hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
Çatlayana kadar yemıyorum yememde manyak değilim ayda 2 kere yıyorum yada 3 ama onu bıle yemek ıstemıyorum heryere cıgköftecı actılar en sınır oldugum seyde bu gıdıp çiğköftecıde calıssamda gözum doyar mıdem almaz artık
keske senın gıbı bulamasam da buralarda cok oldugu ıcın bırınden bırı acık oluyor gıcık seyınOffff yaaaa canim cekti bende bayiliyorum cigkofteye saatte gec oldu.erken olsa soylerdim soyle bol acili yaninada yesillik ohhh miss
çok seviyorsan bir öğünde yemeğin yanında 3-4 tane ye..Çiğköfte kilo verdirmez,dışarda yapılırken bulgurun yapışması için çok yağ kullanılıyor.hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
3-4 tane yersem mıde fesatından hastanelık olurum beçok seviyorsan bir öğünde yemeğin yanında 3-4 tane ye..Çiğköfte kilo verdirmez,dışarda yapılırken bulgurun yapışması için çok yağ kullanılıyor.
zaten yeterınce saglıklı yıyorum dısarıdan hıc bısey yemıyorum bır cıgkofte yıyorum onu da yakında bırakcam ama ne zaman bir durumden fazla yemıyorum zaten mıllete bakıyorum cıgkofte mıdye ust uste nasıl yıyolar hayret ya
tane diyorum canım,mesela akşam yemeğinde normal yemek ve üç dört tane çiğ köfte..Şu şekil yani,bunun 3 tane olanı gibi düşün:3-4 tane yersem mıde fesatından hastanelık olurum be
hergun yıyemem kı ben ayda bır canım cekıyor bak bu fotoyu görunce bıle ıstegım gectı cunku durum sevıyorum böyle acık hergun koysan önume yıne de yemem :)tane diyorum canım,mesela akşam yemeğinde normal yemek ve üç dört tane çiğ köfte..Şu şekil yani,bunun 3 tane olanı gibi düşün:
Evliysen eşine evli değilsen annene aldır ama sen yerini bilme,ama onlar sana her akşam koysun,zamanla isteğin geçer zaten.
e ayda bir ye canım ben de hergün yiyosun sandım mesajını abartılı yazmışsın..Ben diyetisyenim ben de ayda 1 yiyorum..hergun yıyemem kı ben ayda bır canım cekıyor bak bu fotoyu görunce bıle ıstegım gectı cunku durum sevıyorum böyle acık hergun koysan önume yıne de yemem :)
bak bunu dıyınce gözum korktu dogruluguna da baktım sımdı koyuyorlarmısta çin tuzunu nerden buluyolar bu çinlilerin yapmadıgı sey kalmadı zatenIçinde cin tuzu var . Bağımlılık yapıyor
Bende çok yiyor dum kışın .
Hergün neredeyse.
Çin tuzu işini öğrenince eşim yasakladı
Artık sadece 3 ayda bir kere yediriyor
hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
sağol sayende ben de düşünemiycem bi daha ! :KK63:Otur çatlayana kadar ye, miden bulanana kadar dahada istemezsin. Yada adamların onu yoğururken terlerinin içine aktığını düşün, yada ellerini tükürerek yoğurduklarını falan. Ayy ne iğrenç ben bir daha yemeği düşünmüyorum şahsen :) :)
hergun yemek ıstıyorum yazdım yergun yeseydın suan hastaneden yazardıme ayda bir ye canım ben de hergün yiyosun sandım mesajını abartılı yazmışsın..Ben diyetisyenim ben de ayda 1 yiyorum..
sen ona takmıssın kafayı bız burda çiğköfte sevenler dernegıne dönduk okadar baslıga kafayı takan olmadıBaslıkta her gun yazıyor , sonrasındada ayda bır canım cekıyor dıyorsunuz nasıl bir celıskıdır sızınkı anlayamadım
Otur çatlayana kadar ye, miden bulanana kadar dahada istemezsin. Yada adamların onu yoğururken terlerinin içine aktığını düşün, yada ellerini tükürerek yoğurduklarını falan. Ayy ne iğrenç ben bir daha yemeği düşünmüyorum şahsen :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?