çiğköfte krizleri :S

artık bulcaz hakıkısını

çok fenasın,seni gidi seniişin kötüsü izelediğim filmde de boyuna yemek yiyolar,az önce de adam kadına senı lokantaya götüreyim mi diyo ya şaka gibi..
Dolabını ekmeğine veya tabağına taşıyabilirsin bu.peynir bile olsa serbestsin acıdım

geyiğe kaçtık biz pardon arkadaşım kusura bakma siz devam edin
ya en azından milletin 2-3gunluk sevgılım benden ayrıldı ne yapmalıyım konusundan daha ıyı kımse kımseyı avutmaya calısmıyor

Bu cig köfteye çin tuzu ekleniyormus sanırım hatta aynı sey cipste cekirdekte falan da varmıs. Amac yedikce yemeni saglamak iste bagımlılık gibi bisey. Ama siz ayarını kacırmıssınız gibi

Bu cig köfteye çin tuzu ekleniyormus sanırım hatta aynı sey cipste cekirdekte falan da varmıs. Amac yedikce yemeni saglamak iste bagımlılık gibi bisey. Ama siz ayarını kacırmıssınız gibi
çin tuzu olayını yeni ögrendım zaten ustunegıdıcem bu konunun baska seylere de katılıyormus zaten dısarda satılan bır cok seyden uzagım ama bılmekte fayda var

Ben de her hafta yerim ,aldığım da ne oluyorsa üst üste iki üç kez alıyorum , oy ben de baya yiyormuşum ya

Tadı çok güzel kardeşim ama yaaa , yerim her gün üşenmeden gidip alsam çikolatayla eş değer benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…