nevoş sultan teşekkür ederim iyiki varsın can ablacımEllerine,emeğine sağlık canım harika görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
teşekkürler keleş ablacım beğenmene çok sevindimWayyyy süper olmuş cunyurımmm ellerine sağlık harika gözüküyor herşey
Canım benim sen de iyiki varsınnevoş sultan teşekkür ederim iyiki varsın can ablacım
pinkom bependin mi ayyy çok sevindimSofraya bak çok beğendimmmmHazır ev bakıyorken senin evin yakınlarda var mı ? satılık-kiralık
teşekkürler keleş ablacım beğenmene çok sevindim
Gerçekten çok beğendim, Neyse bakıp bakıp durmayayım, kendim kalkıp yapmam dışarıya da güven olmazpinkom bependin mi ayyy çok sevindim
valla taşının bu taraflara hergün sana yemek getiririm ankara burması,çiğköfte,hingel
çok teşekkür ediyorum ablamÇiğ köfteyle çok aram yoktur ama sunum filan süper olmuş canısı
nevoş sultan teşekkür ederim iyiki varsın can ablacım
Canım benim sen de iyiki varsın
yemek bölümüne doğuma kadar ara ver en iiyisiGerçekten çok beğendim, Neyse bakıp bakıp durmayayım, kendim kalkıp yapmam dışarıya da güven olmazKaçıyorum konundan
çok teşekkür ediyorum ablamyapalı 3 gün oldu bekliyorum kategori açılsın diye acaba dedim beğenilecek mi 100 tane foto çektim yok güzel çıkmadı yok karanlık yok parladı diye bi türlü beğenemedim ben sen beğenince bir rahatladım şimdi
aynen öyle ablacımO foto kısmı zor işte istediğin gibi olmayıncada moral yerlerde tabi,valla çok beğendim ellerine sağlık diyorum
aynen öyle ablacım
saygılar teşekkür ediyorum
çok teşekkür ederim vuslatım beğenmene sevindimHarika görünüyor canım, ellerine sağlıkBaşarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?