohhh miss
keske senın gıbı bulamasam da buralarda cok oldugu ıcın bırınden bırı acık oluyor gıcık seyın

çok seviyorsan bir öğünde yemeğin yanında 3-4 tane ye..Çiğköfte kilo verdirmez,dışarda yapılırken bulgurun yapışması için çok yağ kullanılıyor.

çok seviyorsan bir öğünde yemeğin yanında 3-4 tane ye..Çiğköfte kilo verdirmez,dışarda yapılırken bulgurun yapışması için çok yağ kullanılıyor.
3-4 tane yersem mıde fesatından hastanelık olurum be

milletçe boğaza düşkün olduğumuz için :)
sen yine de dikkat et kendine çok canın çekerse kendin yap bari :)

3-4 tane yersem mıde fesatından hastanelık olurum be
tane diyorum canım,mesela akşam yemeğinde normal yemek ve üç dört tane çiğ köfte..Şu şekil yani,bunun 3 tane olanı gibi düşün:

Evliysen eşine evli değilsen annene aldır ama sen yerini bilme,ama onlar sana her akşam koysun,zamanla isteğin geçer zaten.

Içinde cin tuzu var . Bağımlılık yapıyor
Bende çok yiyor dum kışın .
Hergün neredeyse.
Çin tuzu işini öğrenince eşim yasakladı
Artık sadece 3 ayda bir kere yediriyor

hergun yıyemem kı ben ayda bır canım cekıyor bak bu fotoyu görunce bıle ıstegım gectı cunku durum sevıyorum böyle acık hergun koysan önume yıne de yemem :)

hergun yıyemem kı ben ayda bır canım cekıyor bak bu fotoyu görunce bıle ıstegım gectı cunku durum sevıyorum böyle acık hergun koysan önume yıne de yemem :)
e ayda bir ye canım ben de hergün yiyosun sandım mesajını abartılı yazmışsın..Ben diyetisyenim ben de ayda 1 yiyorum..

Içinde cin tuzu var . Bağımlılık yapıyor
Bende çok yiyor dum kışın .
Hergün neredeyse.
Çin tuzu işini öğrenince eşim yasakladı
Artık sadece 3 ayda bir kere yediriyor
bak bunu dıyınce gözum korktu dogruluguna da baktım sımdı koyuyorlarmısta çin tuzunu nerden buluyolar bu çinlilerin yapmadıgı sey kalmadı zaten

yersin de sonra pişman olabilirsin tuvalette acısız ye bari.

sağol sayende ben de düşünemiycem bi daha ! :KK63:

e ayda bir ye canım ben de hergün yiyosun sandım mesajını abartılı yazmışsın..Ben diyetisyenim ben de ayda 1 yiyorum..
hergun yemek ıstıyorum yazdım yergun yeseydın suan hastaneden yazardım

Baslıkta her gun yazıyor , sonrasındada ayda bır canım cekıyor dıyorsunuz nasıl bir celıskıdır sızınkı anlayamadım
sen ona takmıssın kafayı bız burda çiğköfte sevenler dernegıne dönduk okadar baslıga kafayı takan olmadı

Kendi yaptığım çiğköfte hariç çiğköfte den soğuttun
ha bu arada şuan gerçekten yiyorum sözde diyetteydim konu sahibi sayesinde canım çekti evdede vardı allaha şükür

Mide ağrısı çekmiyo musun yaa? Ben çok seviyorum ama bi tane yesem midem çok fena oluyo. Gerçi bende reflü var sanırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…