- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 103
- 35
- Konu Sahibi hkn_ays_ask
-
Perde için bu güzel fikirPerde diktirme bu guneslikler var hazir onlardan alirsin idareten bizde kirada oturunca oyle yaptik. Perde alayim dedim tul eve geldi bakti 400 tl dedi bi de perde olcusu baska eve olmaz bende gittim hazir aldim. Iyiki de oyle almisim cunku olcu tutmazdi sonra oturdugumuz evlere.
Aslında eşyadan ziyade eve yerleşip bi ay sonra çıkmak bize külfet olacakyani bak canm cogu sey kullnilmiyo yani ole ahim sahim bi seye gerek yok ddim ya bn ceyizimi bile acmadim bi misafir geldgnde ihtyaci cikariyodum sonra geri kaldiriyodum perde falan isi ise yani hazir perdeler var fiyati uygun boydan hemen hemen her eve oluyo ondan kullanabilirsin
Peki o 15 gün nerde kaldınızBiz de benzer bir durum yasadik esyalarimizi aldik magazada bekledi dugunden sonra kalcagimiz yer kesinlesince evi dosedik dugunden 15 gun sonra falan yani
ben olsam böyle bir belirsizlik te esyali 1*1 ev tutarım. Işler yoluna girince kafama göre ev ararim.Mobilyayı almadık eve göre alırız diye
Beyaz eşyalar alındı onlar da mağazada bekliyor
Oo çok iyi ya valla otel fikri benim de aklıma geldiBir hafya balayina gittik sonrada tayinimiz ciktigi sehre gittik otelde kaldik ev aradik esyalar geldi yerlestik perdeyi haliyo falan ordan aldik eve gore
Canım ev tutmak paranın gitmesine sebep olacak zatenben olsam böyle bir belirsizlik te esyali 1*1 ev tutarım. Işler yoluna girince kafama göre ev ararim.
+1ben olsam böyle bir belirsizlik te esyali 1*1 ev tutarım. Işler yoluna girince kafama göre ev ararim.
Ayy neden öyle dediniz kiUmarım Türkçe öğretmeni değilsiniz?
Herşey güzel olsun sizin için.
Ama imla, noktalama, öğretmen...
Malum telefondan yazıyoruz yaAyy neden öyle dediniz ki
Soru işareti, nokta vs telefondan üşendim biraz
Yoksa imlam, dilbilgim falan iyidir merak etmeyin:)
Felsefe öğretmeniyim :)
sağ olun hepimiz için her şey güzel olsun inşallah
Bu arada 'şey' ayrı yazılır(=
Oo çok iyi ya valla otel fikri benim de aklıma geldi
mecburi durumda otelde kalınır bi kaç gün diye
En azından eşyalar yıpranmaz
Ama büyüklere çok abes gelebiliraman ya
He he ::))Malum telefondan yazıyoruz ya
Hoş geldin yol arkadaşım :)Boş ver büyüğü
Para boşa gitmesin
Evi ne yapacaksın
Atamalar olsun bakarsınız
Balayına gider otele gidersiniz vs vs
Arkadaşım villa aldı yetişmedi içi düğüne
Düğün gecesi otelde kaldılar ertesi gece balayına gittiler sonra da yavaş yavaş oldu eşya
Bazı eşyalara şu zamana vs denir yani koltuk vs hemen teslim olmuyor yatak da olmayabilir
Hoş geldin yol arkadaşım :)
Sanırım böyle yapacağım
Lafı sözü düşünürsek zararı bize olacak çünkü
O zaman beklemedeyim.Ben sana bir boş
Zamanımda uzun uzun yazarım da şimdi tatilde yemekteyiz
Sağ olun içim rahatladı vallahi yorumlardan sonra.Para varsa 2 günde tüm ev de döşenir, mis gibi oturulur da.
Boşu boşuna ev tutma, herşey olur, rahat ol biraz
Sağ olun içim rahatladı vallahi yorumlardan sonra.
Annem, ablam ne yapacaksınız ev olmadan olmaz diye diye bunalttılar beni
Para çok olmasa da riske gireceğiz artık
O zaman bence sıkıntı yapmayın benimde eşinden ötürü tayin işleri vardı bir buçuk ay falan esyali bir evde idare ettik tayinler açıklannca taşındık. Bence hiç boşuna o eve girip de o kadar parayı çöpe atmayin ilk zamanlar gerçekten para çok lazım oluyorMobilyayı almadık eve göre alırız diye
Beyaz eşyalar alındı onlar da mağazada bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?