- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 103
- 35
- Konu Sahibi hkn_ays_ask
-
Mobilyayı almadık eve göre alırız diyeEşyalar alındı mi ?
Oh bu çok güzelannem şuanda oturduğumuz evi 20 günde dayayıp döşedi bence para olduktan sonra her şey olur rahat ol. boş yere evi tutma
ya canım ne var olurrr eşyalar siz evlendikten birkaç gün sonra gelse ne olcakki valla ahh ahh sevdiğim adam yanımda olduktan sonra biraz eşyasız kalsam hiç takılmazdım bileOh bu çok güzel
Ben riske girme taraftarıyım ama büyükler olur mu öyle şey yetişmez düşüncesindeler
Ev tuttuğumuz taktirde eşyalı olsa da olmasa da aynı para gidiyor, emlakçı komisyonu, perdeler mecbur dikilecek vs :/Eşyalarınızı almadıysanız bence eşyalı bir ev tutun geçici hatta eşyalarınızı mağazadan çıkartma tariğini erteleyin derim ve böylece ne şiş nede kebap yanmış olur
Ah canım İstanbul'da mısın bilmiyorum ama burda kiralar o kadar uçtu kiwalla canm dugun isteniyosa mecbur iyi kotu bi yere oturcksiniz hem bin lira kira icin cok yuksek hele ki cikacagn bi eve gore cok cok yuksek bende yeni tasindim kendi evime 1bucuk sene oturcam belli degildi kirada dugunum aceleye geldi cunku uygun ucuz bi ev de oturdum evin ici yerle birdi berbat tadilat gerekiyodu ne boya yaptm ne bise ole oturdum yani idareten oturrsun nolcak sanki nasil olsa tasincaksin ben esyalarimin bi cogunu kullanmadim bile
Bende hiç takılmam kiya canım ne var olurrr eşyalar siz evlendikten birkaç gün sonra gelse ne olcakki valla ahh ahh sevdiğim adam yanımda olduktan sonra biraz eşyasız kalsam hiç takılmazdım bile
valla bence yatak odası birde kanepe olsa yeter beyaz eşyan var çeyizde vardır yani ne rezil olcaksın ya salla valla . keşke senin yerinde olsaydım şuanBende hiç takılmam ki
Umrumda değil
Ama rezil olursunuz vs denilince kafam karıştı iyice
Bi yatak odası, perde, bi de mutfak eşyası yeter yani
O parayı biriktirmeye kalksak üç ay
Bi ayda havaya gidecek
Katılmıyorum daha ortada düzen yok ki perdeleri nerden çıkarttın arkadaşım :) aylık verecek öbür türlü senelik kontrat yapılacak bu açıdan da bakalımEv tuttuğumuz taktirde eşyalı olsa da olmasa da aynı para gidiyor, emlakçı komisyonu, perdeler mecbur dikilecek vs :/
yakın zamanda yaşarsın tüm dileklerini sorunsuz, stressiz inşallah canımm :) Şu atama sıkıntıları da olmasa gerçekten her şey çok güzel.valla bence yatak odası birde kanepe olsa yeter beyaz eşyan var çeyizde vardır yani ne rezil olcaksın ya salla valla . keşke senin yerinde olsaydım şuan
Eve girerken perde şart değil mi ama :) o evin pencerelerine göre olacak mecburKatılmıyorum daha ortada düzen yok ki perdeleri nerden çıkarttın arkadaşım :) aylık verecek öbür türlü senelik kontrat yapılacak bu açıdan da bakalım
Ailem burda olmasa hiç düşünmem giderim canımyok canm ankaradayim ama eger bi gun tasinirsam istanbul tercihkerim arasinda olmicak o ne fiyat bole ya ben 450 tl ye otrdum dusun ki bu bile fazlaydi yani istanbulda hayat gercekten zormus valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?