Hayır evlenmeden önce isteksiz değildim
Çok düşündüm bunu ama cevabını bulamadım
ama yalan yok hiç eşim libidomu yükseltemiyor diye düşünmedim hep kendimde aradım sorunu
Sorunun cevabı sende gizli işte...
Evlenmeden önce isteksiz değilsen, şimdi isteksizsen bunun iki nedeni olabilir.
Ya yaşadığın sorunları fazla kafana takıyorsundur, hayat enerjin düşmüştür, hayattan zevk alamamaya başlamışsındır.
Ya da eşin seni tatmin etmeyi, ilişkiye hazırlamayı bilmiyordur veya artık önemsemiyordur.
Sebebi içinde, biz ne desek boş, bunu sen bulacaksın.
Ama sana tavsiyem sorunlara takılı kalma, her şart her koşulda hayattan payına düşeni söke söke almaya çalış.
Yani nasıl anlatayım, mutluluk insanın içindedir, isterse her şartta kendine olumlu telkinler vererek mutlu olur.
Önce mutlu ol, kafaya takmak yerine gül geç, dalga geç ve yaşamaya sıkıca sarıl, kendini dişi hissetmek için elinden ne geliyorsa yap.
Bunu eşinden önce kendin için yap, kendini sev.
Sonra eşinde herhangi bir şeyi itici buluyor musun bunu düşün, varsa bunu usulüyle belirt, düzelt.
Vücudunda dokunulmasından hoşlandığın noktaları belirle ve bunu eşinle de paylaş ve de en önemli nokta eşine de aceleci olmamasını ve ön sevişmeyi uzun tutmayı istediğini söyle.
Sonuçta bu senin vücudun ve birlikte keşfedeceksiniz, bu da sizin hayattaki sınavınız.
Yılmak pes etmek en kolayı, önemli olan çözmek için elinden geleni yapmak.
Bir gün bir ilaç içeceksin ve sihirli bir değnek değmiş gibi her şey değişmeyecek, hayattaki her sorunun çözümünde önce sağlam bir psikoloji gerekir.
Hayatı sevmek gerekir, yaşamayı bilmek gerekir, sızlanmayı kesmek gerekir.
Bunlar geceden sabaha olmaz, ama düşünceni olumlu yöne çevirmeyi öğrenmelisin, hepimiz öğrenmeliyiz.