• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikmaz içerisinde olmak ve karar verememe

9 yıl çeken 9 yıl daha çeker tamam arabesk toplumuz da acıyı bu kadar da sevmeyelim terapist beni dolduruyor diyene yardımcı olabilmek ne mümkün yazdiklarinizi yazarken öylesine mi yazdınız başkasının başından geçmiş gibi o konudaki kadın siz değilmisiniz o en baştan en sona yaşadıklarinin farkında olmayan bir kadın yazamaz onu gercekten farkında değilseniz terapi değil bir kliniğe yatıp uzman psikolog desteği almalısınız
Normalde farkindayim ve zaten bitirmek istiyordum, ama ailem ve esim beni ikna ettigi için hani sinirden oldu, ciddi alma diye, aldatmiyor dovmuyor diye diye bende artik abarttigimi dusunuyorum. ne biçim uzman psikolog desteginden bahsediyorsunuz mesela

Normalde farkindayim ve zaten bitirmek istiyordum, ama ailem ve esim beni ikna ettigi için hani sinirden oldu, ciddi alma diye, aldatmiyor dovmuyor diye diye bende artik abarttigimi dusunuyorum. ne biçim uzman psikolog desteginden bahsediyorsunuz mesela
2018'deki konunuzda şiddet uyguladığını yazmışsınız. Şiddet sadece fizikselde olmaz ayrıca. Kendinize yapmayın bunu.

Terapiye niye gidiyorsunuz eşinizle ilişkiyi kurtarmak icinmi yoksa sadece size iyi gelsin diyemi yazmışsınız ya terapist beni dolduruyor mu diye.Siz kendiniz uzman bir psikologa sadece kendiniz için gider bu yaşadıklarınizi ona anlatırsanız size daha iyi gelmezmi eşiniz sizin psikolojinizin içinden geçmiş resmen sizde bir çare bulmadan yada bulamadan öylece onun tavırlarına katlanmissiniz ozsayginiza kendinize güveniniz yara almış .Siz devam edin etmeyin bu sizin kararınız ben ona birşey demem ben desemde siz bileceksiniz sizin önrünüzü nasıl geçirmek kiminle geçirmek istemek sizi ilgilendirir .Sadece iyi olun kendinizi iyi hissedin tekrar gulen keyif alan bir insana dönüşün isterim

Hangi algı? Size kıllı ,maymun, sarkik diyen biri nasıl alginizla oynuyor? Siz boşanmak istemiyorsunuz durum bu sadece.
Istiyorum, yani soyle yeter artik diyorum kararliyim ve adimlar attim ama sonra yine pisman oluyor beni ikna ediyor ve bende ilaç içip yumusuyorum kendimde hata buluyorum. Beni ikna ediyor kotu niyetle yapmadigina dair.

Terapiye niye gidiyorsunuz eşinizle ilişkiyi kurtarmak icinmi yoksa sadece size iyi gelsin diyemi yazmışsınız ya terapist beni dolduruyor mu diye.Siz kendiniz uzman bir psikologa sadece kendiniz için gider bu yaşadıklarınizi ona anlatırsanız size daha iyi gelmezmi eşiniz sizin psikolojinizin içinden geçmiş resmen sizde bir çare bulmadan yada bulamadan öylece onun tavırlarına katlanmissiniz ozsayginiza kendinize güveniniz yara almış .Siz devam edin etmeyin bu sizin kararınız ben ona birşey demem ben desemde siz bileceksiniz sizin önrünüzü nasıl geçirmek kiminle geçirmek istemek sizi ilgilendirir .Sadece iyi olun kendinizi iyi hissedin tekrar gulen keyif alan bir insana dönüşün isterim
Esim önerdi, çift terapisi için gidelim dedi. Evliligimizi bitirmek istedigim için. Çunku istemeyerek tasinmistim buraya. 1 terapi beraber, 3 terapi ayri yaptiktan sonra terapistin benim ile devam etmek istedigini söyledi, esime baska bir terapist önerdi. Senin yaralarin çok (kucuklugunden kalma, sorumluluk dolu bir hayatim oldugu için), senin ile devam etmek istiyorum dedi terapist. Bizde onlari konusurken, haliyle esim hakkindaki şikayetleride anlattigim için, benim nasil bir tavir sergilemem lazim, biraz gözumu acti diyebilirim çunku bir biçim baski vardi ama içinden cikamiyordum, terapist bana aydinlatti. Bunlari uyguladigim için eşimde farkina vardigi için terapiste agir bir mesaj yazmiş. Sizden yardim istedim onun yerine evliligimi bozuyorsunuz, hakkimi helal etmiyorum diye seyler yazmiş. Bunun üzerinden terapist kesinlikle eşin benimle iletişime geçmesin diye uyardi. Sonra başladi eşiniz normal degil, şimdi anladim sizin ne biçim baski altinda oldugunuzu dedi.

