KesinlikleBen de sizin gibi düşünüyorum![]()

Aaaa iftira![]()
Soğanları yakıyor, lahmacunun kenarları yanmış, kuru pideleri dediydin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleBen de sizin gibi düşünüyorum![]()

Aaaa iftira![]()
Kesinlikle
Soğanları yakıyor, lahmacunun kenarları yanmış, kuru pideleri dediydin ya![]()

Tesekkurler begenmenize cok sevindimmuhtesem gözüküyor elinize sağlık başarılar dilerim..
Hiiiii su meseleKesinlikle
Soğanları yakıyor, lahmacunun kenarları yanmış, kuru pideleri dediydin ya![]()

Senin tarife ne oldu ki
Sadece hamur ve iç harçları yazmışımSenin tarife ne oldu ki![]()
He yapilisi mi yazmamissinSadece hamur ve iç harçları yazmışım
Duzenleyeyim ilk fırsatta![]()

Banada öyle gelmişti resim koyduğum için , ama eksik varmışBaktim simdi eksik yokki![]()
Hala goremedim ne oldugunuBanada öyle gelmişti resim koyduğum için , ama eksik varmış![]()
Biliyor musunAbreka beni affet eve gelince dayanamadım hazır aldım ama söz veriyorum ellerimle de yapicim![]()
Demek hamilelikle alakalı değilmişBiliyor musunpinkstrap da tarifi gorup disardan aldi
O dogumdan sonra yapsin sende en yakin zamanda yap bekliyorum begencek misiniz bakalim
Bu arada cok tatlisin ya![]()
Dogumdan sonra sende yapiver de bakalim begeniyor musun pinkomDemek hamilelikle alakalı değilmişGüzel yapmışsın Bacım, hepimizi yoldan çıkardın
![]()
Emin'im en az görüntüsü kadar güzeldir. Ben önce hazırdan kaçayım dedim aslında ama Tatlıses'in çiğ köftesi de çok güzelmiş :) çiğ köfte biraz zahmetli, yoğurma kısmını beceremeyebirim anca eşim yardım ederse kalkışırımDogumdan sonra sende yapiver de bakalim begeniyor musun pinkom
Hamilelikten degolmis evet megin de cani cekti hadi onu da gectim ben bildirim geldikce bugun yapiyim diye niyetleniyorum aklima giriyor![]()

Bende es yok tabi is basa dusuyorEmin'im en az görüntüsü kadar güzeldir. Ben önce hazırdan kaçayım dedim aslında ama Tatlıses'in çiğ köftesi de çok güzelmiş :) çiğ köfte biraz zahmetli, yoğurma kısmını beceremeyebirim anca eşim yardım ederse kalkışırım![]()

Ya ya emin ol yapıyorlarBende es yok tabi is basa dusuyor
Evlenimce bende bu isi devretmeyi dusunuyorum![]()
Yalnız maşallahBende es yok tabi is basa dusuyor
Evlenimce bende bu isi devretmeyi dusunuyorum![]()