• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğne-tükür

Bir de; igrenc gelmiyor mu yav hghkk puu diye tukurup de o tukurdugun seyi gormek. :D Cocukken kuzenim paylasmak istemedigimiz bir sey yerken cigneyip agzini acar gosterirdi igrenelim, yemeyelim de hepsi ona kalsin diye. O manzara geldi su an gozumun onune. :D
valla benim midem kalkar. iğrenç bir şey
birde 50 kiloymuşsunuz alt tarafı 53 olmuşsunuz. ama kendinizi çok kilolu görüyorsunuz. sanki anoreksiya başlangıcı gibi geldiniz bana.

önemli olan yatmanız, kalmanız, kilonuz değil. asıl takmanız gerken şey neden evde yatıyorsunuz da bişey yapmıyorsunuz..
1.65 im 75 kiloyum çokta mutluyummmm :16::16::16:

Son düzenleme:
canım sen delirdin mi? ...diye sormak istiyorum. çünkü benm de boyum 1.65 sanırım ve ben 59 kiloyla bile çok mutluyum kendimi çok fit hissediyorum. bir ara 64 kiloydum çünkü.
boyun 1.65 se ideal kilon 55 ben sana diyim yani.

evet 165e ideal kilo 55 diyo herkes ama 55 olsam 38 beden olurum oda yakışmıyo bana.Delirdiğimi düşünmüyorum valla.

önemli olan yatmanız, kalmanız, kilonuz değil. asıl takmanız gerken şey neden evde yatıyorsunuz da bişey yapmıyorsunuz..
1.65 im 75 kiloyum çokta mutluyummmm :16::16::16:

Okul açılıcak 20 gün sonra..evdeyim ondan dolayı tembellik var üstümde

alt tarafı 3 kg ya..diyet yapmasan bile sporla gider...

oy 1,65 40 kg olaraktan

keşke 53 kg olsyadım:14:

Back
X