Çıkıp gideyim mi evden ? Napacagim çaresizim ? Yol gösterin

Aysetumblr38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
115
-88
96
26
Daha önceki konularımda eşimle olan sorunlarımı bahsettim. Bana aynı şeyleri sürekli yapıyor duzelecegim sözleri vaadleri .. sonra yine aynı hatalar git demeler kovmalar.. sonra yine özür dilemeler.. dün telefonunu benden sakladı vermedi git dedi.. şuan oturdum ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.. evime duzenime eşyalarıma yaşadığım yere herşeye alışmışım bağlanmışım kedim köpeğim var herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor kopmak gözümü korkutuyor boşanmayı nasıl başaracağım nasıl karar vereceğim boşandıktan sonra mutlu olur muyum hicbisey bilmiyorum şuan ağlıyorum boşanan hanımlar lütfen yardım edin

Kedi köpeği de götür niye bırakacaksın dengesiz kocana?

Dedim sana ben bosandim. Yasadigim mekana duzene bagliligimin aliskanliklarimin hatrina o evde kalsaydim hayatimin hatasini yapmis olucaktim. Bosandim 30 yasinda. 35 de yeniden evlendim. Ama adim atacak cesareti bulamasaydim ömrümü curutucektim.

Boşanmayacaksanız şu adamla kavga edip tel almaya çalışıp iyice yüzgöz olmayın bari
Aldatıldığını bilip kovulan kadın olmak yerine hiçbir şeyden haber olmayan kadın olun daha iyi
Sizin boşanacağınıza asla ihtimal vermediğimden boşanma kısmına yorum yapmıyorum

aldatıyor yapan birdaha yapar cogu kez şahit oldum düşünecek ne car ki cocugunda yok sizi bağlayan bir şey yok gözü dışarda bir insanla ömrün hep şüpheyle geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…