İskanı olmazsa evi tutmayın, faturalar çok yüksek gelir.Merhaba
Konuyu bilmeyenler için; boşanmış bir anne olarak Isparta'ya taşınma ihtimali vardı. O iptal oldu. Burda bir ev buldum piayasaya göre çok iyi (!) 1+1, 1500 lira
Girişi bu cuma yazdırdım. Ancak evin iskanı yok. Bu hafta hallolacak dedi emlakçı.
Elektrik su olmadan evi temizleyemem, içine zaten giremem.
Aşırı stres oldum.
Hayat çok zor geliyor her şey ama her şey gözümde büyüyor.
Yaşamak çok sıkıcı ve anlamsız geliyor.
Hayatta yaptığımız herşeyin 4te 3 buçugu para için. Çalış çalış sonra geber git bu dünyadan.
Çığlık atarak kaçasım var. Delirmek için son bir eşik kaldı gibi hissediyorum.
Günde 40 mg antidepresan alıyorum ama fayda yok.
Eve kapattım kendimi.
...
Sözleşme yapıldı, iptal olur mu? Bağlantı yok ki zaten elektrik su kapalı.İskanı olmazsa evi tutmayın, faturalar çok yüksek gelir.
Eğer iskanı alınmazsa konuşun ev sahibiyle ya da emlakçıyla iptal ettirmeye çalışın. İskanı olmazsa şantiye diye geçiyormuş sanırım faturalar çok yüksek gelir. Daha önceki evimizde de iskan yokmuş (bilmiyorduk) elektrik faturası bir aylık 480 gelmişti şok olmuştuk.Sözleşme yapıldı, iptal olur mu? Bağlantı yok ki zaten elektrik su kapalı.
Kaçırmayim diye tuttum işte
Binanin tamamı kiralandi. Ona güveniyorum. Çünkü 6 kiracıyı birden mağdur edemezler sanki.Eğer iskanı alınmazsa konuşun ev sahibiyle ya da emlakçıyla iptal ettirmeye çalışın. İskanı olmazsa şantiye diye geçiyormuş sanırım faturalar çok yüksek gelir. Daha önceki evimizde de iskan yokmuş (bilmiyorduk) elektrik faturası bir aylık 480 gelmişti şok olmuştuk.
İnşallah...İskan meselesini tam bilmiyorum ama içinde bulunduğunuz karmaşıklık emin olun geçecek. Sadece bir dönem diye düşünün. Zorlu olacak elbet ama geçecek. Sabredin.
Ederler gülüm ederler.Binanin tamamı kiralandi. Ona güveniyorum. Çünkü 6 kiracıyı birden mağdur edemezler sanki.
İskan yok, bağlantı da yok. Su sayacindan boru geçmiyor:))
İnsan ne için yaşar... Güzel bir soru. Benim buna cevabım bile yok.Sözleşme den caymak icin hakli sebep olabilir iskanin olmamasi
Bilen arkadaslar belki yazar
Ama emin olun kimseden farkli degil durumunuz
Hepimiz ara ara boyle seyleri sorguluyoruz
Insan ne icin yasar?
Herkes hergun farkli bir cevap buluyordur muhtemelen buna
Siz de geri donup baktiginizda
Vay be neler basarmisim diyeceksiniz insallah
Allah yardımcınız olsun <3
Vaav çok iddialı son kalan kıvılcımın üzerine toprak attınız sağolun:))Ederler gülüm ederler.
Öyle bir mağdur ederler ki.
Sen bile şaşırırsın.
İskanı olmayan evleri tutmayın
İnşallah en kısa sürede halledilir o zaman.Binanin tamamı kiralandi. Ona güveniyorum. Çünkü 6 kiracıyı birden mağdur edemezler sanki.
İskan yok, bağlantı da yok. Su sayacindan boru geçmiyor:))
İnşallah çok sağolunİnşallah en kısa sürede halledilir o zaman.
Diğer sıkıntılara gelince de bazen her gecenin bir sabahı var, emin olun geçecek :)
Nasil iskan almadan site çıkmışlar acaba. Şikayet edilse ? Benim ev iskanlı bir ben bir kızım yaşıyoruz 700 lira geldiOturduğum sitenin iskanı yok, dükkan işletme yeri olarak geçiyormuş, elektrik faturasını en üst zamdan ödüyoruz bu ay 540 geldi fatura, her şeyi sıkıntı oluyor bence iptal edin
1+1 cokta uygun degil daha duzgun evler var 1000 -1500 arasi (istanbul anadolu)arkadasim ev ariyor oradan biliyorum iskan yoksa baska ev bakin sorun olurMerhaba
Konuyu bilmeyenler için; boşanmış bir anne olarak Isparta'ya taşınma ihtimali vardı. O iptal oldu. Burda bir ev buldum piayasaya göre çok iyi (!) 1+1, 1500 lira
Girişi bu cuma yazdırdım. Ancak evin iskanı yok. Bu hafta hallolacak dedi emlakçı.
Elektrik su olmadan evi temizleyemem, içine zaten giremem.
Aşırı stres oldum.
Hayat çok zor geliyor her şey ama her şey gözümde büyüyor.
Yaşamak çok sıkıcı ve anlamsız geliyor.
Hayatta yaptığımız herşeyin 4te 3 buçugu para için. Çalış çalış sonra geber git bu dünyadan.
Çığlık atarak kaçasım var. Delirmek için son bir eşik kaldı gibi hissediyorum.
Günde 40 mg antidepresan alıyorum ama fayda yok.
Eve kapattım kendimi.
...
Burası İstanbul'u solladı maalesef:/1+1 cokta uygun degil daha duzgun evler var 1000 -1500 arasi (istanbul anadolu)arkadasim ev ariyor oradan biliyorum iskan yoksa baska ev bakin sorun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?