Bana kizacaklar olacak da Avrupa'da yaşayıp yine de gidip bir hanzo Ortadoğulu buluyorsunuz, üstüne bu heriflerden çocuk yapıyorsunuz, sonra kendisini ayrı sülalesini ayrı çekiyorsunuz. Şiddet hakaret vs de bonusu. Hayat kısa ya olmuyorsa zorlamanın alemi yok.

Bazı şeyleri de siz yapmayacaktiniz. Hizmet delisi olmayın.

Evet çok hizli unutuyorsunuz sakin unutmayin dediklerini bir deftere yazin dedi bana.. Nedense hemen yumusuyorum oyle bir huyum var. Rica etti inanmayin onun niyetine diye o sizin enerjinizi emiyor siz ondan oylesiniz dedi.
Huydan ziyade alışmışsınız ve başka birinin sizi seveceğine mi inanmıyorsunuz acaba?

Esim önerdi, çift terapisi için gidelim dedi. Evliligimizi bitirmek istedigim için. Çunku istemeyerek tasinmistim buraya. 1 terapi beraber, 3 terapi ayri yaptiktan sonra terapistin benim ile devam etmek istedigini söyledi, esime baska bir terapist önerdi. Senin yaralarin çok (kucuklugunden kalma, sorumluluk dolu bir hayatim oldugu için), senin ile devam etmek istiyorum dedi terapist. Bizde onlari konusurken, haliyle esim hakkindaki şikayetleride anlattigim için, benim nasil bir tavir sergilemem lazim, biraz gözumu acti diyebilirim çunku bir biçim baski vardi ama içinden cikamiyordum, terapist bana aydinlatti. Bunlari uyguladigim için eşimde farkina vardigi için terapiste agir bir mesaj yazmiş. Sizden yardim istedim onun yerine evliligimi bozuyorsunuz, hakkimi helal etmiyorum diye seyler yazmiş. Bunun üzerinden terapist kesinlikle eşin benimle iletişime geçmesin diye uyardi. Sonra başladi eşiniz normal degil, şimdi anladim sizin ne biçim baski altinda oldugunuzu dedi.
Bizede ulaşır o zaman mesela mantiklimi bu evliliğini insanlar kendi çok güzel bozuyor kimseye ihtiyaç yok bunun için sizin geçmişte birşeyler yaşadığınızı bilmiyordum ne diyebilirim sizi kimse doldurmuyor bunu bilin en azından buna gerek de yok herşey ortada zaten

Huydan ziyade alışmışsınız ve başka birinin sizi seveceğine mi inanmıyorsunuz acaba?
Evet, sanki ondan iyisini bulamayacagim aklim hep onda kalacak diye korkular yaşiyorum. Çunku beni manyak ediyor, biryandan çok bagli, hediyeler alir beni mutlu etmek için çabalarken bir yandan bunlarida yaptigi için sanki manyaga dönuşuyorum. Kendimi kaybetmişim, kimligimi

