- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Normalde ideal kilom 50 ama tatilde yan gelip yatmaktaktan 53 kilo oldum maalesef boyum 165 bu arada.1 haftadır acayip kafaya taktım acayip şişko hissediyorum nedense dünde eski bir pantolonumu denedim basenlerim falan dev gibi geldiŞimdi hedefim 49-50 kilo diyete başladım ama evde abur cubur oluyo her zaman annemler sağolsun.Bende bazen dayanamayıp atıyorum ağzıma sonra pişman olup tükürüyorum alışkanlık oldu bir kaç gündür kilo yapan şeyleri çiğne tükür yapıyorum.Garip bir durum mu sizce ? Yapmaya devam etsem mi bilmiyorum..
abur cubur yeme düzenli beslen zaten sık sık az yemen gerekıo abur cubur istedğinde canın leblebı at ağzına bi kaç tane o tokluk hissi verıomuş vede su 3 kiloda bişey yok hemencecik veririsin çiğne tükür bıraz tuhaf değilmi :S
Normalde ideal kilom 50 ama tatilde yan gelip yatmaktaktan 53 kilo oldum maalesef boyum 165 bu arada.1 haftadır acayip kafaya taktım acayip şişko hissediyorum nedense dünde eski bir pantolonumu denedim basenlerim falan dev gibi geldiŞimdi hedefim 49-50 kilo diyete başladım ama evde abur cubur oluyo her zaman annemler sağolsun.Bende bazen dayanamayıp atıyorum ağzıma sonra pişman olup tükürüyorum alışkanlık oldu bir kaç gündür kilo yapan şeyleri çiğne tükür yapıyorum.Garip bir durum mu sizce ? Yapmaya devam etsem mi bilmiyorum..
Bir de; igrenc gelmiyor mu yav hghkk puu diye tukurup de o tukurdugun seyi gormek.Cocukken kuzenim paylasmak istemedigimiz bir sey yerken cigneyip agzini acar gosterirdi igrenelim, yemeyelim de hepsi ona kalsin diye. O manzara geldi su an gozumun onune.
Zararlı mı değil mi bilmiyorum ama günah. Nimete yazık.
zaman gelecek tüküreceğin nimeti dahi bulamıycaksın
merak etmeyin ozaman istediğiniz kadar zayıflarsınız
boyun 1,65 ve kilon 53 ama kendini çok kilolu görüyorsun?
bu konuda psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum..
3 kilo için takmaya değer mi? en fazla 10-15 günde verirsin..
çiğne tükür vs..3 kilo için değer mi? başka bir rahatsızlık çıkar ortaya, alışkanlık yapar durduramazsın..
Nedir bu kilo takıntısı anlamam..
Tv de izlemiştim sizin gibi bir kız aşırı zayıflamış yememe hastalığı yüzünden sanırım 40-42 kilo civarı ama o kadar takıntı yapmış ki, hala birkaç kilo fazlam var vermem lazım diyordu.çok kiloluyum ben diyordu .hastanade her türlü tedavisi devam ederken psikolojik ve diğer..
Bu duruma gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?