- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bence insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir AMA bu yaptıkları ve cumaya kadar görüşmeyelim demesi çok saçma. Bunlardan rahatsız oldugunuzu söylediniz mi? Eğer söylediyseniz cevabı ne oldu?Beni tanistirdi. Beni rahatsiz eden sey aramizdaki her seyi o kiza anlatmasi benim bunu sorum ettigimi dahil ve sürekli o kizin cok zeki oldugunu söylemesi ve o kizin onu benden daha hizli ve cabuk anladigini söylemesi.
Sonsuz güvenden ne kast ediyorsunuz anlayamadım ama prensiplerin guvenle hic bir alakası yok . Şununla alakası var mesela özgürlük benim için bütün ilişkilerden değerlidir . Ege r bir insan özgürlüğümü istiyorsa iliskimi bitiririm .O zaman sonsuz güvendiğiniz insanlar kankam dediği kişilerle size ihanet ederse gayet tırnağınız kırılmış gibi olağan karşılıyorsunuz
bence degil ama güzellik görecelidir sadece iyi bir müzik kariyeri var onun taktir ettigiKanka kiz senden guzelmi. Bu yuzden ikilemde kaliyodur deyyuss
söyledim zaten ama ona karsi hic bir zaman öyle duygular hissetmemisNe salak bu adamlar ya.
İnsan yakın kız arkadaşını sevgilisine övüp övüp durur mu?
Hatta bir de senden çabuk anlıyor beni çok zeki gibi aptalca bir laf eder mi?
Üstüne bir de onu sevmenizi mi bekliyor?
Ben olsam bana onu övdüğünde git onunla sevgili ol madem gerizekalı diye kaçırırdım ağzımdan bir ara kesin :)
sinirimiz gecermis düsünmek icin iyi gelirmis. Buna tek sen mi karar veriyorsun dedigimde de sen karar ver o zaman diyorBence insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir AMA bu yaptıkları ve cumaya kadar görüşmeyelim demesi çok saçma. Bunlardan rahatsız oldugunuzu söylediniz mi? Eğer söylediyseniz cevabı ne oldu?
Yalan bu güne kadar bütün kankalarim bana aşk ilan etti. En son erkek kankam seviyorum dediğinde evliydim yuh diyorum. Bir daha da erkek arkadaş edinmedim. Erkek arkadaş olarak bana kocam yeter.söyledim zaten ama ona karsi hic bir zaman öyle duygular hissetmemis
bu kiza karsi ilk antipatim erkek arkadasimi arayip param yok diye aglamasiyla basladi.
Neyi düşünecekki cumaya kadar . Enteresansinirimiz gecermis düsünmek icin iyi gelirmis. Buna tek sen mi karar veriyorsun dedigimde de sen karar ver o zaman diyor
Sizle esinizin evlilik dinamigi yasantilariniz farklidir. Benim iliskimin dinamigi farklidir. Bir tane dogru yok bu hayatta. Degisik insanlar iliskiler de var. Insanlarin kabullenebilcegi ve kabullenemeyecegi seyler var; sebepler farkli farkli gecmis yasantilar, aile, edinilen tecrübeler.. Mesela onunda benden yapmami istemedigi seyler var ben o seylerde yanlis bulmasam bile onla orta yolu bulmaya calisiyorum.
Size bu konuda sonuna kadar katılıyorum.Sonsuz güvenden ne kast ediyorsunuz anlayamadım ama prensiplerin guvenle hic bir alakası yok . Şununla alakası var mesela özgürlük benim için bütün ilişkilerden değerlidir . Ege r bir insan özgürlüğümü istiyorsa iliskimi bitiririm .
Öte yandan hic ihanete uğramadım (16yasinda saçma sapan bir şey dışında, onu da ben saymıyorum siz sayabilirsiniz) . Uğrasam üzülürüm, hayal kırıklığına ugrarim bir süre sonra geçer. Bir çok kere hayal kırıklığına uğruyoruz hayatta hepimiz .
Bir insanın size ihanet edecek kadar mayası bozuk ise siz ne de yapsanız o adam ihanet eder . Bu yüzden hiç ne denetlemek ne stalklamakla ne kisitlamakla hic bir şeyle uğraşamam .
Ayrıca bende hic bir sevgilime ihanet etmedim ki yakın erkek arkadaşlarım gelir bende kalır dertlesiriz iceriz.
Bu maya ile alakalı sadece.
Hayır tek sorun oda degil genel olarak kadın ve erkeğin arkadaşlık yapmasına karşıyım diyor , benim anlamlandiramadigim buSize bu konuda sonuna kadar katılıyorum.
Kısıtlama yaparak aldamanın onune nasıl gecilebilir ki?
Hem insanların kendi iradeleri yok mu allah aşkına?
Aldatacak insan aldatır kim onunde durabilir bunun.
Konu sahibi sanırım o kıza özel seylerini anlatmalarindan rahatsizlik duyuyor ama bu da erkek arkadasinin kisiliginden kaynaklanan bir sorun.
Bugun arkadasina anlatir yarın evlenince annesine...
O kısmı okumadım ben.Hayır tek sorun oda degil genel olarak kadın ve erkeğin arkadaşlık yapmasına karşıyım diyor , benim anlamlandiramadigim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?