Çıkıp gideyim mi evden ? Napacagim çaresizim ? Yol gösterin

Önceki konunuzu da okudum. Hala evime alışkınım vs diyorsunuz. Düzenli olarak aldatıldığınızı bile bile o adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz. Profilinizde 24 yaşınızda olduğunuz yazıyor. Yeni bir sayfa açmak için o kadar ideal bir yaş ki. Bana boşanacaksınız gibi gelmedi, eğer boşanmayacaksınız yukarıda da yazıldığı gibi bari adamın telini falan kurcalayıp durmayın. Biliyorsunuz zaten. Kabullenip oturmuş gibi olmayın adamın gözünde.

Yeniden evlenebilecek mi işte.off ne zor işler.

Aileniz arkanizda mi?

17 yaşında evlenerek büyük hata yapmışsınız, şimdi de hatanın neresinden dönsen kardır evresindesiniz. Adam evlenmeden önce de böyleymiş hiç değişmemiş, 6 senedir bunu çekiyorsunuz, niye? Eviniz kira mı kendi eviniz mi? Kiraysa tek başınıza karşılayabilecek misiniz? Boşanmadan bir süre ev arkadaşı gibi aynı evde yaşardım ben olsam ama siz hala seviyorsunuz bunu. Adam gitsin ne yaparsa yapsın, ben de çalışır para biriktirir sonra da resmi olarak boşanırdım.

Size git dediği anda eşyalarınızı hızla toplayıp gitmelisiniz böyle bir durumda. Eve sizin de katkınız var ise kendisi gitsin. Yoksa toplayın pılınızı pırtınızı gidin. Utanması olsa, pişman olsa, bir şeyleri telafi etmek niyetinde olsa sizi kovmak ve aldatmak şöyle dursun, illa gidilecekse kendisi gider ve sen burada kal der. Yaptıklarını tekrar tekrar yapmaz ve telafi etmek için çaba sarfeder, gönül yapmaya çalışır. Adam sizi evden "kovmuş". İnsan kıymet verdiği, sevdiği kadını evden mi kovarmış? İlla ayrı kalınacak bir mesele varsa adam gider evden. Pişmansa hatalarını telafi etmeye uğraşır. Boşverin alıştıklarınızı adam pişmiş kelle gibi utanmaz utanmaz karısını evden kovmuş. 1dk daha niye bu evdeyim ve bu adamın yüzüne bakıp 1 lokma ekmeğini bile yememem gerekiyorken neden yiyorum, aynı evde kalmaya katlanıyorum, sırnaşsa nasıl içim kaldırır diye sorun kendinize. Bu kadar vazgeçemeyeceğiniz ne var? Bundan daha kötü ne yaşayacağınızı düşünüyorsunuz? Şahsen eşim beni yaptıklarına rağmen bir de ben affettiğim halde evden kovsa yazıklar olsun der çıkar giderim. Sonra istediği kadar da yalvarsın yakarsın arkama da bakmam evvelallah.

Bir şey soracağım çocuğunuz var mı. Birde ikinci evlilik gerçekten cesaret işi gerçekten iyi insanlar var mı.

Haklısınız

Büyük ihtimalle bosanacagim bugün yada yarın konuşurum çıkar giderim

Kendimiz müstakil ev yaptırmıştık. Sulalesiyle iç içe yaşıyoruz malesef burada kalamam. Çalışmama izin vermiyor

Telini kurcalamamin sebebi delil elde edip ona her türlü davayı açmak için

Hayvanlara yazık bu arada bakmaz belkide o adam aç pis saklar hasta olurlar.

İyi bir adam olsaydı, daha doğrusu adam olsaydı size git demek yerine kendisi ceketini alır çıkardı.
Nerde erkeklerde o adamlıkya bir kerede öylesini görsek yani hep kadınlar çoçuklariyla evden çikiyor.Demiyorki ben erkegim herturlu başımın çaresine bakarim ama o kadin onun için daha zor üstelik çocukda varsa ekstra zor.Bir kerede bunu düşünmüyorlar.Yapan erkek varsada az yani ben hiç rastlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…