çiğköfte krizleri :S

Birisi size çiğköftenin çok kalorisinin olmadığını ve zayıflama sürecinde yardımcı olacağını falan söylediyse bence bu tutkunuz ondan kaynaklanıyor.. Hele üniversite ortamındaysanız en az kalorili o diye duymuş olabilirsiniz ama bağırsaklarınızı bozduğunda bunun asla geri dönüşü olmuyor ve gerçekten çok zarar veriyor vücuda

cig kofteye es deger ama daha saglikli biseyler yiyin mesela atiyorum mercimek koftesi yapin bol yesillikle yada kisir, sonucunda bulgur limon yesillik oluyor ondada. cin tuzu cok fena bisey kilo vereyim derken sagliginizdan olmayin.

Iradeli olman lazim ya da cig koftedn tiksinecegin bi durum olsa.ayy benimde canim cekti

Hazır çiğköftelerin içine bağımlılık yaratan bir madde koyduklarını duymuştum. Coca coladaki gibi

Başlık açmak icin açılmıs gibi. Ayda bir iki yemenin ne kadar zarari olucak her gun yemek istiyorsunuz ama ayda bir iki yiyormussunuz demek ki iradeniz saglam. Sagliksiz oldugunu bende dusunuyorum keske hic yenilmese ancak zaten hazir gidalarin cogu, fast foodlar sagliksiz ve mecburen yiyoruz.

ben de çok severim ve nerede görsem canım çeker. ama ben güvenip de alamıyorum dışarıdan. AVM dekiler bir nebze ama kenar köşe dükkanlar bana temiz gelmiyor.

çig köfte yerine
evde mercimek köftesi yada patatesli bulgurlu köfte yapıp onu yiyin
onlar daha saglıklı
acısını bol koyun bol yeşillik tamam

çig köfte yerine
evde mercimek köftesi yada patatesli bulgurlu köfte yapıp onu yiyin
onlar daha saglıklı
acısını bol koyun bol yeşillik tamam
Ayy keske becerebilsem uaa cokta severim
ama beceremedim
cigkofteye bayilirim sicak havalarfa yiyemem ama simdi serin hava gayet carsiuada gitcz kesin alcam :)

Sayenizde canım çekti akşam alacağım oldu mu şimdi yani

bizim mahalledede var her ayın 2 si kampnya var tadıa güzel bi r gün çiğ köfte partisimi yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…