• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Çiğköfte – Şanlıurfa Mutfağından -Duru Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ooooh simdiden 1560 goruntulenme olmus :KK9:
İnsallah diger yemegim gibi arama motorunda ilk sirada cikar bu tarifim de :KK8:

Demek hamilelikle alakalı değilmiş :KK70:Güzel yapmışsın Bacım, hepimizi yoldan çıkardın:KK30:
Dogumdan sonra sende yapiver de bakalim begeniyor musun pinkom :KK73:
Hamilelikten degolmis evet megin de cani cekti hadi onu da gectim ben bildirim geldikce bugun yapiyim diye niyetleniyorum aklima giriyor :KK53:

Dogumdan sonra sende yapiver de bakalim begeniyor musun pinkom :KK73:
Hamilelikten degolmis evet megin de cani cekti hadi onu da gectim ben bildirim geldikce bugun yapiyim diye niyetleniyorum aklima giriyor :KK53:
Emin'im en az görüntüsü kadar güzeldir. Ben önce hazırdan kaçayım dedim aslında ama Tatlıses'in çiğ köftesi de çok güzelmiş :) çiğ köfte biraz zahmetli, yoğurma kısmını beceremeyebirim anca eşim yardım ederse kalkışırım :ıslık:

Emin'im en az görüntüsü kadar güzeldir. Ben önce hazırdan kaçayım dedim aslında ama Tatlıses'in çiğ köftesi de çok güzelmiş :) çiğ köfte biraz zahmetli, yoğurma kısmını beceremeyebirim anca eşim yardım ederse kalkışırım :ıslık:
Bende es yok tabi is basa dusuyor :hamarat:
Evlenimce bende bu isi devretmeyi dusunuyorum :KK53:

Back
X