Yöresel Tarif Çiğköfte – Şanlıurfa Mutfağından -Duru Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Azra910 Cunyır,gene yapmışsın yapacağını o neeee
Mamalar da harika,sunum da muhhhhhhhhteşşşşşemmmmm

Son düzenleme:
Azra910 bu ne hız canım,maşallah.Valla çiğköften harika duruyor,ellerine sağlık,sunum falan hepsi harika gözüküyor.Lavaşı da kendin yapmışsın gözümden kaçmadı harikasın,fotolara bakarken canım çekti olsada yesek,yarın gidip mutlaka almam lazım

Yarışmada başarılar dilerim canım.

abla sen ben pinko nevros meg aynnı mahallen ev tutalım ben size her yaptığımdan ikram edeyim
bak kaç ay oldu bilim adamları bizim bilgisayardan elini uzatınca karşı taraftan çıkma olayını yapamadılar
Valla o icadı ben de bekliyorum Abreka,hatta bununla bizi uğraştırmasalar da direkt ışınlanma olayını icat etseler daha güzel olur,çiğ köfteleri alır kaçardım ben

abla sen ben pinko nevros meg aynnı mahallen ev tutalım ben size her yaptığımdan ikram edeyim
bak kaç ay oldu bilim adamları bizim bilgisayardan elini uzatınca karşı taraftan çıkma olayını yapamadılar

Ne güzel olurdu varya yemek bittimi senden araklardık hemen
Heee vallla norveç'li bilim adamlarına ayar vermenin zamanı geldi bile

Prensesim aslinda oylama 31martta bitti bende hemen aciliyor diye yaptim hazir bekliyordum da biraz gec acildi bende hemen paylastim iste
Cok tesekkur ediyorum

Aynen lavasi da ben yaptim

Valla o icadı ben de bekliyorum Abreka,hatta bununla bizi uğraştırmasalar da direkt ışınlanma olayını icat etseler daha güzel olur,çiğ köfteleri alır kaçardım ben
Ahahah aynen ya bulsunlar artik bi yolunu
Keles ablam da senin peşinden isinlanip kapmaya calisirdi falan ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…