- 19 Mart 2017
- 115
- -88
- 96
- 26
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Kedi köpeği de götür niye bırakacaksın dengesiz kocana?Daha önceki konularımda eşimle olan sorunlarımı bahsettim. Bana aynı şeyleri sürekli yapıyor duzelecegim sözleri vaadleri .. sonra yine aynı hatalar git demeler kovmalar.. sonra yine özür dilemeler.. dün telefonunu benden sakladı vermedi git dedi.. şuan oturdum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.. evime duzenime eşyalarıma yaşadığım yere herşeye alışmışım bağlanmışım kedim köpeğim var herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor kopmak gözümü korkutuyor boşanmayı nasıl başaracağım nasıl karar vereceğim boşandıktan sonra mutlu olur muyum hicbisey bilmiyorum şuan ağlıyorum boşanan hanımlar lütfen yardım edin
Kedi köpeği de götür niye bırakacaksın dengesiz kocana?
Büyük bir karar bu yüzden zorlanıyorumYa senin o kocayı boşamaya hala gönlün yok ki ne diyim
Boşver onu öyle kabul et, yaşa gitsin bu şekilde
Şuan bir işim yok durumum yokKendi ayaklarınız üstünde duruyorsanız kedi ve köpeğinizle yeni eşyalarınızla yepyeni daha güzel bir hayat kurarsınız
Meseleleri mesele etmezsen ortada mesele kalmazNasıl yaşayayım psikolojim bozuldu artık
Dedim sana ben bosandim. Yasadigim mekana duzene bagliligimin aliskanliklarimin hatrina o evde kalsaydim hayatimin hatasini yapmis olucaktim. Bosandim 30 yasinda. 35 de yeniden evlendim. Ama adim atacak cesareti bulamasaydim ömrümü curutucektim.Daha önceki konularımda eşimle olan sorunlarımı bahsettim. Bana aynı şeyleri sürekli yapıyor duzelecegim sözleri vaadleri .. sonra yine aynı hatalar git demeler kovmalar.. sonra yine özür dilemeler.. dün telefonunu benden sakladı vermedi git dedi.. şuan oturdum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.. evime duzenime eşyalarıma yaşadığım yere herşeye alışmışım bağlanmışım kedim köpeğim var herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor kopmak gözümü korkutuyor boşanmayı nasıl başaracağım nasıl karar vereceğim boşandıktan sonra mutlu olur muyum hicbisey bilmiyorum şuan ağlıyorum boşanan hanımlar lütfen yardım edin
Üye ironi yapıyor zatenNasıl yaşayayım psikolojim bozuldu artık
Peki şimdi mutlu musunuzDedim sana ben bosandim. Yasadigim mekana duzene bagliligimin aliskanliklarimin hatrina o evde kalsaydim hayatimin hatasini yapmis olucaktim. Bosandim 30 yasinda. 35 de yeniden evlendim. Ama adim atacak cesareti bulamasaydim ömrümü curutucektim.
Boşanmayacaksanız şu adamla kavga edip tel almaya çalışıp iyice yüzgöz olmayın bariDaha önceki konularımda eşimle olan sorunlarımı bahsettim. Bana aynı şeyleri sürekli yapıyor duzelecegim sözleri vaadleri .. sonra yine aynı hatalar git demeler kovmalar.. sonra yine özür dilemeler.. dün telefonunu benden sakladı vermedi git dedi.. şuan oturdum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.. evime duzenime eşyalarıma yaşadığım yere herşeye alışmışım bağlanmışım kedim köpeğim var herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor kopmak gözümü korkutuyor boşanmayı nasıl başaracağım nasıl karar vereceğim boşandıktan sonra mutlu olur muyum hicbisey bilmiyorum şuan ağlıyorum boşanan hanımlar lütfen yardım edin
EvetEvet evlendim Fransa'ya yerlestim bi kizim var. O zaman sorsan mumkun degil derdim. Korkuyosun biliyorum. Komfor alani deniyo su an yasadigin alistigin cevreye. Tum sikinti ordan cikana kadar.
Karar senin hayat senin. Iyi dusun.
aldatıyor yapan birdaha yapar cogu kez şahit oldum düşünecek ne car ki cocugunda yok sizi bağlayan bir şey yok gözü dışarda bir insanla ömrün hep şüpheyle geçecekDaha önceki konularımda eşimle olan sorunlarımı bahsettim. Bana aynı şeyleri sürekli yapıyor duzelecegim sözleri vaadleri .. sonra yine aynı hatalar git demeler kovmalar.. sonra yine özür dilemeler.. dün telefonunu benden sakladı vermedi git dedi.. şuan oturdum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.. evime duzenime eşyalarıma yaşadığım yere herşeye alışmışım bağlanmışım kedim köpeğim var herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor kopmak gözümü korkutuyor boşanmayı nasıl başaracağım nasıl karar vereceğim boşandıktan sonra mutlu olur muyum hicbisey bilmiyorum şuan ağlıyorum boşanan hanımlar lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?