Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de; igrenc gelmiyor mu yav hghkk puu diye tukurup de o tukurdugun seyi gormek. Cocukken kuzenim paylasmak istemedigimiz bir sey yerken cigneyip agzini acar gosterirdi igrenelim, yemeyelim de hepsi ona kalsin diye. O manzara geldi su an gozumun onune.
valla benim midem kalkar. iğrenç bir şey
birde 50 kiloymuşsunuz alt tarafı 53 olmuşsunuz. ama kendinizi çok kilolu görüyorsunuz. sanki anoreksiya başlangıcı gibi geldiniz bana.
önemli olan yatmanız, kalmanız, kilonuz değil. asıl takmanız gerken şey neden evde yatıyorsunuz da bişey yapmıyorsunuz..
1.65 im 75 kiloyum çokta mutluyummmm
canım sen delirdin mi? ...diye sormak istiyorum. çünkü benm de boyum 1.65 sanırım ve ben 59 kiloyla bile çok mutluyum kendimi çok fit hissediyorum. bir ara 64 kiloydum çünkü.
boyun 1.65 se ideal kilon 55 ben sana diyim yani.
önemli olan yatmanız, kalmanız, kilonuz değil. asıl takmanız gerken şey neden evde yatıyorsunuz da bişey yapmıyorsunuz..
1.65 im 75 kiloyum çokta mutluyummmm