- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
bana göre tehdit evet ben neden derseniz ben erkek arkadasimin kiz arkadasi olmasini benimsemiyorum ama bu kiz onun hayatinda ben olmadan önce varmis ama ben rahatsiz oluyorum ve nasil davrancagimi bilmiyorumCidden bu adamlara boyle haklar verip kendinizi heba ettiriyormusunuz??
Konuyu tam bilmiyoruz ama yersiz bir kiskancliksa siz haksizsiniz, yook kiz gercekten iliskiniz icin tehditse, kendinizi kimse ugruna bu durumlara dusurmeyin hele ki bayram gunu bu cumleyi kurabilen birine..
peki siz olsaniz nasil davranirdiniz?Cidden bu adamlara boyle haklar verip kendinizi heba ettiriyormusunuz??
Konuyu tam bilmiyoruz ama yersiz bir kiskancliksa siz haksizsiniz, yook kiz gercekten iliskiniz icin tehditse, kendinizi kimse ugruna bu durumlara dusurmeyin hele ki bayram gunu bu cumleyi kurabilen birine..
bana göre tehdit evet ben neden derseniz ben erkek arkadasimin kiz arkadasi olmasini benimsemiyorum ama bu kiz onun hayatinda ben olmadan önce varmis ama ben rahatsiz oluyorum ve nasil davrancagimi bilmiyorum
Evet aynen öyle napcagimi bilmiyorum kabullenip devam edemem cünkü beni yipratiyorSizden once varsa tehdit olarak gormeniz yersiz gibi aksi takdirde sizin yerinizde o kiz olurdu.
Anladigim kadariyla siz kiskanc yapiya sahipsiniz, sevgiliniz arkadasini kaybetmek istemiyor belliki.
cinsiyetcilikle alakasi yok ben rahatsiz oluyorum ve kendimi yipratiyorum bu benim kontrol edemedigim bir sey. Gerek gecmis yasantilardan gerekse duyup gördüklerimden. Kabul edebilsem zaten burda konu acmam.Erkek arkadaşınızın yerinde olsam degil cuma hayat boyu konusmayalim derim .
Yıl olmuş 2019 hala yok sevgilimin kız arkadaşı olsun istemiyorum?! Bu cinsiyetciliginizin temeli neye dayanıyor?
Daha da yazardım da bu düşünce ban yememe değmez.
Kimse sizin kafeste kediniz degil .
peki siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Eğer erkek "bak hayatım o benim iyi bir arkadaşım neden bu yüzden tartışıyoruz ki hatta sizi tanıştırayım için rahat etsin ilişkimiz bu tür şeylerle incinmesin" diyorsa zaten sorun yokturErkek arkadaşınızın yerinde olsam degil cuma hayat boyu konusmayalim derim .
Yıl olmuş 2019 hala yok sevgilimin kız arkadaşı olsun istemiyorum?! Bu cinsiyetciliginizin temeli neye dayanıyor?
Daha da yazardım da bu düşünce ban yememe değmez.
Kimse sizin kafeste kediniz degil .
Vala ben hic bir sevgilime ya da eşime her neyse , şu arkadaşınla görüşmeni istemiyorum deme haddini kendimde bulmadığım ve bulmayacağım için bilemiyorum bit yenigini filan .Eğer erkek "bak hayatım o benim iyi bir arkadaşım neden bu yüzden tartışıyoruz ki hatta sizi tanıştırayım için rahat etsin ilişkimiz bu tür şeylerle incinmesin" diyorsa zaten sorun yoktur
Ama sırf başka bir kız için görüşmeyelim x güne kadar diyorsa orda bi bit yeniği aranmalı şahsen.
Eğer erkek "bak hayatım o benim iyi bir arkadaşım neden bu yüzden tartışıyoruz ki hatta sizi tanıştırayım için rahat etsin ilişkimiz bu tür şeylerle incinmesin" diyorsa zaten sorun yoktur
Ama sırf başka bir kız için görüşmeyelim x güne kadar diyorsa orda bi bit yeniği aranmalı şahsen.
Sizle esinizin evlilik dinamigi yasantilariniz farklidir. Benim iliskimin dinamigi farklidir. Bir tane dogru yok bu hayatta. Degisik insanlar iliskiler de var. Insanlarin kabullenebilcegi ve kabullenemeyecegi seyler var; sebepler farkli farkli gecmis yasantilar, aile, edinilen tecrübeler.. Mesela onunda benden yapmami istemedigi seyler var ben o seylerde yanlis bulmasam bile onla orta yolu bulmaya calisiyorum.Eğer erkek "bak hayatım o benim iyi bir arkadaşım neden bu yüzden tartışıyoruz ki hatta sizi tanıştırayım için rahat etsin ilişkimiz bu tür şeylerle incinmesin" diyorsa zaten sorun yoktur
Büyük konuşmayınVala ben hic bir sevgilime ya da eşime her neyse , şu arkadaşınla görüşmeni istemiyorum deme haddini kendimde bulmadığım ve bulmayacağım için bilemiyorum bit yenigini filan .
Siz arayın belki bulursunuz . Iyi bayramlar.
Bu büyük konuşmayın olayına da bir açıklama yapmak istedim izninizle . Kendimizi tanımak gerektiğini düşünüyorum . Bunun için kendimizle ilgili öngörülerimiz olması gerektiğini.Büyük konuşmayın
İyi bayramlar
Erkek arkadasimla onun kiz arkadasi yüzünden tartistik. Bana cumaya kadar görüsmeyelim dedi bu lafi duymak zoruma gitti baska bir kiz yüzünden. Bende bugün bu konu yüzünden defalarca yipranip üzüldügümü bunu halletmemiz gerektigini olmuyorsa da yollarimizi ayirmamiz gerektigini yazdim. O da seni bir daha görmeme düsüncesi beni bitiriyor ama bu konuyuda nasil cözücez bilmiyorum yazmis. Dün ve bugün telefonda konustuk. Bu kiz arkadas konusunda bir sonuca varamadik. Ama beni en cok üzen cumaya kadar görüsmeyelim lafi oldu neden derseniz sanki beni bunla cezalandiriyormus gibi hissettim ve bu karari tek basina alabilcegini düsündügü icin sinir oldum. Nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Önerileriniz nedir?
O zaman sonsuz güvendiğiniz insanlar kankam dediği kişilerle size ihanet ederse gayet tırnağınız kırılmış gibi olağan karşılıyorsunuzSenin için başka bir kızı hayatından çıkaramıyorsa sen onu hayatından çıkarmalısın. O kız kadar değerin yokmuş ki ondan vazgeçemiyor ama senden cumaya kadar vazgeçiyor.
Yanlış kişiye cevap vermişsiniz alıntı yanlış olmuşO zaman sonsuz güvendiğiniz insanlar kankam dediği kişilerle size ihanet ederse gayet tırnağınız kırılmış gibi olağan karşılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?