Evet, sanki ondan iyisini bulamayacagim aklim hep onda kalacak diye korkular yaşiyorum. Çunku beni manyak ediyor, biryandan çok bagli, hediyeler alir beni mutlu etmek için çabalarken bir yandan bunlarida yaptigi için sanki manyaga dönuşuyorum. Kendimi kaybetmişim, kimligimi

İşte bu tip durumlarda kendinize kırmızı çizgiler belirlemeniz lazım ; bunlar olursa yaptığı hiçbir şeyin anlamı kalmayacak bu sınırı aşamaz diye
Örnek:
•Küfür, hakaret, aşağılama, şiddet(her türlüsü)
Basitçe söyleyeyim boğazınıza bir yumru oturuyor ya huzursuz oluyorsunuz biliyorsunuz yanlış olduğunu , o sizin iç sesiniz işte dinleyin onu, yanlış olduğu zaman size sinyal veriyor vücudunuzu uyarıyor

evet burada kalmak istemedigimden dolayi yapamadigimi bellirtigimde cift terapisi onerip oraya gittik, esim 3 seans bende 3 seans gordum ve benimle devam etmek
istedigini söyledi çunku benim yaralarimi sarmak için terapi önerdi, görusmelerimizde herseyimi anlattim, once esimin iyiligimiz için buraya tasindigini söyledi. Terapist ile birkaç seanstan sonra az kendime geldikten sonra degistigimi sanki uyandigimi fark etti esim, sonra esim onunla iletisime geçmis, beni iyi edecegine, evliligi kurtaracagini dusundugu icin basvurmus ama terapist beni uyandirdigi icin hakkini helal etmiyormus, terapiste bir kac mesaj yazmis. Bundan sonra terapistim onun hani iyi biri olmadigini soyledi ve bana ondan korunmam gerektigini söyledi. Belkide onun doldurusuna geliyorum esim belkide iyi niyetli. Bana mayin tarlasi her an patlamaya hazir bir esiniz var dedi.
Terapisti dinleyin. Hadi sizi düşünmedi. Bebeğini de mi düşünmedi. Büyük bir operasyon geçirmiş minicik bir bebeği memleketine götürüyor.

Onu ihmal edip annesini kendi ailesine hizmet ettiriyor.

Bu bile boşanmak için büyük bir sebep.

Bencil ve merhametsiz bir adamdan ne baba olur ne koca..

Terapistinii dinle!

Bir de kocan nereli? Merak ettim. Nerden çıkmış böylesi?

Bana kizacaklar olacak da Avrupa'da yaşayıp yine de gidip bir hanzo Ortadoğulu buluyorsunuz, üstüne bu heriflerden çocuk yapıyorsunuz, sonra kendisini ayrı sülalesini ayrı çekiyorsunuz. Şiddet hakaret vs de bonusu. Hayat kısa ya olmuyorsa zorlamanın alemi yok.

Bazı şeyleri de siz yapmayacaktiniz. Hizmet delisi olmayın.
Inanin agir zor bir hayat gecirdigim icin ilk kez ilgi sevgiyi esimden gordugum icin kapildim. Ilk kez ilgi gordum. Annem depresif ve babamda kati, sert eleştiren hic sevgisini göstermeyen cocuklarini aşağlayan bir insandi.

