Çıkıp gideyim mi evden ? Napacagim çaresizim ? Yol gösterin

Ayşe lütfen kendine gel. 2dk önce delil diyordun şimdi osmanlı tokadı? Böyle riskli şeylere gerek yok. Adamla aynı seviyeye inme. Bu herife ihtiyacın yok. Kendi ettiklerini bulur o merak etme. Buzzz gibi soğu bu adamdan duyarsız ol ne tokadı? Böyle soğuk bir rüzgar gibi çık evden açıklama bile yapma. Topla eşyanı git. Kudursun kendi kendine evde. Senden beklemediği bir hareket olur muhtemelen. Ararsa da açma engelle, hayret etsin.
Köpeğimide Alicam o yüzden onun beni bırakmasi lazım mecbur :D

Köpeğimide Alicam o yüzden onun beni bırakmasi lazım mecbur :KK70:

Adama tokadı basıp sonra köpekle gidemem zahmet olmazsa beni bırakırmısın canım diyeceksin , iyi yine bu adam sen bu kadar bağımlıyken aldatma işini gizli kapaklı yapıyor ev dururken otele paramı vereceğim demediğine şaşırmaya başladım

Köpeğimide Alicam o yüzden onun beni bırakmasi lazım mecbur :KK70:
Taksi tutamaz mısın? Ya da baban veya bir yakın arkadaşın, ablan vs yok mu seni alabilecek? Cidden ben olsam bir çöp dahi isteyesim kalmaz bu adamdan.

Yanlışsam düzelt, 17 yaşında evlenmişsin. Daha 24 yaşındasın ve de neyse ki çocuk yok. 7 senede yaşadığın ortama, evine, çevrene alıştın elbette ki. Ama bundan daha önemli olan şey ise kendine olan sevgin ve saygın. Geri kalana alışılır. Gerçekten evin, çevren, eşyan değişir alışırsın. Ama aldatılmak, 7 senelik eşinin onca yaptığına rağmen seni evden kovması bunlar sindirebileceğin, alttan alabileceğin ya da yok sayabileceğin şeyler değil. Uzatmanın da hiçbir anlamı yok. Ne kadar çabuk o kadar iyi. Ne kadar tartışma ve uzatıp durma o kadar yıpranma demektir. Kendine olan sevgini kimse için kaybetme. Kimsenin 3 kuruşluk sözde sevgisine tamah etme. Kimse için kendine olan saygını da kaybetme. 7 seneyi yok sayıp da seni bir çırpıda evden kovan bu adamın evinde daha fazla durma ve zerre yardım da isteme sana tavsiyem. Bağını tek seferde kopar at. Evet beklentilerin, ümitlerin, hayallerin farklı idi. Ama bu kişide bunları karşılayabilecek karakter, kişilik, kapasite "yok". Hiç intikam diye de düşünüp bununla aynı seviyelere inme. Aynısını sen yapsan şikayetçi olduğun kişiden ne farkın kalır ki? Onu sinir etsen, üzsen, kahrolsa eline ne geçer? Koca bir hiç. Kendine yeni bir sayfa açmaya niyet et. Daha çok gençsin. Ümitsizlik deryalarına düşme. Silkelen, kendine gel ve yoluna bak. Erteleme hiç. Bu herifle uğraşıp da kendini yorma daha fazla. Hiç değmez. Anlamak istemeyene, hatasını kabul etmeyene ömrünün sonuna kadar anlat uğraş nafile. Hala kendini yoracak mısın zerre değmeyecek biri için?

Doyamadım valla hatta tokat çarpıp öyle gidicem iyi bir osmanli tokadı aticam

Ya televizyonlarda gördüğün ayrılık sahnelerini mi canlandırmaya çalışıyorsun anlamadım ki. Tepkilerinizin de öyle.
Adamla ne konuşacaksın aldatan evet aldattım der mi ya
Adama ders vermek istiyorsan sabah normal şekilde evden çıksın işe gitsin o evden gidince al eşyalarını çek git telefonunu da kapat sosyal medyanı kapat ortadan yok ol.
Hoş ben hala adamın umursayacağını sanmıyorum adam düzenim bozulmasın kafasında.

Back
X