çok ama çok acımasızca oldu bu,bana vurulan son darbe ...salyalarımda boğuldum.....Görüntüsüyle doyun..
Ahahahha yerlerdeyim şuankadının da kası olur kadında olmayan bişi göstert yoksa inanmak
artık bulcaz hakıkısınıNar eksisi asigi bir insan olarak; Hatay' da ev yapimi yapilan nar eksisinin uzerine tanimam.
Ya da arabayla yolculuk yaparken yol kenarlarinda satarlar ev yapimi onlar da fena olmuyor.
Hazir markette satilanlar cok tatli oluyor hic sevmem ki zaten o nar eksisi degil bence baska bir sey.
sizi anlıyamıyorum çünkü ben daha demin hüplettim kıvırcıkla beraber ahhaaçok ama çok acımasızca oldu bu,bana vurulan son darbe ...salyalarımda boğuldum.....
bende sasırdım bu konuya odak cok ıyı nedenseBende onu dicektim
çok fenasın,seni gidi senisizi anlıyamıyorum çünkü ben daha demin hüplettim kıvırcıkla beraber ahhaa
Saatler gece yarısı olunca konuyu +18e tasımaya nıyetlısınızhahahahhhh cinsel shoplrdan sipariş edicem
Dolabını ekmeğine veya tabağına taşıyabilirsin bu.peynir bile olsa serbestsin acıdımçok fenasın,seni gidi seniişin kötüsü izelediğim filmde de boyuna yemek yiyolar,az önce de adam kadına senı lokantaya götüreyim mi diyo ya şaka gibi..
Saatler gece yarısı olunca konuyu +18e tasımaya nıyetlısınız
ya en azından milletin 2-3gunluk sevgılım benden ayrıldı ne yapmalıyım konusundan daha ıyı kımse kımseyı avutmaya calısmıyorgeyiğe kaçtık biz pardon arkadaşım kusura bakma siz devam edin
hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
çin tuzu olayını yeni ögrendım zaten ustunegıdıcem bu konunun baska seylere de katılıyormus zaten dısarda satılan bır cok seyden uzagım ama bılmekte fayda varBu cig köfteye çin tuzu ekleniyormus sanırım hatta aynı sey cipste cekirdekte falan da varmıs. Amac yedikce yemeni saglamak iste bagımlılık gibi bisey. Ama siz ayarını kacırmıssınız gibi
çin tuzu olayını yeni ögrendım zaten ustunegıdıcem bu konunun baska seylere de katılıyormus zaten dısarda satılan bır cok seyden uzagım ama bılmekte fayda var
bunu çoktan okudum
evet cokmus yaBen de her hafta yerim ,aldığım da ne oluyorsa üst üste iki üç kez alıyorum , oy ben de baya yiyormuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?