Çıkan test sonucu moralimi bozdu... Bakar mısınız?

Daisy1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
1
0
1
34
Merhabalar,
14 Kasım tarihinde 5. gün A kalite embriyo transferim gerçekleştirildi. Merkez, 26 Kasım’da kan tahlili (β-hCG) yaptırmam gerektiğini ve bu süreçte idrar testi istemediler...

Ancak sürecin getirdiği heyecan ve doğal merakla bugün sabredebilmek zor oldu; iki farklı erken gebelik testi uyguladım. Her ikisi de tek çizgi gösterdi.

Testlerden birinin üzerinde “erken gebelik — %99,9 kesin sonuç” ibaresi yer aldığı için sonuç beni ister istemez duygusal olarak etkiledi ve moralimi düşürdü. Erken yapmış olma ihtimalini değerlendiriyorum... Sizce doğru olabilir mi test sonucu?

Kan tahlil gününüzü bekleyin moralinizi bozmayın bu testler yanıltıcı olabilir. Benim de tam tersi olmuştu . İdrar da pozitif ı gördüm ertesi gün kan verdim negatif.

Kan tahlil gününüzü bekleyin moralinizi bozmayın bu testler yanıltıcı olabilir. Benim de tam tersi olmuştu . İdrar da pozitif ı gördüm ertesi gün kan verdim negatif

Yanlış hesaplamıyorsam dokuzuncu gününüzdesiniz bu günlerde çıkmayabilir kendinizi yıpratmayin kan testi en mantıklısıdir. Birde test yaparsanız sabah ilk idrarınızla yapın gün içinde idrar seyreliyor gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…