- 7 Ekim 2018
- 13
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi CokDertliyimCok
-
Daha önce onunla bir ilişkim olmadı ama başkalarıyla oldu. Herhalde 14 Şubatı beklemek istemiş :)
HaklısınızBence 14 şubatı beklememiş de yalnız geçirmek istememiş. İyi ki eve gelmişsiniz.
Peki teşekkür ederim ❤Senden hoşlanmıştım ama bu hoşlantım sevgili olacak boyutta değil diyebilirsiniz!!Nasıl olsa hayır diyecekseniz illa ki kırılacak..
İyi de önce açılan sen olmuşsun, çocuğun yaptığında anormal bir şey yok.
Birbirimizden hoşlanalım ama sevgili olmayalım mı diyeceksin ?
Katılıyorum ben de. Çıkmayı düşünmüyorsanız ne diye senden hoşlanıyorum deyip çocuğa umit veriyorsunuz? Profilde yazan yaşiniz doğru mu?“Senden hoşlanıyorum” demenin tek bir anlamı vardır..önce söyleyipte “yok ben seni o tarz beğenmiyorum” demek bana göre karşındaki kişiyle dalga geçme ve terbiyesizce bie davranış.
Çocuğun yerinde olsam, mrb dışında seninle muhattap olmam.
İyi ki çocuğun yerinde değilsiniz.“Senden hoşlanıyorum” demenin tek bir anlamı vardır..önce söyleyipte “yok ben seni o tarz beğenmiyorum” demek bana göre karşındaki kişiyle dalga geçme ve terbiyesizce bie davranış.
Çocuğun yerinde olsam, mrb dışında seninle muhattap olmam.
Hoşlanıyorum çıkmak istemiyorum değil düzgün okuyup anlayabilirdiniz. 1 ay önce söyledim ben ondan hoşlandığımı sonraki olan olaylara karşı tavrından dolayı istemedim.nası ya? anlamadım ben.
hoşlanıyorsun ama çıkmak istemiyor musun o nası iş? adamın gönlü olunca kıymeti azaldı mı? yanlış bir bakış açınız var hayata bu kafayla mutlu olamazsınız. ileride sizi üzenler olunca pişman olursunuz bu yaptığınıza bence hayır demeyin ne olacak görüşseniz?
Hayır 17 yaşındayım hesabı açan ben değilim ablamKatılıyorum ben de. Çıkmayı düşünmüyorsanız ne diye senden hoşlanıyorum deyip çocuğa umit veriyorsunuz? Profilde yazan yaşiniz doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?