• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkar yol bulamıyorum..

eee bide beni düşünün izmirden kalkıp türkiyenin bi ucuu neler hissediyorum neler düşünüyorum bir bilsenizz her günüm her anım bunları düşünmekle geçiyoo napıcam nolucakk diye diyeee ömrümü bitiricem sanırım..

eee bide beni düşünün izmirden kalkıp türkiyenin bi ucuu neler hissediyorum neler düşünüyorum bir bilsenizz her günüm her anım bunları düşünmekle geçiyoo napıcam nolucakk diye diyeee ömrümü bitiricem sanırım..

bende bunun için iyi düşün diyorum sana....

belki çok klişe bir laf olucak ama aileni dinleyip gitmemeni tavsiye ederim. doğma büyüme izmirli misin bilmiyorum canım ama ben de izmirliyim benım herkesten aldıgım tepki şu olurdu siz cok rahatsınız kulturunuz yasama tarzınız aılenız farklı cok rahat yer izmir dıye laf soylerlerdı ki benim basıma gelmedi değil :43:kendımı tuhaf uzaylı gibi hissederdim :53:orada tek başına kalıcaksın belki sorumlulkların 2 katına cıkcak en ufak seyde ne bileyim sevindiğinde ,üzüldüğünde, özlediğinde erişmek ister insan ailesine.dertleşmek ister bazen.ara sıra yalnız hisseder yalnızlıgını gidermek ister.en azından ailesi yanında,arkasında olunca daha bir güçlü hisseder insan kendini,evli değilim evliyken aileye duyulan özlem his nasıl olur bilemiyorum ama sanırım bu anlattıklarımı yasardım,isterdim ben..bence ıyı dusun canım sen , asıkken ınsan dogru kararlar veremıyor bazen. inşallah her şeyin en iyisini,en hayırlısını yaşarsın canım benim

gitmezsemde ilişimiz son buluck ben 3 snedir bekliyorum gerçi bu 3 seneyi nasıl geçirdin diye sorarsanda hep ardahanı tartıştık oturcağmz yer konusunu ama hiç bir sonuca da ulaşamadık şimdi de askerde ve hala da devam etmekte tartışmalarımz

şimdi gençsin,aşıksın herşeyin üstesinden gelirim çünkü seviyorum diyosun belki....

sevmek tabi güzel birşey....

ama evlilik sevgili olmak kadar kolay değil...

İzmir'den Ardahan'a gitmek ağızdan bir kerede kolayca çıksada o kadar kolay olacağını sanmam...

bir kere yepyeni bir yer,başlarda arkadaşın olmayacak,sıkılacaksın...benim yaşadığım yerde hala bir

tane bile arkadaşım yok,burada bile insanlar kaldırımda yürümeyi bilmiyor hep yolun ortasından

yürüyorlar,ben çok tuhaf olmuştum mesela...

yaşadığın yerin kültürü ile oranın kültürü, insanları farklı olacak,ne bileyim???

karar senin tabi ama hayatta herşey tozpembe olmuyor maalesef seviyoruz diye...

siz nerde oturuyosunz yani nerden nereye gittinz evlenince

Back
X