Öncelikle oğlun için çok geçmiş olsun. Oğlunun hastalığına benzer ama daha kötüsü benim oğlumda da var. Onun makatı tamamen kapalı ve o genişletmek için kullanılan aletleri çok iyi biliyorum. Bebeğin ve annenin psikolojisini alt üst eden,hatta insanı nerdeyse intihar eşiğine getiren aletler ve bebeğin acı içinde kıvranırken sen o aletleri kullanmak zorunda kalıyosun. Bu süreçte bir annenin el üstünde tutulup pamuklara sarılması, çocuğun ise çok sakin ve steril bir ortamda bulunması lazım. Eşin olacak dağ ayısı ise seni o halinle hizmet ettirmiş çocuğunu ise yabancı ortamlara sokup daha travmatik hale getirmiş. Diğer yazdıklarını saymıyorum bile. Benzer süreçlerden geçtiğimiz için o şaşkınlık,panik, başına gelenleri anlayamama halini çok iyi anlıyorum. Böyle bir adamla asla olmaz. Senin çocuğun deneyimlerime göre ilerde sağlığına kavuşur ama bu süreç öyle bişeyki insanda çok derin yaralar bırakıyor ve bu süreçte bir anneye sadece halden anlayan insanlar lazım

Öncelikle oğlun için çok geçmiş olsun. Oğlunun hastalığına benzer ama daha kötüsü benim oğlumda da var. Onun makatı tamamen kapalı ve o genişletmek için kullanılan aletleri çok iyi biliyorum. Bebeğin ve annenin psikolojisini alt üst eden,hatta insanı nerdeyse intihar eşiğine getiren aletler ve bebeğin acı içinde kıvranırken sen o aletleri kullanmak zorunda kalıyosun. Bu süreçte bir annenin el üstünde tutulup pamuklara sarılması, çocuğun ise çok sakin ve steril bir ortamda bulunması lazım. Eşin olacak dağ ayısı ise seni o halinle hizmet ettirmiş çocuğunu ise yabancı ortamlara sokup daha travmatik hale getirmiş. Diğer yazdıklarını saymıyorum bile. Benzer süreçlerden geçtiğimiz için o şaşkınlık,panik, başına gelenleri anlayamama halini çok iyi anlıyorum. Böyle bir adamla asla olmaz. Senin çocuğun deneyimlerime göre ilerde sağlığına kavuşur ama bu süreç öyle bişeyki insanda çok derin yaralar bırakıyor ve bu süreçte bir anneye sadece halden anlayan insanlar lazım
Sizin bebeğinize de çok geçmiş olsun.

Dilerim ileride bu zor günleri unutacağınızz asla hatırlamayacağınız sağlıklı, çok çok güzel günleriniz, yıllarınız olsun🤲

Terapisti dinleyin. Hadi sizi düşünmedi. Bebeğini de mi düşünmedi. Büyük bir operasyon geçirmiş minicik bir bebeği memleketine götürüyor.

Onu ihmal edip annesini kendi ailesine hizmet ettiriyor.

Bu bile boşanmak için büyük bir sebep.

Bencil ve merhametsiz bir adamdan ne baba olur ne koca..

Terapistinii dinle!

Bir de kocan nereli? Merak ettim. Nerden çıkmış böylesi?
Evet bunu dile getirdigimde, hiç farkinda degilim ailemde torunu gorsun diye israr ettim diyor. Ailece zaten cok baskalari için yaşiyorlar, aman amcaya ayip olmasin aman hala yanliş anlar. Diş dunyaya hersey perfect oldugunun cabasindalar hep. Kocam konyali

Sizede çok çok geçmiş olsun. Içimdekilerini okuyup aktarmissiniz resmen, bir nevide ilaç gibi geldi. Siz isterseniz ozel mesaj yazabiliriz bu konu hakkinda. Mesela oglunuz ameliyat oldumu benimki hemen oldu 5-6 aylikken ve cok sukur kurtuldu aşiri riskli bir ameliyat geçirdi. Inanin eltim olsun kim olursa olsun odaya girip ayy yazik yaa nasil yapiyorsun diye diye soylenirlerdi. Hep bir acelem vardi. Neymis misafir gelen giden var diye. Simdi dusununce tazelendi cok aptal gibi his ediyorum. Mesaj yazdiginiz icin cok tesekkur ederim

Başka ülke dediğiniz neresi, Kore, Vietnam türü bir yer mi orda da kadınlara hizmetli, cariye olarak davranılıyor🤐🤐🤐

Back
X